Kysymys:
Avaa numerolukolla varustettu matkalaukku, kun unohdit avainkoodin
skv
2014-12-10 21:42:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kuullut, että on olemassa tapoja avata matkalaukuissa tavallisesti esiintyvät numeeriset lukot, vaikka olet unohtanut koodin. Tämä voi olla tapa avata lukko (rikkomatta sitä ilmeisesti) ja muita tapoja ratkaista lukittavan matkalaukun tilanne.

Voitteko keksiä hakkereita, kuten e. ota tavaraa matkalaukusta avaamatta lukkoa tällaisissa tilanteissa tai muissa hakkeroinneissa.

Suitcase with padlock

Kuva: http://www.maletasviaje.com /

Joten ryöstö ....
Muista kommentoida tämän kysymyksen avaamista / sulkemista [meta]: ssa (http://meta.lifehacks.stackexchange.com/questions/1166/can-we-stop-this-close-war)
Neljä vastused:
#1
+20
Kelly Thomas
2014-12-12 20:34:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Anaximanderin vastaus matkakysymykseen. SE selittää biro-tekniikan:

Jos matkalaukkusi sulkeutuu vetoketjulla, niin se voidaan avata tavallisella birolla (läsnä oleva halpa Bic-toimisto-biro toimii erityisen hyvin). Pidä yksinkertaisesti biroa niin, että se osoittaa vetoketjun suuntaisesti ja kärjen pää osoittaa vetoketjuihin (mielestäni toimii noin 60 astetta). Paina sitten alas. Kynä vapauttaa vetoketjun hampaat, ja voit vetää ne erilleen juoksemalla kynää tai sormea ​​vetoketjua pitkin.

Sulje uudelleen vetämällä vetoketju auki olevan osan päälle ja sitten takaisin. Tämä toimii myös niissä matkalaukuissa, joissa on kaksi vetoketjua, jotka lukittuvat yhteen. Matkaturvallisuus kuten tämä menetelmä, koska se on nopeaa, periaatteessa havaitsematonta eikä vaadi erityisiä työkaluja tai mitään yhteistyötä lukkovalmistajilta.

Tämä voi olla ratkaisu, jos lukon koodi paljastetaan myöhemmin (esim. kun matkakumppani palaa retkeltä), jolloin vetoketjut voidaan vapauttaa ja vetoketjut lukita uudelleen normaalia käyttöä varten.

Tämä on täydellinen. Ei viulu-diddle itse lukko ... vain ajatella ulkopuolella laatikko. Miksi huolehtia lukosta, kun ZIPPER on itse ketjun heikko lenkki ... ja korjattava linkki kerran "rikki"
Täydellinen!!! Hyvä vastaus.
#2
+10
Angelo Fuchs
2014-12-12 18:26:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tartu lukosta vasemmalla kädelläsi (niin, että avausvipu osoittaa oikealle.) siten, että sormesi kärjet tuovat lukkoon jännitystä. Tarvitset paljon kosketusnäyttöjä sormissasi.

Työnnä nyt oikeaa kättäsi oikeanpuoleisella sormella (pieni) avausvipua taas oikealle, jotta mekanismiin tulee jännitys.

Kierrä sitten numerot varovasti. Aloita oikeasta. Tunnet hieman erilaisen vaikutelman, kun oikean numeron aukko rullaa paikalleen. Tämä toimenpide vie jonkin aikaa (todennäköisesti tarvitset 3-4 pyörää jokaisesta pyörästä, kunnes tunnet sen.

Jos kosketusnäyttö ei toimi, aseta korvasi lähelle lukkoa ja toista, kuulee naarmun siirtyessä väärästä numeroon väärään numeroon, mutta napsauttavamman äänen siirtyessä väärästä numeroon oikeaan numeroon.

Sideote: Tällaiset lukot ovat täysin arvottomia > jos haluat estää varkauden tai vastaavanlaisen. Ainoa asia, jonka he tekevät, on pitää vetoketju kiinni sen ollessa aluksella. Katso tämä video siitä, kuinka helppoa vetoketju voidaan rikkoa. Syy lukot ovat hyödyttömiä, koska vetoketjuun on niin paljon helpompi murtautua, että kukaan ei vaivaudu edes yrittämään rikkoa lukkoa.

Yleinen turvaohje: kaikki lukot voidaan rikkoa, mukaan lukien kassakaapit, pankkiholvit jne. Ainoa asia, joka muuttuu, on kuinka paljon aikaa / vaivaa / rahaa tarvitaan. Vetoketjut estävät / estävät opportunistisen varkauden. Mikään lukko ei ole turvallinen hyökkääjää vastaan.
@TomMedley Ei lukko, vetoketju. Voit ohittaa lukon ja avata vetoketjun 3 sekunnissa. Ja "sinun" kanssa tarkoitan kaikkia.
#3
+8
Dawnkeeper
2014-12-12 18:36:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näytettävässä lukossa on kolme numerorengasta. Tämä antaa meille 1000 mahdollista yhdistelmää. Joten pahimmassa tapauksessa voit kokeilla kaikkia niitä:

  • Aloita yhdellä ulommista numerorenkaista.
  • lisää sen lukumäärää ja testaa, jos voit avaa kotelo kullekin
  • jos olet suorittanut kierroksen, lisää seuraava rengas yhdellä numerolla
  • [huuhtele ja toista]

Toinen tapa on tämä:

  • aseta avausmekanismiin vähän voimaa kuin haluat avata sen. Suorita tämä kaikkien seuraavien vaiheiden läpi.
  • Kierrä rengasta hitaasti yksi kerrallaan.
  • saatat tuntea, että renkaan liikkuminen on hieman vaikeampi tietyissä asennoissa. Jätä se siihen asentoon ja siirry seuraavaan.

Tämä menetelmä ei aina toimi ja on helpompaa huonolaatuisille lukoille, koska renkaat saattavat jopa lukittua oikeaan asentoon.

Katso myös Wikipedia: Locksports

Ratkaisuni oli tarjota pieni palkkio nuorelle lapselle (veljenpoikani) raakaa voimahakua varten. Lukko oli suljettu ja halusin käyttää sitä matkalaukussa, mutta olin unohtanut.
Olen tehnyt tämän kerran, kesti noin puoli tuntia kahdelle lukolle.
#4
  0
Mooseman
2014-12-12 03:04:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä tilanteessa ei ole laitteiden välistä hakkerointia. Jotkin lukoista "voivat avata [Yhdysvaltain TSA: n] turvallisuusvastaavat käyttämällä yleisiä" pääavaimia ", mutta sinulla ei ole niitä. Joten ...

Voit hakea tavarasi joko leikkaamalla lukon tai matkalaukun läpi.

Kiitos linkistä. Nyt tiedän välttävän lukkoja, joissa on tarra, jossa sanotaan "tämä lukko on suunniteltu avattavaksi jonkun, joka ei ole minä".
@Geobits Olettaen, että pääavaimet eivät ole väärissä käsissä, ja TSA katkaisee muutkin lukot ...
Kyllä, vältän näitä erityisiä lukkoja. Kerro minulle, että TSA: lla on avaimen lukkoni ei todellakaan ole paras tapa saada minut ostamaan :)
@Geobits TSA tai kuka tahansa, joka on onnistunut saamaan kätensä tällaiseen avaimeen tai 3D-painettuun jne. Jne. Jne. Jne ...
Toki joku voisi purkaa lukon, hankkia tarkan kuvion, luoda 3D-mallin ja jakaa mallin käytettäväksi 3D-tulostimien kanssa. Mutta jos joku * todella * haluaa sinun tavarasi, he vain lukitsevat sen.
Muutaman päivän ajan voit itse tulostaa 3D-oman TSA-pääavaimesi, koska kuvia niistä on vuotanut ja joku kaveri pystyi luomaan 3D-mallin kuvien perusteella. #justinternetthingshttps: //github.com/Xyl2k/TSA-Travel-Sentry-master-keys
Jos haluat suojata esineitä TSA: lta, lukitse ne vain tuliaseella. Kun tarkistat ampuma-aseen, voit lukita sen millä tahansa haluamallasi lukolla, ja vain sinulla on avaimen lukko. https://www.tsa.gov/travel/transporting-firearms-and-ammunition
@Mauser En usko, että se sulkisi heidät lukkoon.
@Mooseman. Ei tietenkään. Se tulee kuitenkin kiinnittämään huomiota, koska se ei ole heidän normaalien hakusääntöjensä sisällä. Jos heidän on etsittävä ampuma-asekoteloasi, he pyytävät sinua avaamaan sen heille, kun luovutat sen, jotta voit tarkkailla etsintää tarvittaessa.
@Mooseman TSA: n matkatavarahakumenettelyt eivät salli asiamiehen leikata lukkoa ampuma-asekoteloon, he tekevät haun valvonnassasi (https://www.thetruthaboutguns.com/2017/12/conner-w/flying-with-firearms -a-muutama-uusi-opittu /). Heillä ei voi olla suojaamattomia ampuma-aseita kelluvia lentokentän ympärillä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...