Kysymys:
Kuinka peittää kynsien reiät tehokkaasti ja edullisesti?
James Jenkins
2014-12-10 05:54:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muutan vuokrasta, ja seinässä on joitain naulareikiä. En halua käyttää spacklea, koska se vaatii minua maalamaan seinät uudelleen, enkä halua sitä.

Mikä on vaihtoehtoinen vaihtoehto piilottaa reiät?

Useimmat tähän tarkoitukseen tehdyt ratkaisut ovat suhteellisen halpoja. Kuinka halpaa sen on oltava? Onko sinulla pääsy rautakauppaan? Mikä on aikataulusi? Ole hyvä ja lisää lisätietoja.
Onko ongelma, että et halua käyttää spacklea, ja sinun on sitten maalattava se vastaamaan seinän väriä?
-1
Mikä väri on seinä?
Jos tärkein huolesi maalista on saada se sopimaan, saatat pystyä saamaan osan vuokranantajalta. Kun kysyin edellisestä huoneistostani, he antoivat mielellään pienen määrän maalia, jota käytin, jotta voisin itse tehdä korjauksia ennen muuttoa.
Viisi vastused:
#1
+26
William the Pleaser
2014-12-10 06:05:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hammastahna

Edut :

 • Sinulla on todennäköisesti jo se.
 • Hammastahnalla täytetty kynsien reikä näyttää vähemmän ilmeiseltä kuin kynsien reikä etäisyys
 • Hyvin elämää vailla, sillä erityisellä tavalla "Muistan olevani huono opiskelija"

Haitat:

 • A hammastahnalla täytetty kynsien reikä näyttää melko ilmeiseltä läheltä. Varsinkin jos käytät neonvihreää hammastahnaa, jonka keskellä on punainen raita.
 • Hammastahna ei oikeastaan ​​ole paljon halvempaa kuin spackle

Spackle

Edut

 • Voit itse asiassa ostaa säkkiputkia, jotka on muotoiltu kauniisti kynsien reikien täyttämistä varten
 • Se voidaan maalata vastaamaan muuta seinää
 • Jos vuokranantajasi kiinnittää sinut täyttämään aukot, voit väittää tosiasiallisesti korjaavan ne sen sijaan, että käyttäisit likaisia ​​korkeakouluopiskelijoiden temppuja talletuksesi menettämisen välttämiseksi.

Haitat

 • Se ei ole kovin elämää järkyttävää. Itse asiassa se ei ole ollenkaan kovin hakkeroiva. Se on sorta, mihin spackle on tarkoitettu.

Pureskeltu paperi

Edut:

 • todella halpa. Sinulla on todennäköisesti jo paperia ja sylkeä, jota et silti aio käyttää mihinkään.
 • Antaa sinun teeskennellä olevasi paperia. Myönnä, että halusit aina olla ampiainen.
 • Super elämää hakkeroiva.

Haitat:

 • Ei hämätä ketään, joka todella katsoo seinää.
 • Syljät kaikki sormesi.
 • Jos vuokranantajasi saa sinut kiinni, voit suudella jätä hyvästit.
#2
+4
GimmeTehRepz
2014-12-11 23:03:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos tavoitteesi on täyttää reikä maalia vastaavalla värillä tarvitsematta tosiasiallisesti käyttää mitään maalia. paras ratkaisu on todennäköisesti joko saippuan tai kynttilän vaha.

Niin kauan kuin saat saippuan tai vahan värin vastaamaan seinän väriä, kenenkään ei pitäisi voida sanoa, että se on siellä, ellei se sattuisi koskettamaan sitä.

Voit tehdä vain ottamalla seinän väriä vastaavan saippuan tai vahan, ja saippualle voit vain hiero sitä kynsien reiän ympärillä täyttääksesi sen lastuilla, tai kuten vahalla, ota vain veitsi ja leikkaa pala painaaksesi reikään.

Sekä saippualastun että vahan tulee olla muovattavia riittää muotoilemaan, jos sinulla on kuvioitu seinä. Antaa sinun piilottaa sitä entistä enemmän.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää oikeaa väriä vastaavaa saippuaa, voit etsiä paikkaa, joka myy kotitekoista tai orgaanista saippuaa. Ne luovat yleensä erivärisiä saippuoita kuin tyypilliset valkoiset tai siniset saippuat lähikaupoissa. Jos sinusta tuntuu todella ovelalta, voit sulattaa saippuaa ja sekoittaa värejä itse. Jos olet todella epävarma tämän menetelmän käytöstä, voit luoda oman saippuan.

Vahaa on helpompi löytää. osta vain halpa kynttilä. Mutta tyypillisesti löydät valkoisia kynttilöitä vain, jos etsit halpoja / pieniä. Onneksi on todella helppoa sulattaa vaha ja lisätä siihen ruokavärejä saadaksesi haluamasi värin.

Lisäetuna on, että nämä materiaalit (saippua / vaha) on myös helppo maalata ilman jälkiä.
#3
+2
Mooseman
2014-12-10 06:03:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä puristusputkea:

enter image description here

Yksi putki riittää useille rei'ille ja maksaa (Yhdysvalloissa) alle 10 dollaria. Hio ylimäärä ja maalaa sen päälle kovettumisen jälkeen.

#4
+1
Kaz Wolfe
2014-12-10 06:02:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 1. Ota kitti
 2. Kiinnitä se reikään
 3. Poista kaikki ylimäärä, sen pitäisi näyttää tasaiselta.
 4. Maalaa sen päälle.
Voisiko joku olla kiinnostunut selittämään alamäkiäänensä, jotta voin parantaa kysymykseni laatua tulevaisuudessa? Kiitos!
Joku äänesti täällä * molempia * vastauksia, joita suosittelisin henkilökohtaisesti. En voi ajatella hyvää syytä miksi; työskentelyteoriani on, että he eivät ole tarpeeksi elämänhakuisia jonkun makuun.
Mielestäni tavoitteena on välttää maalia, koska on todella vaikea sekoittaa maalia vastaamaan jotain, joka on jo maalattu.
#5
  0
Ashleyyy
2016-12-20 02:39:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä. Jokaisella vuokralaisella on oma tapa käsitellä kynsien reikiä perheenjäsenenä, jolla on useita vuokrakohteita. Niiden korjaaminen voi maksaa enemmän kuin jättäminen, varsinkin jos vuokranantajan on korjattava korjausyrityksesi. Rakas jumala, jätä se vain.

Tämä ei vastaa kysymykseen. Naulanreikien piilottaminen on niin, että vuokranantaja ei näe niitä ja veloittaa korjaukset takuumaksua vastaan.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...