Kysymys:
Mikä on nopein tapa sulattaa pakastettua kananrintaa?
JSW189
2014-12-11 08:29:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän kaupasta ostettua kanaa pakastimessa ja sulatan sen yleensä jääkaapissa ~ 36 tuntia ennen kanan kypsentämistä. Mutta tämä menetelmä vaatii minua päättämään 36 tuntia etukäteen, milloin haluaisin syödä kanaa. Onko olemassa nopeaa ja helppoa menetelmää jäädytetyn kananrinnan sulattamiseksi?

Olen kokeillut mikroaaltouunia, mutta kanan rakenne on kumimainen, kun käytän mikroaaltouunia, eikä se koskaan maistu yhtä hyvältä keitettynä. Olen kokeillut myös menetelmää, jolla kanaa ajetaan veden alla, mutta menetelmä kestää silti kauan ja tuhlaa paljon vettä.

Oletko kokeillut mikroaaltouunia, missä asetuksessa? Suurin teho ei luultavasti ole koskaan hyvä idea sulatettaessa.
Olen aina keittänyt kananrintoja pakastetuista. (muokkaa: varmista, että kuten aina, se on täysin kypsennetty)
Kahdeksan vastused:
#1
+7
William the Pleaser
2014-12-12 01:07:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tim kysyy (vastauksena Moosemanin vastaukseen):

Onko lämmin vesi turvallista [jos saat] sen ulos aamulla ja syödä illalla. ..?

Jos sinun on lyhennettävä sulatusaikaa hieman, mutta et tarvitse lihaa heti , upota kana vedellä täytettyyn metalliin ja laita se jääkaappiin. Vesi parantaa lämmönjohtavuutta nostamatta lämpötilaa niin korkealle, että se luo vaaralliset olosuhteet bakteerien kasvulle.

Jos suunnittelet suolaveden kastelemista, voit tehdä sen samaan aikaan.

#2
+5
Mooseman
2014-12-11 08:34:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Samanlainen kuin "juokseva vesi" -menetelmä, voit kytkeä pesuallas ja täyttää sen lämpimällä vedellä. Tämä on vähemmän tuhlaavaa ja nopeampaa.

Riippuen siitä, miten kanaa valmistat, voit ehkä käyttää sitä pakastetusta.

(Moosemanin nyökkäyksen jälkeen) puhdista pesuallas ensin valkaisuaineella tai jollain muulla puhdistusaineella. Tiskialtaat ovat todella likaisia ​​ja alkioihin tarttuvia, ja raakan lihan liottaminen puhdistamattomassa pesuallasessa pitkään ei todennäköisesti tue mitään hyvää.

Olen tehnyt vaihtoehdon "täyttää pesuallas vedellä"; vain minä käytin ämpäriä ;-)
Mainitsin nimenomaisesti kanan kaksoiskysymyksessä.
Onko lämmin vesi turvallista? Eikö tämä voisi alkaa valmistaa kanaa?
@Tim Kaikissa sulatusmenetelmissä oletetaan, että olet kypsentämässä lihaa.
Kyllä, mutta saatat saada sen aamulla ja syödä illalla ...?
@Tim: [tämä ruoanlaittoon liittyvä viesti] (http://cooking.stackexchange.com/q/50092/6728) tarjoaa hyviä tietoja kalkkunan hengailusta lämpötilan "vaara-alueella".
varmasti se on todella vaarallista? Tiskialtaat ovat todella likaisia, ja tarkoitan bakteereilla mieluummin kuin näkyvä lika ja tahra
@bigbadmouse Vaikka suosittelisin ensin pesualtaan puhdistamista, pesuallas on todennäköisesti yhtä likainen kuin kanan ulkopäällysteet.
Varmista, että sinun on ensin puhdistettava pesuallas, mutta koska et mainitse sitä, halusin saada OP: n tietämään, että hän saattaa päätyä ikävään infektioon, elleivät he tee niin. Jotkut ihmiset noudattavat ohjeita melko kirjaimellisesti.
@bigbadmouse Olet hyvä asia. Oletko perehtynyt [muokkaamaan muiden vastauksia] (https://lifehacks.stackexchange.com/help/privileges/edit) Stack Exchange -sivustoissa?
@Mooseman Olin kiitos, mutta en yleensä tee sitä, koska tunnen sen olevan hieman töykeä. En haluaisi, että joku "korjaa" merkitykseni ja tuhoaa siististi koko viestin väärinkäsityksistä huolimatta (se tapahtui) ja aloittaa siten liekkisodan. Kuten sanoin, jotkut ihmiset ovat vähän epämaailmallisia tai "vähän kirjaimellisia" ja heille on kerrottava nimenomaisesti, että nielut ovat todella alkion saastuttamia ja myös selvästi likaisia, eikä niihin saa laittaa raakaa ruokaa _kaikaan_saikaan sulamisaikaan . Ehkä voisitte äänestää minua.
@bigbadmouse Se ei ole töykeä, yritä vain säilyttää alkuperäisen kirjoittajan tarkoitus. Muokkauksesi täällä on hieno. Jos huomaat jotain muuttumassa, jota et usko olevan oikein - tai varsinkin jos liekkisota alkaa - älä epäröi nostaa lippua. Yksi meistä tarkastelee ja palauttaa tai lukitsee tarpeen mukaan. :)
#3
+1
Waldo
2017-06-23 22:12:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Miracle Thaw on paksu alumiinikappale, jossa on tarttumaton pinnoite. Lämmität lämpimällä vedellä ja laitat pakastettua lihaa päälle. Hmmmm .... Jos minulla olisi jo jotain sellaista keittiössäni, että voisin vain lämmetä vedellä hanasta.

Jotain mitä yleensä käytän liedellä ... Jotain mitä paistan munat sisään ... Vaikuttaa siltä, ​​että minulla pitäisi olla jotain sellaista jo keittiössäni ...

#4
  0
Nebuchadnezzar
2015-06-05 18:07:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun ostan kananrintoja, pakastan ne yleensä yksittäin neliökokoisissa pakastepusseissa. Jos tarvitsen sitä nopeasti, sulatan sen upottamalla pussin kulhoon kuumaa vettä.

#5
  0
user7016
2015-06-08 01:46:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän kulhoa kylmää vettä, päivitän sen tarvittaessa 20 minuutin kuluttua. Jos aion jättää sen koko päivän, laitoin kulhon jääkaappiin.

Hmm. Kampylobakteeri kukaan?
#6
  0
Zeiss Ikon
2015-12-01 18:58:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siellä on kaupallinen laite nimeltä Miracle Thaw - yksinkertainen alumiinilevy, jonka lämmität kuumassa vesijohtovedessä ja johon liha asetetaan. Metallin korkea johtavuus siirtää nopeasti lämpöä lihaan ja sulaa kananrinnan noin puolessa tunnissa (käännä 15 minuutissa).

Mutta et todellakaan tarvitse merkkituotetta; voit tehdä saman asian metallialustan päällä. Kuumenna uuni paistolämpötilaan ja sammuta se (olettaen, että se on vaihteluvälin pinnan alla - jos ei, tämä toimii edelleen, mutta kestää kauemmin), aseta kalvolevy alueen yläosaan (sekä alueen että kanan leikkauksen suojaamiseksi ) ja aseta kana folioon. Käännä noin 20 minuutissa, ja kananrinta sulaa alle tunnissa.

#7
  0
bigbadmouse
2017-12-04 14:59:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uunissani on sulatusasetus, jossa se puhaltaa viileää ilmaa ruoan päälle - se sulaa koko lihanivelen noin kahdessa tunnissa - yhden kanaosan pitäisi olla melko nopeasti sulava ja myös melko turvallinen. Katso onko uunissasi sellainen? Minun on merkitty kuvakkeella lumihiutale; ehkä et koskaan huomannut sitä uunissasi

#8
  0
JRaef
2017-12-05 07:06:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Miracle Thaw on pohjimmiltaan vain jäähdytyselementti, joka nopeuttaa kanan johtavaa lämmitystä vetämällä huoneen lämpöä siihen ja kanaan suoraan kosketuksella. Ostin alumiinisen grillin / grillilevyn, joka on valmistettu grilleille tai liesi ja joka toimii täsmälleen samalla tavalla; sulaa kananrinnan noin puolessa tunnissa, jos huone on 70 F tai korkeampi. Upottaminen lämpimään veteen auttaa ensin vain vähän, en ole huomannut eroa enkä edes vaivaudu siihen, mutta jos keittiö on kylmä, se voi olla hyvä idea.

Temppu on, että haluat jotain, jolla on tasainen pinta, jotta liha olisi mahdollisimman kosketuksessa, eikä siinä ole reikiä, koska mehut tippuvat kaikkialle, mutta haluat kylkiluita vastakkaiselle puolelle (josta liha laitetaan) kuin jäähdytyslevy maksimoimaan pinta-ala lämmön imeytymistä varten. Valurautasäleikkö / grilli toimii myös, mutta alumiini siirtää lämpöä nopeammin.

Tämän sain Home Depotista, se oli kalliimpaa kuin ihmesula, mutta siitä on hyötyä myös muihin ihosulaa ei voida käyttää ruoanlaittoon ... flat side ribbed sideTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...