Kysymys:
Mitä minun pitäisi tehdä ilman kuumaa vettä suihkussa?
CRABOLO
2014-12-10 18:03:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Heräsin juuri, ulkona on -20 Fahrenheit-astetta, minun on oltava pian töissä, ja nyt huomasin juuri, että lämminvesivaraaja ei toimi, joten vesi on kylmää! Olen haiseva kuin mahdollista ja hiukseni ovat sotkuisia. En halua hiukseni näyttävän sängyn hiuksilta tai rasvaiselta. En voi käydä suihkussa pakkasessa! Mitä minun pitäisi tehdä?

Aiemmin haluan käyttää sairausrutiinia. Mutta joskus se ei ole vain hyvä ratkaisu. Olen myös käynyt kylmässä suihkussa aiemmin, mutta mikään ei olisi niin kylmä. En usko, että lämpimämmässä ilmastossa asuvat ihmiset ymmärtävät, kuinka kylmä suihku on tässä tilanteessa. Olen myös yrittänyt käyttää vain hattua ja laittaa deodoranttia päälle, mutta monta kertaa en pysty käyttämään hattua töissä.

hmm .. käydä suihkussa ja kestää se?
Mikä on hiustesi pituus? Pidemmät hiukset tarvitsevat erilaisen ratkaisun verrattuna lyhyempiin hiuksiin.
Jos otat kylmää suihkua, kaikki muu tuntuu suhteellisen lämpimältä!
Katso myös [Mikä on paras tapa kylmään suihkuun?] (Http://travel.stackexchange.com/questions/34384/whats-the-best-way-to-take-a-cold-shower)
Mitä suihkun puutteen vaikutuksia haluat estää? Haju, kyllä, mutta mitä muuta hiustesi suhteen?
@Gilles Olin juuri liittämässä siihen! Ei reilua: P
Onko sinulla suihkussa töissä? Onko sinulla aktiivinen kuntosalin jäsenyys? Asuuko lähellä joku, joka voi auttaa jakamaan suihkunsa?
Viisi vastused:
#1
+15
Jon
2014-12-10 18:10:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lämmitä vettä liedellä kastelemaan hiuksesi ja käy kenties sienellä. Käytä deodoranttia, käytä puhtaita vaatteita.

Ei oikeastaan ​​lifehack ... Enemmän tervettä järkeä, eikö?
Juuri sitä aioin kirjoittaa! : D
@RichardBernards Ei, se on vastaus kysymykseen, käytännöllinen vastaus. Se voi olla paras vastaus, jota en tiedä, mutta jos on, kysymys tulee sitten siitä, että OP lähettää aiheeseen liittyvän kysymyksen.
#2
+11
user19
2014-12-11 00:31:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit korjata rasvaiset hiukset välittömästi jauhamalla ne löyhästi. Tämä on välitön pikakorjaus.

Kaivaa iso, pörröinen meikkiharja ja upota se ruukkuun löysää jauhetta. Napauta sitä kerran käden takaosassa poistaaksesi ylimääräisen, ja pölyä se sitten juurillesi. Se moppii öljyä ja sulautuu säikeisiisi, joten kukaan ei tiedä, ettet käynyt suihkussa.

( Lähde: Cosmopolitan)

Purista sitten hieman sitruunaa veteen. Sitruuna on luonnollinen puhdistusaine ja deodorantti. Voit käyttää tätä ratkaisua pyyhkimään ja puhdistamaan ihosi.

Nyt olet valmis lähtemään töihin.

Huomaa, että nämä ovat nopeita hakkerointeja, ja sinun pitäisi käydä kunnossa suihkussa myöhemmin.

Minkä tyyppinen jauhe? Vauvan jauhe vai jotain muuta?
Kyllä, vauvan jauhe @Sompuperoo.
#3
+6
Angelo Fuchs
2014-12-11 00:04:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä useita lämmitysastioita tai vastaavia asioita lämmittääksesi mahdollisimman paljon vettä mahdollisimman nopeasti (Useiden kattiloiden käyttäminen, joissa kussakin on vain vähän vettä, antaa sinulle kuumempaa vettä nopeammin kuin vain yhden paljon vettä sisältävän kattilan käyttö; Kaikkien lämpöasemien käyttäminen on tietysti parasta).

Sitten kaada kaikki tuo kuuma vesi isoon astiaan (eG suihkusi sen jälkeen, kun olet kytkenyt sen verkkovirtaan, jotta vesi ei pääse ulos).

Täytä sitten astia niin paljon kylmää vettä, että astiassa olevasta vedestä tulee mahdollisimman mukavaa.

Erota vettä kahteen kattilaan.

Käytä sienellä puhdista sinut saippualla ja shampoo hiuksillesi. Avaa sitten pesuallas niin, että suihku valuu, ja pese saippua ja shampoo kahdella kattilalla (yksi hiuksille, toinen vartalolle).

Kuivaa hiuksesi huolellisesti ennen talosta poistumista. jos ulkona on kylmä.

#4
+3
Judith
2020-08-05 14:16:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi temppu, jota olen usein käyttänyt telttaillessani. Jos sinulla on paineistettua kasvinsuojeluruiskua - kuten yksi näistä ...

Plant sprayer

... On selvää, että se on puhdas kaikista rikkakasvien torjunta-aine tai hyönteismyrkky.

Sitten täytät sen vedellä ja jätät sen hetkeksi täyteen aurinkoon. Lopuksi voit lisätä vedenkeittimen kuumaa vettä. Paineista sitä ja suihkuta sitten itseäsi.

Se saattaa kuulostaa oudolta, mutta se toimii huomattavan hyvin.

#5
+2
RedSonja
2015-02-23 20:57:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet urheiluseuran jäsen, mene sinne. Jos et ole jäsen, kävele sisään urheilupussilla, ilman silmäkosketusta, marssi suihkuun ja siivoudu.

Vaikka tämä ei olekaan totta eettinen, jos et ole jäsen, monet klubit tarjoavat yhden päivän ilmaisia ​​kokeilujaksoja ja vastaavia, joten voit vain kertoa heille, että olet kiinnostunut liittymään ja voisitko kokeilla paikkaa tänään.
Joo. Tein tämän paikassa, jossa olin usein soittanut vieraana, joten he olivat nähneet rahani monta kertaa. Tunsin itse asiassa syyllisyyttä siitä, mutta no, minun piti suihkua.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...