Kysymys:
Kuinka voin estää farkkujen vetoketjujen avaamisen itsestään?
Shevliaskovic
2014-12-10 04:43:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monissa farkuissa on vetoketjut, jotka avautuvat itsestään. Minulle on melko epämiellyttävää vetää ne uudelleen keskelle katua.

Mitä voin tehdä tämän estämiseksi?

Tämä on hyvä kysymys. Minun mielestäni ei pidä sulkea, jos @Shevliaskovic sisällyttää vastauksensa vastauksena, ei kysymykseen "jo kokeiltu ratkaisu". Hänen tulisi myös selittää, miksi tämä ratkaisu ei ole tyydyttävä.
Minulle ilmoitettiin, että jos vastaat omaan kysymykseesi, sinun ei tarvitse sisällyttää "mitä olet jo kokeillut", joten äänestän tämän kysymyksen uudelleen avaamisen puolesta.
Tämä on loistava kysymys. Vakavasti en tiedä mitä lisäisin "jo kokeiltuun ratkaisuun" tällaisiin kysymyksiin. http://meta.lifehacks.stackexchange.com/questions/1308/does-all-questions-require-solutions-already-tried
Sinun ei tarvitse sisällyttää "mitä olet kokeillut", vaikka jotkut käyttäjät ajattelevat. [Tämä ehdotus ammuttiin melko vakavasti metakokoelmassa.] (Http://meta.lifehacks.stackexchange.com/questions/1256/close-reason-request-they-havent-tried-anything)
Kahdeksan vastused:
#1
+36
Shevliaskovic
2014-12-10 04:46:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun on hankkinut avaimenperän, joka on riittävän suuri päästäkseen läpi farkkujen painikkeen.

Minun tehtäväni oli

  1. viedä se vetoketjun koukun läpi.
  2. Vetoketju kokonaan ylös
  3. Kiinnitä rengas farkkupainikkeen läpi.

Esimerkkikuva:

Luulisin, että tämä olisi varsin näkyvää
Voisitko tehdä ja lähettää kuvan tästä, jotta voidaan arvioida kuinka näkyvä se on?
Näkyvyys riippuu renkaan koosta
@AngeloFuchs hyvä ehdotus, olen ehdottanut muokkausta [sellaisen kuvan] kanssa (http://i.stack.imgur.com/BU5drm.jpg) toivottavasti se hyväksytään pian.
Käytän hiusnauhaa (taita se, työnnän sen reiän läpi ja laitan molemmat silmukat vetoketjun yli), koska ne on helpompi saada ja vähemmän todennäköisesti epämiellyttäviä.
Pidän renkaan ideasta. Helppo päästä päälle ja pois. Se näkyy vain täällä, koska painike on avattu.
#2
+18
HungryDB
2015-01-05 18:48:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sisäänrakennettu lukko. Se on jo zipillä. Tarkista vain se.

Suurimmalla osalla farkkujen vetoketjuista on sisäänrakennettu lukko . Kun vetät vetoketjua, varmista, että vetokoukku on asetettu pystysuoraan alaspäin (tämä lukitsee vetoketjun.) Yritä vain avata vetoketju koukulla alaspäin. Se ei avaudu aivan kuten kuvan alapuolella. (Zip-koukku sijoitetaan pystysuoraan tänne.)

enter image description here

Jos vetoketju etkä pidä hookeria alhaalla, vetoketju toimii lopulta alas sen rasituksen vuoksi.

Lisätietoja on YKK: n verkkosivustolla. Jos näet vetoketjut missä tahansa, on 70% mahdollisuus, että ne on valmistanut YKK.

Jotkut heikkolaatuiset farkut eivät välttämättä käytä YKK: n valmistamaa Zip-materiaalia. Siksi sinun tulee aina tarkistaa YKK-merkki vetoketjussa ennen farkkujen ostamista.

Tervetuloa LifeHacksiin! Voisitko kuvata enemmän, mikä se on ja miten se toimii? Vaihtoehtoisesti voit lisätä linkin joihinkin lähteisiin tätä varten? Vetoketjuissani ei ole lukkoja, joista olen tietoinen.
Ahh .. sinä loit epäilyn mielessäni. Olin töissä ja menin heti pesuhuoneeseen ja tarkistin, toimiiko se vai ei. Se toimii täydellisesti.
Luulen, että ymmärrit väärin kommenttini. En epäile, että se toimii, en vain tiedä, mistä sinä puhut.
@AngeloFuchs - HungryDB on oikeassa, kunnollisella vetoketjulla on kyky pysyä kiinni (yleensä sinun täytyy vetää se ylös, sitten vetämäsi terä yleensä putoaa alas, kun päästät irti tai työnnät sen alas, ja se pysyy kiinni. Halvat vetoketjut eivät tee tätä, tai tekevät sen aluksi, eivätkä sitten enää toimi, eivätkä housusi jää vetoketjulla. Löydät todennäköisemmin halpoja vetoketjuja halvoista housuista tai väärennetyistä suunnittelijahousuista.
Myös vanhoilla vetoketjuilla lukko on saattanut olla kulunut.
#3
+9
Wipqozn
2015-01-06 18:43:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaksi ratkaisua, joissa on huippuluokan piirustus (olen selvästi seuraava Vincent Van Gogh).

Sido ohut naru vetoketjusi läpi vetoketjun ja vyön yläreunassa olevaan reikään . Anna kuitenkin narun käydä läpi housujen sisäpuolen läpi, sitten ulos housujen päältä ja sitoa sitten vyösi. Tämä on paljon vähemmän näkyvää kuin jos naru menisi housujen ulkopuolelle, varsinkin jos löydät samanvärisen merkkijonon kuin vyösi.

enter image description here

Aseta teippi housujen sisäpuolelle , jos se ei ole näkyvissä. Käytä tätä teippiä teipillä vetoketju housujen päähän.

enter image description here

#4
+6
Brethil
2015-01-06 22:49:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän joskus paperiliittimiä viemällä sen vetoketjun reiän läpi ja yrittäen kiinnittää sen farkkujen kankaaseen ja / tai siirtää sitä ympäri niin, että vetoketju ei liiku. Tämä riippuu farkkujen tyypistä ja vaatii testausta, kunnes löydät sinulle sopivan.

#5
+4
Easy Tiger
2015-04-17 16:38:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit välttää farkkujen jatkuvan vaihtamisen välttämällä sivuuttamalla ongelman kokonaan.

Käytän vain nappi- / niittikärpäsfarkkuja juuri tästä syystä.

Kaikki suuret farkkujen valmistajat tarjoavat malleja ilman vetoketjuja. Jos avaaminen on jatkuvaa huolta, ne ovat hyvin yksinkertainen ratkaisu.

Mutta vetoketjun etuna on, että voit helposti irrottaa / tehdä sen uudelleen avaamatta vyötäsi - mitä en ole koskaan löytänyt mahdolliseksi napinläpillä - ellet ole saanut siihen neuvoja?
Harjoittele! Samalla tavalla voit napittaa / avata paidan puoliväliin, voit napata / napata lentää ilman, että aloitat huipusta. En väitä, että se ei ole ongelma - tosin aluksi hermostunut. Mutta sanoit, olet viettänyt eliniän vetoketjujen avulla. Siitä on helppoa ajassa.
#6
+3
jacobcc
2015-01-14 08:01:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Shevliaskovicin vastaus on klassinen, mutta minun on lisättävä tähän pari, kun taistelin äskettäin suosikkifarkkujen kanssa tämän ongelman kanssa:

  1. Hiuslakka. suihkuta se vetoketjuun, koko juttu. Se tekee siitä tarran tai jotain. Se toimii jonkin aikaa, jouduin käyttämään sitä niin usein. Tämä on enemmän pysähdyspaikka vetoketjun saamiseksi läpi päivän / yön.

  2. Työkalut. Hanki pihdit, mieluiten neulakärkiset. Purista vetoketjun molempia puolia varovasti kiristäen pitoa hampaista. Tämä on herkkä varovainen työ, koska voit helposti rikkoa vetoketjun. Jos puristat sitä liian voimakkaasti, se muuttuu liikkumattomaksi. Jos yrität avata sen takaisin (käytä tasopäätä), on erittäin suuri mahdollisuus, että yksinkertaisesti repäiset vetoketjun. Ne ovat valettua metallia, eivätkä he halua taipua. Tämä toimi minulle erittäin hyvin, mutta vielä kerran, ole varovainen.

#7
+3
Shaheer Rizvi
2015-04-05 21:37:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos housupainike ja vetoketju ovat magneettisia, saatat haluta magnetisoida molemmat pyyhkäisemällä niitä vahvalla magneetilla ~ 100 kertaa. Tämä saa heidät tarttumaan toisiinsa, mutta ne voidaan silti poistaa, kun vedät niistä kiinni.

#8
+1
Stan
2018-07-17 18:23:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä yleistä tapia.

Vetoketjun vedon lopussa on pieni reikä.

Käytä turvatappia reiän läpi ja vetoketjun kangasta pidä vetoketju kiinni.

Voit myös käyttää turvatappia vetoketjun läpi vaakasuorassa vetoketjun vedon alla estääksesi sen liikkumisen tapin ohi.

Onnea.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...