Kysymys:
Kuinka voin syödä omenaa saamatta sormia?
Ali Caglayan
2014-12-10 07:13:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nautin todella omenoiden syömisestä, mutta on ärsyttävää, kun kädet tarttuvat.

Kuinka voin syödä omenaa, jotta mehut eivät tee käteni tahmeiksi? vahva>

Hyvä vastaus ei oikeastaan ​​ole hakkerointi.
@Jon Kerro sitten minulle mikä on hakkerointi. Toistaiseksi minulla ei ole aavistustakaan, mikä on elämän hakkerointi.
@Jon [Katso tämä metakysymys] (http://meta.lifehacks.stackexchange.com/questions/1124/how-do-we-define-what-is-on-topic-without-requiring-the-questioner-to- tiedä-a? noredirect = 1 # kommentti1196_1124).
@Jon Se määrittelee sen epätavanomaiseksi ratkaisuksi ongelmaan. Sikäli kuin olen tietoinen, omenan syömisestä ei ole sopimusta.
Miksi et syö sitä pitäessäsi käsipyyhettä tai jotain muuta? .... Kehotan [muokkaamaan] kysymystä sisällyttämään * miksi * et halua tehdä jotain sellaista. (* paperijätteet / ei ekologista? ei toimi sinulle? paperipyyhkeet ovat liian kalliita? *)
En muista, että äänestäisin tämän sulkemiseksi. Äänestin uudelleen avaamisesta, koska sen pitäisi olla aihe.
Syö toiselta puolelta pitäen kiinni toisesta. Näin sinun ei tarvitse koskettaa mitään mehukkaita osia, jotka likaavat kätesi. Jatka työskentelyäsi, kunnes sormillasi ei ole enää tilaa. Pidä sitten yläosaa varresta ja viimeistele se. Sinulle jää vain ydin ja alue sen ylä- ja alapuolella.
Seitsemän vastused:
#1
+14
Tim
2014-12-11 02:18:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vastaavasti maissintähtien pidikkeet voivat olla hyviä tähän.

He kaivavat omenaan suoraan pikemminkin kuin haarukka, joka kaartuu ja voi aiheuttaa vaikeuksia sen oikeassa kulmassa purematta metallia. / p>

enter image description here

Jos aiot mennä ruokailuvälineitä pitkin, miksi et käytä veistä ja haarukkaa?
@Tom-haarukat menevät sisään kulmassa, joten joskus puret metalliin.
Yritin tätä ja se oli melko tehokas. Käteni olivat puhtaat ja olen varma, jos yritän vähän enemmän, myös leukani olisi kunnossa.
#2
+6
michaelpri
2014-12-10 09:28:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tehdä siitä eräänlaisen karamellin omenan (ilman karamellia). Hanki popsicle-tikku tai jotain muuta vastaavaa ja kiinnitä se omenan pohjaan. Nyt voit syödä sitä tarttumatta.

#3
+4
Angelo Fuchs
2014-12-10 19:05:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ota veitsi / haarukka tai jotain ja hillo se ylhäältä alas omenaan. Sitten sinulla on mukava kahva ja voit syödä kaiken haluamasi omenan.

Kun olet valmis, käytä kättä irrottaaksesi omenan veitsestä / haarukasta ja puhdista se. Teen tämän asettamalla omenan maahan, seisomalla sen päällä ja vetämällä veitsen sivulle. Sinun on puhdistettava veitsi jälkikäteen, joten se ei ole itsessään tahmea. Puun lehti voi tässä tapauksessa toimia ahkerana.

Varo kuitenkin leikkaamasta itseäsi tai puremasta metallia.

Kuten mainitsit, en usein työnnä haarukkaa riittävän suoraan ja puren sitä ... Luuletteko vartalon koko keskityön läpi?
Haluaisin käyttää useampaa kuin yhtä, joten sinulla on jonkin verran kahvaa. Muuten omena kiertyisi, kääntyisi päälle ja löystyisi. Sinulla olisi myös ongelma, että mehu valuu vartaan. Jotain, jolla on oikea kahva, on todennäköisesti parempi valinta.
#4
+1
James Webster
2014-12-10 18:46:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän omenaa yhdellä kädellä ja syön ympyrän "päiväntasaajan" ympärillä.

Sitten joko napsautan omenan puoliksi ja syön jäljellä olevan lihan kummastakin puoliskosta pitäen kiinni sisäosasta ydin ja "kuoppa".

Jäljellä olevan lihan syöminen ilman napsahtaa omenaa puoliksi, mutta mielestäni tämä jättää minulle tahmean leuan.

#5
+1
Cary Bondoc
2014-12-14 06:06:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minä vain leikkasin omenan pieniksi paloiksi kuten alla olevassa kuvassa, niin syön vain haarukalla. Tämä välttää myös omenan jäännösten heittämisen , joten voit tehdä mitä haluat, kun syöt omenaa. :)

Teen tämän, kun olen niin laiska nousemaan ylös, haluan vain syödä ja pelata pelejä tai katsella elokuvia tai keskittyä ohjelmointiin. :)

enter image description here

#6
  0
The Idiot Gamer
2014-12-10 07:20:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Leikkaa ensin paperipyyhkeet niin, että ne ovat vain kättäsi suuremmat, ja syötä sitten omena rei'ittämättä niitä. Tämän tekeminen estää omenamehun muodostumisen kädet yli.

Voit myös laittaa pari joustavia käsineitä samalla vaivalla ;-)
#7
  0
Mooseman
2014-12-10 09:24:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä leikkuria. Nyt kun sinulla on kahdeksan viipaletta ilman enää jätettä, noudata vain haarukalla.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...