Kysymys:
Mikä on nopein tapa huurettaa auton ikkunat?
Bobo
2014-12-10 03:34:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos en lämmitä autoni aamuisin, tuulilasi sumuutuu niin paljon, että en näe.

Heat / AC ei tunnu auttavan tarpeeksi nopeasti, ja pyyhkimällä tuulilasi jättää juovia.

Kuinka hoidan tämän nopeasti, jotta voin palata turvalliseen ajamiseen?

Yllättynyttä [tätä] (https://www.youtube.com/watch?v=qCmgWiEEZwA) ei ole vielä mainittu.
Kuusi vastused:
#1
+19
Geoff Hutchison
2014-12-10 03:41:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sumu tulee veden tiivistymisestä tuulilasiin tai ikkunoihin. Ongelmana on, että auton sisällä oleva ilma on lämpimämpää ja / tai kosteampaa kuin ulkona. (esim. https://van.physics.illinois.edu/qa/listing.php?id=1511)

Yksi nopeimmista tavoista on laskea ikkunat laskea auton lämpötilaa ja vähentää kosteutta tuomalla ulkoilmaa. Tämä ei ehkä ole erityisen mukava, mutta se varmasti toimii.

#2
+15
Jon
2014-12-10 09:31:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska sumu syntyy auton sisällä olevasta kosteudesta, yksinkertainen ratkaisu on kuivata auto täyttämällä vanha sukka kissanhiekalla ja asettamalla se auton sisälle huomaamattomaan paikkaan kuten istuimen alle. Haluat ehkä käyttää vanhaa sukkaparia ja kaksinkertaisesti kääri kissanhiekka.

Video Huffington-postista kissan litran temppusta

Mutta tiesitkö, että on erittäin helppo tapa voittaa moottorisumu?

Laita vain kissanhiekka sukkaan, jätä se autoon ja olet aina tiellä joka kerta.

Olen utelias, onko joku käyttänyt tätä menetelmää? Kuulostaa todella siistiltä, ​​jos se toimii? Onko linkkejä / tarinoita?
Vaikka tämä on hyvä vastaus, tulisi olla varovainen, mitä pentueita käytetään. Kitty-pentueita on monia erilaisia; ne eivät kaikki ime kosteutta samalla tavalla ja jotkut ovat myrkyllisiä. Silikaattipöly voi aiheuttaa ongelmia kaikille, kun taas raskaana olevien naisten on oltava erityisen varovaisia ​​mahdollisista syntymävioista.
Tarkista myös [tämä] (https://www.youtube.com/watch?v=qCmgWiEEZwA).
#3
+4
Rory Alsop
2014-12-10 15:16:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos pyyhkiminen jättää raitoja, lasilla on jotain (öljyt, jotka johtuvat pyyhkimällä liinalla, joka ei ole täysin puhdasta jne.), joten se ei parane ennen asianmukaista puhdistamista.

Sinun on anna tuulilasillesi todella puhdas ja käytä sitten Rain-X: n ikkunan huurteenpoistajaa (se on ikkunanpuhdistin, jossa on jotain muuta, joka estää kondensoitumisen) - ja se kestää kuukausia (mahdollisesti vuosia - ei ole varma) p> Myös ilmastointilaitteen käyttö auttaa kuivamaan auton ilman, mikä vähentää ongelmaa.

#4
+2
SAS2507
2015-03-09 06:04:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä kylmää ilmaa sen sijaan, että käyttäisit tuulilasi huurteeksi lämpimällä ilmalla - se on paljon nopeampi. Vaihda ilmastointilaitteen päälle asettamisen sijaan tuulilasitilaan.

Hei @WangiPaPa. Jotkut ajattelivat, että vastauksesi oli lyhyt ja puuttui hyvä sisältö, mutta ajattelin, että se oli hyvä hakkerointi, ehkä vain ei näytetty parhaalla mahdollisella tavalla. Toivottavasti et välitä siitä, että pidennin sitä. :)
#5
+1
Dushyanth Shenoy
2015-03-09 01:25:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Estä sumu pyyhkimällä ikkuna / tuulilasi saippuaveteen tai saippuaveteen kastetulla liinalla! Tämä on vain väliaikainen ratkaisu, mutta se on joskus hyödyllistä!

#6
  0
Ian Ringrose
2014-12-24 22:44:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aseta verkkovirtalähteellä varustettu lämmitin autoon muutamaksi minuutiksi ennen lähtöä kotoa. (Ajattele turvallisuusriskejä tehdessäsi tätä.)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...