Kysymys:
Mikä on paras tapa kuivata märät lenkkarit?
JSW189
2014-12-10 04:59:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun pesen lenkkarit ja yritän kuivata rumpukuivauksella, huoneistoni tunkeutuu voimakas koliseva ääni, ja usein he potkaistavat oven auki.

Kuinka voin parhaiten kuivata rumpukuivaukseni ilman melua ja vaaraa, että ovi avautuu ja pysäyttää jakson?

Viisi vastused:
#1
+12
user100
2014-12-10 05:53:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuivaa ne useilla raskailla kylpypyyhkeillä, jotka sekä mykistävät äänen että jakavat iskut riittävästi, jotta kuivausrummun luukku ei aukeaisi.

#2
+7
Ilmari Karonen
2014-12-26 22:27:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka voin parhaiten kuivata rumpukuivaukseni ilman meluita ja vaaraa siitä, että ovi avautuu ja pysäyttää syklin?

Et. Kuivausrumpua ei ole tarkoitettu kengille. Se ei kuivaa niitä erityisen tehokkaasti, ja sekä kengät että kuivausrumpu saattavat vahingoittua, jos yrität.

Aseta sen sijaan kengät kuivumaan lämpimään (mutta ei liian kuumaan!) Paikkaan, mieluiten jonkin verran ilmankiertoa. Jos sinulla on tuuletinlämmitin, yritä asettaa se puhaltamaan lämmintä ilmaa kenkien päälle. Tämä tekee saman asian kuin kuivausrumpu, paitsi että se ei myöskään heitä ja kolhi kenkiä ilman mitään syytä. Jos sinulla ei ole sellaista, edes pelkän vanhan tuulettimen pitäisi auttaa.

Ihannetapauksessa sinun tulee myös irrottaa kengät ja vetää läppä ulos, jotta sisäosa paljastuu paremmin ja annetaan sen kuivua.

Tai, ehkä tehokkain ratkaisu, osta vain tähän tarkoitukseen valmistettu kenkäkuivain. Se asettaa sinulle takaisin noin 20 dollaria - 40 dollaria mallista ja mistä saat sen, mutta se on kertaluonteinen sijoitus (hyvin, kunnes se hajoaa, mutta joka tapauksessa todennäköisesti se ylittää kengät kohtuullinen marginaali).


Vaihtoehtoisesti jotkut ihmiset suosittelevat kenkien täyttämistä paperilla (sanomalehti / pehmopaperi / jne.). Minulla on sekava tunne tästä - se voi todellakin auttaa imemään kosteutta, mutta se myös estää ilmankierron kengän sisällä. Ehdotan vain tuulettimen käyttöä, mutta jos sinulla ei ole sellaista, paperi saattaa auttaa nipistämällä, ainakin jos vaihdat sitä usein.

Jos aiot täyttää kenkäsi täynnä jotain kuivattavaksi, kokeile dehydratoitua silikageeliä - voit ostaa sen useissa kilopusseissa lemmikkikaupoista tai supermarketit "kristallikissahiekkana", ja se on jopa uudelleenkäytettävissä, jos sitä kuumennetaan kuivattamaan. Täytä vain vanha (mutta puhdas ja reikätön!) Sukka noin puoliväliin piidioksidijyvillä, solmi sukka solmiin piidioksidin pitämiseksi ja liu'uta kotitekoinen kuivausainepussi kenkään. Olen kokeillut tätä, ja se toimii hyvin esim. saappaiden kuivaamiseen vaelluksen aikana.

Voit käyttää myös yhtä näistä telineistä.
#3
+4
James Webster
2014-12-12 20:23:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuivaa ne yksi kerrallaan. Sido molempien kenkien nauhat yhteen ja jätä yksi ulos koneesta. Tämän pitäisi vähentää liikkeen määrää, vähentää ääntä ja oven avaamisen riskiä.

enter image description here

Tai "Miksi et sijoita molempia , anna kengännauhan ripustaa ja sitoa siihen jotain erilaista, jotta ne eivät putoa sisään? " Kiitos @Angelo Fuchs

Mikset aseta heitä molempia sisään, anna kengänrenkaan ripustaa ja sitoa siihen jotain erilaista, jotta ne eivät putoa sisään? Vaikuttaa tavallaan vakavalta energian tuhlaukselta, kun yhdellä kengällä on täydellinen kuivausrumpu.
Miksi ei todellakaan! Muutan kommenttisi mukaan.
#4
+2
Ste
2014-12-22 21:48:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun kuivaan jalkapallokenkiä rumpukuivaamallani, laitan ne tavallisesti paksujen sukkien kanssa.

Laita paksut sukat kengän ulkopuolelle, jotta raskaat osat eivät kolise liian. Muutama paksu pari kullakin kengällä tekee yleensä temppu, varsinkin jos kuivaa ne myös paksilla pyyhkeillä, kuten toinen juliste on jo ehdottanut.

#5
+2
Jason Hutchinson
2014-12-26 22:41:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monissa kuivausrumpuissa on valinnainen kuivaushylly, joka on suunniteltu esimerkiksi kengille jne., joita ei ole tarkoitettu kuivausrumpuiksi. Kengät istuivat kuivausrummun sisällä olevassa telineessä ja ne voidaan kuivata vaarantamatta kuivausrummun tai kenkien vaurioitumista. Se toimisi todennäköisesti parhaiten, jos kengät laitettaisiin telineeseen sivuillaan tai ylösalaisin. Ne ovat kalliilla puolella, mutta ovat sen arvoista, jos peset kenkiä säännöllisesti.

Tässä on esimerkki: http://www.whirlpool.com/-[W10121663]-1001500 / W10121663 /Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...