Kysymys:
Kuinka voin poistaa vinyylitarran jättämät tahmeat jäännökset iPadini takaosasta?
Undo
2014-12-11 11:48:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Stack Exchange -tarra iPadini takana oli ollut siellä yli puolitoista vuotta, ja oli aika jättää se eläkkeelle (tietysti uudelle). Kuorin sen varovasti ja laitoin tarrojen hautausmaalle.

Mutta (entisen) koskemattoman iPadini takaosaan jäi vaaleanvärinen, tahmea jäännös. Näyttää siltä, ​​että saan sen pois hitaasti hieromalla sitä sormillani (tahraamalla sen pieniksi palloiksi, jotka voidaan vetää irti), mutta sain vain noin ½ neliötuumaa siitä ennen kuin sormeni alkoivat satuttaa.

Mitä voin tehdä saadakseni tämän jäännöksen alumiini (hopea, ei värillinen) iPadistani?

Yksitoista vastused:
#1
+11
Pobrecita
2014-12-11 12:37:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mene kauppaan ja osta tuote, joka toimii, mutta koska se ei ole oikea vastaus ja useimmat tuotteet eivät ilmeisesti toimi niin hyvin: Paras ratkaisu on alkoholi. Se on jokapäiväistä ja yksinkertaista, ja olen todistanut sen toimivan.

 • Käytä Vodkaa (tai vielä parempaa, isopropyylialkoholia / alkoholin hankausta) - Se vie kovaa työtä ja hieromista ja voi kestää jonkin aikaa.

Vaikka Goo Gone voi poistaa jäännökset muutamalla vedolla, olen huomannut, että se jättää oman öljyisen jäännöksensä. takana, joka on yhtä vaikea poistaa kuin alkuperäinen liima (ja unohda pestä se sormiltasi). Jos olet valmis käyttämään noin 60 sekuntia, vodka säästää vaivaa ja jättää sinut puhdas, kiiltävä pinta, kun olet valmis. Tietenkin, jos sinulla ei ole vodkaa kätevää, voit myös kokeilla kynän pyyhekumia.

Joten Goo Gone ei välttämättä toimi niin hyvin ja lyijykynä pyyhekumit voivat toimia.

Luo seos yhtä suurista osista ruokasoodaa ja ruokaöljyä. Laita seos etiketin päälle, jonka haluat poistaa. Odota vähintään 30 minuuttia. Pese sitten pullo pois ja liima on kadonnut. Lopuksi pese pullo öljyn ja soodan poistamiseksi.

alkoholin hankaaminen oli kaukana parasta mitä yritimme

 • sytytinneste

Sytytinneste oli pahin, vaikka odotamme sen johtuvan siitä, että Ronsonolin sytytinneste - yleisimmin suositeltu - ei enää sisällä teollisuusbensiiniä, liuotinta, joka teki siitä niin tehokkaan (Päivitys: Tämä on totta, Ronsonol ei sisällä teollisuusbensiiniä, mutta olemme myös väärässä kevyempi polttoaine, mikä on ongelman todellinen lähde)

 • WikiHow - Oli joitain suosikkikorjauksiani.
  • Höyry (antaa epätäydellisen korjauksen, useimmiten)
  • Pikaruokapyyhkeet
  • Luottokorttikaavimet (ei korjaa ongelmaa, ellet vie siihen aikaa ja he tarvitsevat vielä joitain tuotteita työn viimeistelyyn.
  • Eteeriset öljyt (tämä voi vaikuttaa maalisi puhelimeen, öljyt, kuten teepuuöljy, voivat palaa polystyreenivaahdon ja muovin läpi, joten varokaa.
  • Hiero sormillasi kestää jonkin aikaa, eikä se toimi täydellisesti. Pohjimmiltaan hierot sormiasi pulloa vasten, kunnes se hankaa.
Yritin käyttää kynän pyyhekumia - se toimi täydellisesti eikä edes kuluttanut kynää paljon! Kiitos!
En ymmärrä raporttisi Ronsonolista. Etkö saanut säännöllistä Ronsonolia? Tai teitkin, mutta se ei toiminut?
#2
+4
Kaz Wolfe
2014-12-11 12:09:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on useita vaihtoehtoja:

 • Hiero se pois sormillasi.

  1. Pitäisikö minun todella selittää, miten tämä toimii?
 • Käytä ruokaöljyjä tai eteerisiä öljyjä.

  1. Laita jotkut liinalle / paperipyyhkeelle ja anna sen istua tahmean tavaran päällä vähintään 5 minuuttia.
  2. Vieritä se sormillasi. Se on paljon helpompaa.
 • Sitruunahappo / sitruunaöljy / GooGone

  1. Hanki sitruuna (melko lifehacky) tai osta kaupan erityinen GooGone (ei oikeastaan ​​lifehacky).
  2. Levitä ja anna istua.
  3. Kuivaa se ja kiillota mahdollisesti.
 • Raaputus

  1. Kaavi se pois kortilla tai muovisella spudgerilla.
 • Kevyempi neste

  1. Ole erittäin varovainen! - Käytä tätä viimeisenä keinona!
  2. Käytä hansikkaita, aseta hieman puuvillan päälle kangas.
  3. Hiero ikäviä tavaroita.
  4. Kuivaa ylimääräinen neste.
  5. Heitä pois käsineet ja puuvillakangas. Suurin osa kaikesta, joka on peräisin WikiHow
#3
+2
pacoverflow
2014-12-23 06:41:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan käyttää teipitekniikkaa liimajäämien poistamiseen:

 1. Laita pala teippiä alueen päälle, jossa on liimajäämiä. Haluan käyttää kirkasta pakkausteippiä, mutta voit kokeilla myös teippiä tai ehkä jopa skottiteippiä.
 2. Hiero teippiä sormenkynsilläsi pintaa vasten varmistaaksesi, että se on painettu lujasti liimajäämiä .
 3. Vedä nauha irti nopeasti. Nauhan tulisi poistaa osa liimajäämistä.
 4. Toista vaiheet 1–3 useita kertoja. Aina kun teet sen, sen pitäisi poistaa osa jäännöksistä. Jonkin ajan kuluttua saatat joutua käyttämään uutta teippiä, koska teippi menettää vetolujuuden, kun siihen jää enemmän jäännöksiä.

Tämä tekniikka voi viedä jonkin aikaa, ennen kuin teippi poistetaan kokonaan. liimajäämät, koska jotkut jäämät voivat olla hyvin itsepäinen. Mutta pidän siitä, koska se ei sisällä kemikaaleja (alkoholi on liuotin ja voi pilata päällysteen tietyille pintatyypeille), eikä ole vaaraa naarmuttaa kohteen pintaa. Se ei myöskään jätä "hierovia tahroja", joita jotkut muut tekniikat jättävät.

Tämä on PARAS ei-sotkuinen tapa poistaa liimajäämät kokonaan. En ole vielä havainnut tämän menetelmän epäonnistuvan missään, johon olen käyttänyt sitä. Suuri hakata.
#4
+1
RHaguiuda
2015-07-10 22:48:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä WD-40: tä. Levitä, odota hetki ja poista se. Tahmojen poistaminen tekee ihmeitä.

#5
+1
dave thieben
2015-07-11 00:28:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidä käsillä ohuempaa lakkaa (voi ostaa mistä tahansa rautakaupasta). Se on vahva liuotin ohentamiseen (ilmeisesti) ja maalin poistamiseen, mutta se toimii erinomaisesti myös liimoilla eikä jätä jäännöksiä. kaada jotkut paperipyyhkeelle. Ole varovainen, jos pinta, jolla käytät sitä, on maalattu. liima irtoaa helpommin kuin maali, mutta jos et ole varovainen, maali irtoaa lopulta.

#6
+1
Nikita
2015-07-11 04:51:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alkoholiideo näyttää hyvältä, mutta en ole koskaan käyttänyt sitä.

Lämmön levittämisen pitäisi toimia varmasti. Liima liukenee joutuessaan lämpöön. Tämä tarkoittaa, että hiustenkuivaajan osoittaminen paikalleen tahmean jäännöksen kanssa saa sen "sulamaan" ja helpommin poistettavaksi. Siksi lämmitän sen näin ja hieron jäännökset alkoholilla jälkeenpäin. Joten älä missään tapauksessa saa koskaan laittaa mitään laitetta, kuten matkapuhelinta tai iPadia mikroaaltouuniin. Se voi olla vaarallista. Sen pitäisi olla loogista kaikille. Joten älä missään tapauksessa yritä koskaan varmuuskopioida tai valmistaa laitetta. Se saattaa poistaa tahmean vihjeen, mutta se myös tuhoaisi iPadin kokonaan ja saattaisi jopa saada mikroaaltouuni räjäyttää.

Hiustenkuivaajan osoittamisen tahmealla jäännöksellä pitäisi olla "selviytyvää" i-Pad-laitteellesi.

#7
+1
Justin Brown
2016-08-22 06:00:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on pääsy autohalliin, voit harkita tiputtamalla jarrunestettä kertakäyttöiseen pyyhkeeseen tai vanupalloon ja pyyhkimällä mahdollisimman vähän jarrunestettä liimakumille. Sen pitäisi liueta ja pyyhkiä pois pienellä vaivalla.

Ole kuitenkin varovainen, koska jarruneste hyökkää muovi-, kumi- ja maalipinnoille, joihin luultavasti kuuluu myös kirkas kerros. Ihannetapauksessa kokeile sitä piilotetulla alueella ja testaa, vaikuttaako se haitallisesti pintaan.

Koska mainitset maalaamattoman alumiinipinnan, tuntui siltä, ​​että tämä saattaa olla kunnossa.

#8
  0
RichardBernards
2014-12-11 14:14:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on vikaturvallinen: hiero maapähkinävoita siihen ja anna sen istua muutaman tunnin ajan. Hiero sen jälkeen puhtaalla ja kostealla liinalla.

Jotain maapähkinävoi sisältää liimat. Vaikka alkoholi voi tehdä samoin, se voi jättää pysyviä jälkiä, kun alkoholi koskettaa näyttöäsi.

#9
  0
Laurent S.
2015-07-11 02:46:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asetoni on luultavasti paras tahmea jäännöksenpoistaja, jota olen koskaan käyttänyt, mutta se ei ole teknisesti lifehack, koska se ei ole niin tavallinen asia, että sinulla on sitä käsillä.

#10
  0
jCisco
2015-07-11 05:27:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin aion ehdottaa asetonia, joka on kynsilakanpoistaja. Jos saat lähes 100% asetonia rautakaupasta, tee niin.

Varoitussanat:

Asetoni on helposti syttyvää . Se palaa kuin bensiini.

Asetoni syö muoveja - Se on monien muovien perusta, joita ei suositella kosketuksiin muovien kanssa, koska ne hyökkäävät niitä vastaan.

I suosittele työskentelyä tuulettimen kanssa työskentelyalueellasi hengitysvaaran vähentämiseksi, ja se auttaa haihtumaan asetonia leviämään tuliriskin välittämiseksi.

Varmasti paljon varoituksia ja kuulostaa ylikuormitukselta. kuin tulessa.

 • Testaa, hyökkääkö asetoni sellaiseen teippijäämään, jonka haluat poistaa testikohdasta. Jos näin tapahtuu, voit jatkaa.
 • Tärkeää, ota asetonilla peitetty q-kärki ja hiero q-tipilla pienellä laastarilla ipadin takaosassa. Älä paina liian kovaa ja odota, että se kuivuu, minkä pitäisi kestää muutama sekunti.
 • Varmista visuaalisesti ja kosketuksella, ettei mitään reaktiota ole tapahtunut. Värinmuutos ja rakenne voivat muuttua, jos iPad-takana oleva materiaali on reaktiivista asetonin kanssa.

Jos on hyvä mennä, niin hanki se, asetoni hyökkää useimpiin nauhoissa käytettyihin liimoihin ja muoveihin. Asetoni haihtuu helposti, joten työskentele vain, kunnes olet poistanut jäännösjäämät.

Alkoholit, jotka ovat erittäin vahvoja etyyli- ja metyylityypeistä, ovat vaihtoehtoisia, mutta varoitukset ovat yleensä samat, paitsi että sinun ei pitäisi olla reaktiivista minkään muovin kanssa.

Niistä voi olla apua poistettaessa kaikki, mitä asetoni ei ole tuhonnut, itse.

#11
-1
fredley
2014-12-11 17:31:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska aiot käyttää joka tapauksessa uutta tarraa, parasta on vain laittaa uusi tarra täsmälleen vanhaan paikkaan peittämällä jäännökset.

Sinun on parasta toivoa, että uusi tarra peittää kokonaan vanhan jalanjäljen!
AFAIK SE-tarran muotoilu ei ole muuttunut.
Mutta entä jos aion laittaa sen sijaan Stack Overflow -tarran?
@Undo No, se on * täysin * erilainen kysymys! : P


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...