Kysymys:
Mikä on paras tapa pitää paitasi kiinni?
Dawid O
2014-12-12 00:26:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun on pakko laittaa paitani takaisin housuihini koko päivän, koska se tulee jatkuvasti käsittämättömäksi. Tämä voi olla erittäin hankalaa tehdä. Mikä on paras tapa pitää paita työnnettynä?

Olen kokeillut hakaneuloja, mutta päädyin revittyihin paitoihin. Onko siellä mitään parempaa?

Sinun täytyy ostaa paitasi hieman pidempään
Kymmenen vastused:
#1
+12
apaul
2014-12-16 00:23:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten aiemmin mainittiin, tämän ongelman ratkaisemiseksi on käytettävissä kaupallisia tuotteita:

enter image description here

Mutta se olisi kallista eikä olisi oikea elämän hakata.

Jos haluat säästää vähän rahaa, voit vain käyttää uudelleen vanhaa henkseliä, sinun pitäisi pystyä löytämään ne säästökaupoissa, edellyttäen, että alueellasi ei ole merkittävää hipsteripopulaatiota ...

enter image description here

Tällä tyylillä voi poistaa ompeleen varovasti, jotta kaksi kuminauhaa voidaan erottaa toisistaan. Sitten sinulla on kaksi toimivaa sukka- / paitanauhaa noin 2 dollaria.

#2
+7
William the Pleaser
2014-12-12 00:58:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit voisit ostaa paitahousuja...

Mutta se ei ole kovin hassu. Joten suosittelen, että kiinnität paitasi alusvaatteisiisi hakaneulat.

Henkilökohtainen ratkaisuni on, että en koskaan työnnä paitaani sisään. Saatat ajatella, että tämä tekisi sinusta näyttävän huolimattomalta, mutta voit välttää tämän kohtalon järkevällä viljelyllä rypyttymättömiä kasvokarvoja häiritäksesi ihmisten huomion.

Turvatapit voivat aiheuttaa repeytyneitä alusvaatteita ja paitoja, jos venytät tai muuten laajennat odotettua liikealuettasi.
#3
+4
Adam Zuckerman
2014-12-15 08:01:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidemmät vartalonpituiset paidat olisivat ensimmäinen valinta (ja muut ihmiset suosittelevat tähän kysymykseen).

Kaksipuolinen teippi olisi toinen valinta. Siellä on paljon tuotteita, jotka on erityisesti suunniteltu tätä varten (ts. Hollywood Fashion Tape, kaksipuolinen stylistiteippi jne.). Voit käyttää jopa teippiä hätätilanteessa (ei suositella, koska liima ei irtoa vaatteista helposti).

Jos haluat tehdä väliaikaisen (hätä) kaksipuolisen teipin, sinulla on joitain vaihtoehtoja:

  1. Tee pieniä silmukoita tavallisesta teipistä liima ulospäin. Tämä menetelmä voi vaatia paljon silmukoita vaatteiden liukastumisen estämiseksi.

enter image description here

  1. Tee pitkä silmukka tavallista teippiä liima ulospäin. Jossain välein, aseta pitosilmukka pidemmän silmukan ympärille, jotta se ei pääse liukumaan toisistaan. Voit ajatella tätä kokoonpanoa kuin nippusiteitä kaapeleiden ympärillä.

The right most piece of string is what I am trying to describe, just with tape.

  1. Kahden suunnilleen samanpituiset teippikappaleet, laita liiman sivut yhteen siten, että noin puolet liimasta ei ole toisen teipin peitossa.
#4
+3
Kit Crider
2015-09-19 00:23:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletan, että sinulla on aluspaita pukeutumispaitasi alla, ja jos on, niin ...

  1. Työnnä aluspaita alusvaatteiden sisään. li>

  2. Vedä housuistasi, housuistasi tai farkuista, ja sitten

  3. Pujota paitasi housuihisi, napita ylös, vetoketju ja kiinnitä vyö.

Ompelija kertoi tämän menetelmän yli 30 vuotta sitten, ja se on pitänyt minut näyttävän siistiltä, ​​ja sen pitäisi toimia myös sinulle. Onnea.

#5
+2
Rudy Bake
2014-12-15 08:15:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työnnä paitasi todella hyvin alusvaatteisiisi ja vedä housut sitten päälle. Venytä kätesi ylös löysääksesi sitä hieman, jotta se ei näytä liian tiukalta ja estäisi wedgien mahdollisuuden. Tämä toimii minulle.

Minulla ei ole tarpeeksi edustajia aliarvioimaan tätä, mutta se on hieno tapa saada alusvaatteet tarttumaan.
+1 Objektiivisesti tämä on tehokas tapa pitää paita tiukassa! Ha! Minulla on fysiikan opettaja, joka teki tämän. Erittäin hauska nähdä alusvaatteet ratsastamassa hänen selkäänsä!
Voit myös työntää paidan etuosan alusvaatteisiisi ja paidan takaosan alusvaatteiden päälle ja vetää housut sitten ylös. Tällä tavalla, jos alusvaatteet näkyvät edessä, voit ainakin nähdä sen.
#6
+1
Rafael
2017-08-01 00:11:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka pitää paitasi tiukasti sisään

Paitasi pitäminen sisäänpainettuna voi olla toisinaan hieman vaivaa. Tiedän, että se tapahtuu minulle koko ajan, teen pienintäkään liikettä ja paitani vain ponnahtaa paikaltaan. Aloitin aluksi työntää paitani alusvaatteisiini ja pidin siitä, koska se oli todella nopeaa ja kätevää, mutta sitten huomasin, että alusvaatteet koskettavat "alueitani" ja aloin etsiä muita ratkaisuja. Löysin markkinoilta muutamia, kuten paitatukia ja paitanauhoja. Löydät ne Amazonista tai Googlesta. Yritin heitä ja he tekivät työn kunnossa, mutta ainoa mielestäni en pitänyt heistä oli kuinka hankala he voivat olla. Sinun on käytettävä liian paljon aikaa aamuisin niiden asettamiseen, ja joskus koukut irtoavat ja hihnat roikkuvat housuissa ja / tai osuvat maahan (melko ärsyttävää).

Silloin Aloin etsiä nyrkkeilijää, joka voisi tehdä etsimäni työn. Tarkoitin, että jo työnsin paitani omiin alusvaatteihini, joten ajattelin, että ehkä oli nyrkkeilijän alushousu, joka saattaisi tehdä temppu, ja silloin törmäsin tuotteeseen Tucked Trunks. Löysin heidät itse asiassa facebookista ja olin aluksi hieman skeptinen, mutta päätin tilata parin ja antaa heille kuvan. Sain ne ja minun on sanottava, rakastan heitä. Tärkeintä, jota rakastin heistä, on se, että ne ovat SUPER-helppokäyttöisiä, ei naruja, ei vempaimia, ei magneetteja, se on melkein nyrkkeilijä, mutta siinä on kaksoisvyötärönauha, jossa on kumia, jotta tarttuisi paitaan ja rako edessä, joten laitat paidan viimeisen napin siihen pitämään sitä vielä enemmän paikallaan. Minun on myönnettävä, kun aloin käyttää näitä arkut, en kirjaimellisesti voi lähteä kotoa ilman niitä. Ne ovat vain niin helppoja ja tuntuu hyvältä.

Löysin juuri tämän ratkaisun, joka toimii minulle. Toivottavasti se auttaa myös kaikkia. Tässä on linkki pitämään paitasi kiinni.

Lue [Kuinka olla roskapostittaja] (/ help / promotion) - sinun on ilmoitettava kuulumisestasi tähän sivustoon.
#7
+1
SlickNutz
2017-08-01 07:52:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä viestissä on joitain hyviä vastauksia, mutta suosittelen aina muita käyttämään kanavateippiä aivan kuten jotkut kukkulani punaisen kaulan serkkuni tekevät. Sinulla on joku, joka auttaa käärimään paitasi pohjan parilla pyöreällä paidan pohjan ympärillä, ja vedä sitten housusi ylös kanavateipatun paidan päälle ja ylimääräinen paino ja rakenne pitävät sen vakaana.

Jos haluat päästä äärimmäisiksi, voit tehdä sen myös tämän tavaran kanssa. Katso alla olevat kuvakaappaukset tavallisista ja äärimmäisistä menetelmistä, mutta sovellus on erittäin mukautettavissa näiden asioiden kanssa tarpeisiisi.

Maggies-tyypillinen menetelmä

enter image description here

Jim Bobin äärimmäinen menetelmä

enter image description here

#8
  0
Stan
2018-06-18 22:22:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa pari mahdollisuutta pitää paidan alaosa ylärajan housujen vyöviivan alapuolella.

Monet esitetyistä ratkaisuista on keskitytty kiinnitykseen nastoilla, pidikkeillä tai teipillä tai ostamalla paitojen alemman pään pituuksia. Jotkut tekniikat näyttävät olevan vakavia.

Vaihtoehtoisesti saatat käyttää housuvyösi liian matalaa normaalin päivittäisen rutiinisi sekä kehosi muodon ja mittasuhteiden vuoksi.

Hack tilanteeseesi, kunnes pystyt vaikuttamaan pysyvään ratkaisuun (kunnolla istuvat vaatteet) on käyttää housujasi korkeammalla vyötärölinjasi ympärillä . Käytä housujasi riittävällä korkeudella pitämään paidan hännät paikallaan vyötärölinjan alapuolella. Voit jopa haluta käyttää henkseleitä tämän tilanteen ratkaisemiseksi. Henkselien avulla voit käyttää hieman löyhempiä housuja, jotka ajavat helpommin ylös ja alas, kun nostat ja lasket käsiäsi. Ne ovat mukavampia kuin vyön käyttäminen monille.

Jos tunnet tulevaisuudessa, että housuvyösi löytää normaalin asennon kehossasi matalamman kuin nykyisen paidan hännän pituus mahtuisi, etsi pidempiä paitoja, jotka sopii vartalon mittasuhteisiin ja vyönauhan pituuteen.

#9
  0
Timothy Winters
2018-06-22 09:05:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki itsellesi joitain alligaattorileikkeitä, kuten nämä:
enter image description here

Hanki sitten kuminauhat ja tee tällainen ketju:
enter image description here

Liitä kuminauhat alligaattoripidikkeiden ruuveihin ja kiinnitä ne sitten paidallesi toisessa päässä ja sukkaasi toisessa päässä. Yksinkertainen!

Ehkä ei kaikkein käytännöllisin ratkaisu, puhumattakaan ehkä hieman tuskallisesta, mutta varmasti hassusta.

#10
  0
lly
2018-06-23 18:50:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska @RedSonja ei vaivautunut vastaamaan tähän, jonkun pitäisi:

Huomaan, että vaatteeni eivät sovi. Mitä tehdä?

Osta sopivia vaatteita.

Se ei todellakaan ole monimutkaisempi. Kaikki muu on lyhytaikainen, vähemmän mukava pysäytysväli. Kiinnitä huomiota siihen, mikä aiheuttaa paitojesi riittämättömyyden lisäksi; voi olla, että selkä on liian tiukka hartioillasi ja sivuillasi; todennäköisemmin sinulla ei ole tarpeeksi löysää kangasta, jotta käsivartesi liikkumisalue olisi mahdollinen työpäivän aikana.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...