Kysymys:
Housuni putoavat!
CRABOLO
2014-12-10 17:13:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on joitain pareja collegehousuja ja shortseja, joissa on joko narun toinen puoli silmukan ulkopuolella, tai koko naru on housuista poikki. Tämä voi olla merkittävä asia, koska päätän joko olla käyttämättä niitä, koska ne saattavat / putoavat alas, tai minun on otettava mahdollisuus, että housuni putoavat julkisesti, jos päätän käyttää niitä. Tiedän, että voisin vain saada tarpeeksi odottaa pitämään heitä ilman merkkijonoa. Mutta on oltava toinen tapa? Kuinka saan narun takaisin housuihin / shortseihin?

Olen yrittänyt työntää narun läpi vain käsin, kun toinen puoli ei ole pudonnut kokonaan ulos. Mikä voi joskus toimia, ellei ole paljon muuta tapaa mennä. Muuten vietän ne vain viemäriin.

Osta uusi pari !!
Käytä henkseleitä?
Kiertotapana huomasin, että voisin käyttää kiinnitysnaulaa kiristääksesi housut / shortsit. Tätä ei todennäköisesti kannata tehdä koko ajan, mutta se on toiminut toistaiseksi hyvin.
Viemäri? Todella?!
Olen alipainoinen tyttö, tuntuu ahtaalta, kun laitan ne päälle, mutta he tuntevat löystyvän vatsassani, olen 7 kivi ja yllään koko 8 auta
Viisi vastused:
LifeHackMasta1137
2014-12-14 09:43:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on siisti temppu, joka on tosiasiassa ollut olemassa tuhansia vuosia. Tarvitset vain vähän köyttä (riittää käärimään vyötärön ympärille plus hieman ylimääräistä). Vakavasti, älä aliarvioi sitä, mitä voit tehdä köydellä.

Vedä housusi ylöspäin yläpuolelle, missä normaalisti niitä käytät. Ota köysi ja kääri se vyötärösi ympärille muutama tuuma housujen vyötärölinjan yläpuolelle. Solmi se riittävän tiukalla solmulla. Neliönmuotoinen solmu toimii, jos olet kiireinen, mutta rusetti on varmasti paras vaihtoehto, koska se ei liu'u ja voidaan vetää tiukasti. Jos olet tehnyt sen hyvin, huomaat, että housusi eivät pudota. Jos ei, sinun on todennäköisesti sidottava köysi hieman tiukemmin.

Jos sinulla on erityisen pitkiä housuja, voit vetää ne ylöspäin. Taita sitten yläosat köyden yli. Jos taitat yhden täydellisen kierroksen köyden ympäri, teet toroidisilmukan, joka ympäröi köyttä. Se on suhteellisen vakaa kahden kangaspinnan välisen kitkan vuoksi. Tulet huomaamaan, että tämä lähestymistapa on erityisen tehokas erityisen suurille housuille, kun sinulla on liian suuria housuja, jotka eivät sovi sinulle normaalisti.

Itse asiassa tämä lifehack on niin hyödyllinen, että ihmiset alkoivat suunnitella erityisiä köysiä vain se. Jotkut niistä eivät itse asiassa ole tehty köydestä, ja monet käyttävät erilaisia ​​kiinnitysmekanismeja ja hieman erimuotoisia. Lopputulos on kuitenkin sama. Ihmiset kutsuvat näitä erikoisköysiä usein "vyöiksi". Löydät myös housut, jotka on valmistettu erityisillä silmukoilla. Nämä "vyölenkit" tekevät yllä olevan temppun puolestasi; vain kiinnitä köysi silmukkaan, eikä se voi luiskahtaa, ellei kangas repeydy. Joskus housuissa on sisäänrakennetut joustavat köydet; Olen huomannut, että nämä napsahtavat tai putoavat usein housujen sisään siten, että niihin ei pääse; siinä tapauksessa, niin kauan kuin sinulla on enemmän köyttä, se ei ole ongelma (noudata vain yllä olevia ohjeita).

Andrew Williams
2014-12-10 17:28:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun tulisi pystyä käyttämään neulaneulaa, jonka kärki on juuttunut yhteen narun solmuista, pujottaaksesi sen takaisin housujen läpi. Se vie jonkin aikaa, mutta se on mahdollista useimmissa tapauksissa.

Työnnä neula narulla reikään, purista housut neulan yli ja jatka niin pitkälle kuin voit, poista neula sitten samanlainen tekniikka pakkaa ja työnnä solmu silmukan loppuosan läpi.

Angelo Fuchs
2014-12-10 18:19:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos housujen reikä on riittävän suuri (ellei lukea alla), jotta voit piilottaa kynän sen läpi, otat tavallisen kuulakärkikynän, kiinnitä johto koukkuun lopussa.

put cord here

Käytä sitten kynää improvisoituna neulana ja vedä se läpi polun, jonne johto menisi, ja pidä se takaisin housuihisi.

Suosittelen, että musteosa poistetaan kynää ennen levittämistä, jotta et vahingossa piirtäisi housujasi tai jotain.

Jos reikä ei ole tarpeeksi suuri, pura kynä ja käytä vain koukkua. Kuten kuvasta näet, sen oikealla puolella on itsessään pieni koukku, jota voidaan käyttää samalla tavalla.

Se on fiksu. Aioin ehdottaa turvatapin käyttöä, mutta se ei välttämättä ole tarpeeksi hakkeroiva.
apaul
2014-12-24 07:46:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaimollani oli hyvä idea, hän oli juuri tekemässä pyjamahousuja joululahjoihin ja hänellä oli sama ongelma.

  1. Kiinnitä lanka paperiliittimeen.
  2. Liu'uta paperiliitin kiristysnauhan reikään.
  3. Vedä klemmari vahvalla magneetilla vetoketjun reittiä pitkin ulkopuolelta.
  4. Kun olet saavuttanut toisen sivusiteen langan uuteen naruun ja vedä se läpi.
L.B.
2014-12-24 08:00:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työnnä turvatapin tapin pää merkkijonoon ja sulje se. Työnnä nyt tapin molemmista päistä suurempi reikään. Työnnä vain tappi sisään niin pitkälle kuin mahdollista ja niputa kangasta sen ympärille, kunnes et yksinkertaisesti pysty. Pidä nyt kiinni tapista (housujen sisällä) ja työnnä niputettu alue poispäin tapista (jos tappi on oikealla kädelläsi vasemmalle).

Jatka tätä prosessia, kunnes tappi ilmestyy toisen reiän läpi. Poista nyt tappi ... Olet kaikki valmis!

Käytän tätä aina, kun teen kiristysnyöripusseja tai joudun pujottamaan jouset uudelleen vaatteisiin.

Tämän teen myös minä. Jos housut ovat lapsille (tai mitä tahansa), voit ommella kiristysnauhan takana, jotta se ei tule ulos.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...