Kysymys:
Kuinka estää tuulilasi jäätymästä?
Dawnkeeper
2014-12-10 04:12:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Talvi on tulossa. Ja koska en halua viettää aikaa autojeni sulattamiseen, haluaisin tietää:

Kuinka voin estää sen jäätymisen joka ilta? Olen kokeillut de jään suihketta, mutta se on minulle liian kallista.

tarkoitatko tuulilasille putoavaa kastetta tai ylikuumenevan sateen aiheuttamia vakavia jääpeitteitä?
Pääasiassa jäätynyt kaste, mutta ei satuta tietää sateesta.
Dawnkeeper, katso http://meta.lifehacks.stackexchange.com/q/1217/59 - tämä sivusto eroaa * monista * SE-verkon sivustoista ja muuttuu jatkuvasti. Haluat ehkä ilmaista mielipiteitä Metassa, missä ne näkyvät paremmin. (cc @J.Musser)
Katso http://mechanics.stackexchange.com/questions/39253/best-routine-for-making-a-frozen-car-driveable
Yhdeksän vastused:
#1
+17
J. Musser
2014-12-10 04:18:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaste jäätyy. Jos heität vedenpitävän kannen tuulilasin päälle, tuskin kastetta kertyy, ja ongelma on enimmäkseen nolla. Mitä lähempänä kansi halaa sitä paremmin.

#2
+11
Mast
2014-12-10 04:21:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Peitä tuulilasi alumiinilla:

Aluminium foil

Tuulilasiin kiinnitettynä auto näyttää tältä:

Aluminium applied

Se estää kasteen jäätymisen useimmissa tilanteissa (se ei luonnollisesti toimi voimakkaiden lumisateiden ja lumimyrskyjen torjumiseksi).

Kuitenkin, vaikka sen päälle putoaa paljon lunta, kannen poistaminen huolehtii suurimmasta osasta jäätymistä.

#3
+3
Mooseman
2014-12-10 04:20:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vedenpitävän kannen käyttäminen on ainoa tyhmä ratkaisu.

Minulla on ollut (osittaista) onnea ruiskuttaa pyyhkimenestettä viimeisenä asiana ennen autosta poistumista. Vähemmän kastepaloja, ja muutama kappale vain pyyhitään pois aamulla.

#4
+3
William the Pleaser
2014-12-10 04:21:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos jätät autosi ulkotilaan pakkasessa, se jäätyy kuten kaikki muutkin. Pahoittelemme, mutta ainoa ratkaisu on peittää se.

lumi -sovelluksessa voit kuitenkin vähentää ja joissakin tapauksissa poistaa jään muodostumista vain varmistamalla, että tuulilasi on kylmää ennen kuin antaa lumen pudota siihen. Ihannetapauksessa tämä tarkoittaa, että pysäköit autosi ja annat sen jäähtyä muutaman tunnin ajan, ennen kuin lumi alkaa pudota, mutta jos ulkona on tarpeeksi kylmää, voit nopeuttaa sammuttamalla lämmön ja avaamalla ikkunasi kotiajon viimeiselle osalle. Valitettavasti päädyt silti moottorin lämmitykseen. Varmista myös, että sinulla on hyvä hattu mukanasi.

Tämä ei oikeastaan ​​vastaa kysymykseen - uskon, että OP: n yrittää käsitellä lasin jäätymistä säännöllisenä yönä - ei välttämättä siellä, missä on sateita tai lunta. Kuten muita vastauksia täällä, ongelma näyttää johtuvan kasteesta.
Kaste? Shucks, aja vain sulatinta, kun auto sitten lämpenee. Luulin, että puhuimme paksusta jäästä, jonka saatat joutua muuten hakemaan pois.
#5
+3
Jon
2014-12-10 09:39:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka en ole varma, kuinka hyvin tämä toimii jäätymisongelmien kanssa, kokeile lasivahaa. Se on hyvä pitämään kosteutta ja vikoja tarttumasta ikkunaan, ja se voi olla riittävän tehokas tekemään ongelmastasi siedettävän.

Veden ja etikan seoksen on tarkoitus poistaa jäätä ja estää jään muodostumista. Katso lisätietoja kohdasta Kuinka poistaa jäätä tuulilasista.

Kutsumme sitä täällä Rain-X: ksi
#6
+2
holroy
2015-03-19 04:16:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras ratkaisu on viedä auto autotalliin tai autokatos, jos mahdollista. Yllättäen kukaan ei ole toistaiseksi maininnut sitä. Jonkinlainen katto auton yläpuolella on todella hyödyllinen.

Jos sellaisia ​​ei ole saatavana, luonnollisista suojaista, kuten suurista puista, voi olla hyötyä tuulilasin peittämisen lisäksi, kuten muissa vastauksissa kuvataan. Olen myös nähnyt autojen pysäköimän ilmanvaihto- tai ilmastointiaukkojen viereen käyttämään lämpimämpää ilmaa uudelleen, mutta sinulla on oltava jonkin verran onnea, jotta se olisi käytettävissä.

#7
  0
user22124
2017-11-26 12:26:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole koskaan tehnyt tätä, mutta haluaisin ehdottaa juuri ideani:

Leikkaa neljä 1 "rakoa sähkölämmitystyynyn kulmiin ja työnnä sitten neljä neodyymimagneettia, joissa on tarrapistetarrat (jokaiseen yksittäiseen rakoon) ja jotka tarttuvat tyynyn vuorauksen sisäpuolelle. Kiinnitä sitten --- nyt erikseen --- magneettiset kulmat ajoneuvon ikkunassa neljään muuhun vastaavaan neodyymimagneettiin ikkunan ulkopuolella, ja liitä tämä jatkojohtoon.

#8
-1
Austen
2016-02-09 01:15:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Peitä vain tuulilasi kumipohjaisella kylpyhuoneen matolla ... se ei ole täydellinen, mutta sen pitäisi auttaa aamuisin.

#9
-1
user25770
2016-12-21 10:23:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidä kuivausrumpu ja jatkojohto ympärillä. Puhalluskuivaimet toimivat hyvin myös ovien lukkiutumisen ja lukkojen lukkiutumisen estämiseksi.

Tämä saattaa ratkaista ongelman, mutta se tekee sen hyvin hitaasti ja vaarantaa tuulilasin. Jään sulattaminen vie paljon energiaa.
Minun ei ole koskaan tarvinnut puhaltaa tuulilasia pitkään aikaan (jos sitä käytetään sulatuksen kanssa samanaikaisesti, sulatat jään muutamassa minuutissa siihen pisteeseen, jossa jopa paksin jäälevy vain liukuu pois), ja En ole koskaan kokenut murtunutta tuulilasia tästä. Suurimmalla osalla Yhdysvalloissa 2000-luvulla valmistetuista autoista ei ole tuulilaseja, jotka murtuvat helposti lämpötilamuutosten vuoksi ... Siinä tapauksessa me kaikki olisimme vaikeuksissa sulattaa omamme. Kiitos kuitenkin äänestä!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...