Kysymys:
Kuinka voin avata tai sulkea juuttuneen vetoketjun nopeasti?
Takkat
2014-12-10 16:20:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vetoketju juuttuu toisinaan melko hankaliin tilanteisiin. Tämä voi olla silloin, kun sinulla on lämmin takki tullessasi vielä lämpimämpään huoneeseen, tai eniten noloa ollessasi julkisessa vessassa.

Haluan molemmissa tilanteissa, että vetoketju avautuu tai sulkeutuu mahdollisimman nopeasti, mutta sitä enemmän minä vetää sitä pahempaa, mistä se näyttää tulleen. Myös housuissa tai takkeissa näkyvää hallintaa tapahtuneille on rajoitettua, jos sellaisia ​​on.

Onko tapa ratkaista tämä turvallisesti ja nopeasti?

Neljä vastused:
#1
+5
Andrew Williams
2014-12-10 16:40:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta tämä on yleinen ongelma metallihammastetuilla vetoketjuilla, ei niinkään muovisilla. Vetoketjun molemmin puolin vetämällä tiukasti avoimesta päästä ja pitämällä mahdollisimman paljon vetoketjua suorassa linjassa yleensä ratkaise kaikki tarttumisongelmat, saatat joutua heiluttamaan vetoketjua hieman sivulta kokoon, jotta se vapautuu, mutta älä vedä sitä suoraan, koska saatat vahingoittaa hampaita, mikä voi aiheuttaa enemmän ongelmia.

Todella vaikeille hammaspyörille mielestäni hyvä voiteluaine on grafiitti, värikynä, samanvärinen kuin materiaali, tai kynttilä. löysäämään niitä.

En suosittele vetoketjujalan leukojen erottamista toisistaan. Metalli on paljon heikompi, kun se työnnetään takaisin yhteen, ja sillä ei usein ole tarpeeksi voimaa muodon säilyttämiseksi, jolloin vetoketju ei toimi ollenkaan.
Suosittelen käyttämään edestakaisin vetoketjulla liikkumista tilanteen helpottamiseksi, joten voimme avata lämpimän takin.
#2
+5
Vogel612
2014-12-10 16:26:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun on suoristettava vetoketju ja asetettava se jännitteisiin. Siirrä sitten pikkuhiljaa hitaasti hieman ylöspäin ja yritä uudelleen löysäämättä jännitystä. Sen pitäisi tehdä temppu

#3
+2
user19
2014-12-10 16:26:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä vetoketjun hampaiden voiteluaineita, kuten vaseliinia tai kirkasta saippuaa. Jos olet kotona ja kynttilävahaa on saatavana, on hyödyllistä kiinnittää myös jumittuneet vetoketjut.

Tai käytä kynän grafiittia voiteluaineena ...
#4
+2
tanius
2019-01-04 07:08:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

90% tapauksistani syynä on jumittuneen kankaan kerros vetoketjun vetokielekkeen sisällä. Tapahtuu, kun vetovoima kulkee takin tai vastaavan takan tai vastaavan yli, kun liikkuu vetoketjua pitkin.

Voit ratkaista ongelman nopeasti ja ilman tarkkaa tarkastusta taivuttamalla juuttunut kangas toisella kädellä. vetokielekkeen polulta ja vedä toisella kädellä tarpeeksi voimakkaasti vetoketjun vetokielekkeestä sen siirtämiseksi.

Se toimii parhaiten vetämällä vetokielekettä sulkeutuvaan suuntaan, koska sen aukko tuolla puolella on suurempi, mikä helpottaa hieman enemmän kangasta. Ja joskus vetoketjun sekä kehon että ulkopuolen sivuille voi olla jumittunut kangas.

+1 ... mutta en ole varma mitä tarkoitat "jumittuneella kankaalla * sekä vetoketjun ylä- että alapuolella". Avoimella puolella ei voi olla mitään jumissa.
@Lawrence Tarkoitan mieluummin sisä- ja ulkopuolelta suhteessa vaatteisiin. Muokattu selkeyden vuoksi.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...