Kysymys:
Kuinka kannan kannettavan tietokoneen näytön, jossa on rikkinäinen sarana?
Mooseman
2014-12-10 03:24:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on kannettava tietokone, jossa on rikki sarana. Rikkoutunut sarana on säröillä eikä siinä ole mitään kitkaa kansi avattaessa / suljettaessa.

Toistaiseksi jäljellä oleva sarana pitää näyttöä paikallaan. Olen huolissani siitä, että tämä lakkaa toimimasta, jolloin näyttö putoaa ja murtuu.

Kuinka voin tukea näyttöä käyttämällä vain taloustavaroita?

Hyvä työ "kotitaloustavaroiden käyttämisen" määrittelemiseksi.
@abbyhairboat, mitä pidetään kotitaloustavaroiden määritelmänä? Onko vastaukseni katsottu vääräksi? Onko tästä syytä keskustella Metassa?
@KingShimkus Voisin nähdä, kuinka nuo työkalut olisivat joillekin taloustavaroita.
@KingShimkus hyvä asia, en pidä cnc-myllyä tai porapuristinta taloustavarana, mutta muut saattavat. Onko meillä vielä pääsyä metaan? En löytänyt sitä.
@liebs19 http: // meta.lifehacks.stackexchange.com /
Yhdeksän vastused:
#1
+8
nicael
2014-12-10 03:55:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksinkertaisin tapa olisi laittaa jotain tarpeeksi raskasta kannettavan tietokoneen näytön taakse, jotta se nojaa siihen.

Saatat joutua asettamaan jotain kannettavan tietokoneen eteen, jos se todennäköisesti liukuu eteenpäin. Tai laita jotain alle sen liukastumisen estämiseksi. Matto, joka estää liukastumisen sekä kannettavan tietokoneen että näytön takana olevan raskaan tavaran alle, toimisi hyvin.
#2
+3
samuel
2015-04-13 04:40:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

voit tehdä saranan samankaltaisen kuin löydät valokuvakehyksestä, vaikka se olisi kiinnitettävä kannettavan tietokoneen kanteen ja näyttäisi rumaalta.

jos se ei olisi ongelma, tarvitset vain jäykän korttipalkin, joka on leikattu kolmioon, ja jotain sen kiinnittämiseen esim. jos teippi on kiinnitetty muutaman millimetrin kannen ja kortin väliin, se taittuu sivulle melko hienosti

#3
+3
GuitarPicker
2015-04-14 00:04:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän suurista sidontaleikkeistä tällaisten ongelmien varalta. Kiinnitä musta osa kannen reunaan ja säädä hopeat "korvat" niin, että ne tukevat näyttöä. Jos korvat eivät ole tarpeeksi pitkiä, käytä jotain paksua kirjaa kannettavan tietokoneen takana korvien nojaamiseksi.

Binder clips

#4
+1
QuyNguyen2013
2014-12-10 03:48:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä jotakin teippiä ja joitain kuminauhoja. Jos käytät juuri oikeaa kokoa, se käyttää vain tarpeeksi kitkaa tukemaan näyttöä. Jos se yksinkertaisesti putoaa, liimaa tai teippi pieni metallitanko taakse, joten se lakkaa putoamasta, jos se saavuttaa kotelon (osa, jossa on suoritin jne.).

#5
+1
Shevliaskovic
2014-12-10 04:58:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä asettaa se seinää vasten. Tällöin näyttö ei kallistu taaksepäin.

#6
+1
Pamela
2016-01-22 16:26:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli samanlainen ongelma, jonka yritin aluksi korjata mustalla sähköteipillä. Nauha jatkoi kuitenkin purkautumistaan ​​ja ongelma pahensi. Lopuksi turhautuneena käytin superliimaa. Yllätyksekseni ja ilokseni tämä korjasi ongelman!

#7
  0
jamesqf
2015-04-13 21:59:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki pala vaahtomuovipakkausta (jonka luulen olevan tavallista kotitaloustavaraa, eikö?). Kaivaa se kulmikkaaseen muotoon, jossa on syvennys, joka pitää näytön puristimessa.

#8
  0
Hobbes
2016-01-22 22:07:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lasketaanko Lego taloustavarana? Rakensin jotain Legosta pitämään näytön paikallaan. Muutamalla Technic-palkista ja nastasta voit rakentaa kannettavan tietokoneen ympärille sopivan tuen pitämällä näyttöä melkein missä tahansa kulmassa, ilman riskiä, ​​että pääset irtoamaan kannettavasta tietokoneesta ja pudottamaan näytön.

#9
  0
Phil B
2017-01-07 18:19:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Molemmat saranat ovat rikkoutuneet. Aion tilata korvaavia tuotteita. Minulla on väliaikainen korjaus: musta kanava teipillä näytön vasemmasta yläkulmasta kannettavan tietokoneen tukipöydän pintaan (tai mihin tahansa, johon se tarttuu sen takana) ja teippi näytön oikeassa yläkulmassa kannettavan tietokoneen pohjan oikeaan etuosaan. Nämä vastakkaiset nauhat pitävät sen kiinteästi pystyssä (taas tämä on lämpötila), eivätkä estä näyttöä, vaikka on hankala päästä oikealla olevaan numeronäppäimistöön. Haluat todennäköisesti testata tarvitsemasi kulman ennen kahden nauhan kiinnittämistä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...