Kysymys:
Kuinka kuivata märät lenkkarit nopeasti?
Mooseman
2014-12-10 10:06:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Astuin syvään lätkään ja nyt molemmat lenkkarit ovat täysin märät. Olen yrittänyt avata ne antamaan niiden kuivua, mutta tämä kestää aivan liian kauan. Pelkään myös laittaa ne kuivausrumpuun (sekä kenkäparin että itse kuivausrumpun vuoksi).

Kuinka voin kuivata ne nopeasti, jotta niitä voidaan käyttää uudelleen?

(lenkkarit = kouluttajat sinulle englanniksi)

Laita ne kuivaajaan!
@zach Vaikka olisin vakuuttunut siitä, että lenkkarit eivät aiheuta haitallisia vaikutuksia, ne ovat *** aivan *** liian likaisia ​​kuivausrummun vuoksi.
Joten se on sitten mudan lätäkkö?
Liittyvä (kaksoiskappale?): Http://lifehacks.stackexchange.com/q/132/59 (* IMO, joka pitäisi sulkea tämän dupe, koska tämä on paljon laajempi *)
Aja ne pesukoneen ja sitten kuivausrummun läpi.
@Zach Ne ovat vain likaisia ​​tavallisesta käytöstä viime vuosina; ei välttämättä lätäköstä.
@Shokhet Mielestäni he ovat samanlaisia, mutta keskittyvät eri näkökohtiin
@abbyhairboat En todellakaan * myöskään * halua pilata pesukonetta! ;)
Miksi downvote? : o
@abbyhairboat Miksi et lähettäisi vastausta?
[Katso] (https://mammothlife.wordpress.com/2016/11/16/my-diy-boot-glove-stuff-dryer/) @EricKaufman: n DIY-ratkaisu.
Yksitoista vastused:
#1
+23
nicael
2014-12-10 14:24:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit yrittää täyttää sen paperilla (esim. sanomalehti) ja sitten laittaa ne puhaltimen eteen. Jos paperi kastuu, vaihda se (tai käytä tuuletinta, jos sinulla on).

Tällä on lisäetu, että paperi auttaa kenkiä pitämään muodonsa ja koonsa kuivumisen aikana. Muuten näen lopulta jonkin verran kutistumista (esim. Juoksukenkäni).
Tämä toimii myös nahkakenkien kanssa.
#2
+7
braden
2014-12-16 05:31:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aina kun käyn musiikkifestivaaleilla, pääsen käyttämään hiustenkuivaajaa hotellihuoneessa. tulipalo.

#3
+4
Sterno
2014-12-12 01:30:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Heittäminen kuivaajaan on tietysti nopein ja helpoin tapa (olettaen, että sinulla on sellainen), mutta koska olet sulkenut sen pois johtuen siitä, ettet halua likata kuivaajaa, sinun on vain simuloi kokemusta.

Löysää ensin nauhoja hieman ja vedä kieli ulos paljastaaksesi kengän sisäpuolen mahdollisimman hyvin. Sieltä sinulla on muutama vaihtoehto, mutta melkein kaikki kiehuvat "levittämään ilmaa ja / tai lämpöä".

  • Jos on talvi ja lämmitin on käynnissä, tai sen kesä ja kun ilmastointilaite puhaltaa, aseta ne ylösalaisin lämmitys / tuuletusaukon päälle.
  • Jos on erityisen aurinkoinen päivä, aseta ne betonille tai mustalle alustalle.
  • Jos kaikki muu epäonnistuu, aseta ne tuulettimen eteen.
#4
+2
apaul
2014-12-17 03:57:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka et halua laittaa likaisia ​​lenkkareitasi suoraan kuivausrumpuun, voit silti käyttää kuivausrumpua niiden kuivattamiseen ...

  1. Paikanna kuivausrummun ulkoreikä ja aseta kengät alle. tuuletusaukko. Tuuletusaukosta puhaltava kuuma ilma nopeuttaa kuivausprosessia.

Tai jos kuivausrummun tuuletusaukko on katolla tai muuten epämukavalla paikalla ...

  1. Aseta kengät vanhan tyynyliinan sisään ja sido tyynyliina kiinni. Heitä sitten nippu kuivausrumpuun ja kuivaa kuivausrumpu alimmalla asetuksella. Edellyttäen, että et yritä kuivata valtavia raskaita saappaita, kuivausrumpu ei saa vahingoittua sisälle heiluttavien kenkien takia, ja tyynynpäällisen tulee sisältää kengistä irtoavaa likaa.

Käytän vaihtoehtoa 1 taisteluihini ja vaihtoehtoa 2 istukkoihini, molemmat toimivat melko hyvin.

Huomaa myös, että tyynyliinamenetelmä toimii myös aluslevyssä.
#5
+2
E_lucille
2019-07-01 23:58:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää hiustenkuivaajaa, mutta jätä se kenkiin vain muutamaksi minuutiksi, koska se voi vääntää kengät, myös jos kuivausrummun kylmäasetus toimii parhaiten!

#6
+1
user19061
2016-12-26 00:30:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suuritehoinen lehtien puhallin toimii hyvin. Kiinnitä vain ulostulosuutin kengän sisään ja käännä kone korkealle. Olen käyttänyt tätä menetelmää liottaa työsaappaat ja se toimii hyvin!

#7
+1
aaa
2018-03-28 18:35:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos kissat ovat todella märkiä, kissanhiekka tai riisi imee kosteutta nopeasti, mutta sinun on puhdistettava myös se.

Japanissa useat sähkövalmistajat valmistavat kannettavia kuivaimia, joihin on kiinnitetty kenkiä. Monilla on myös ionigeneraattorin toiminto hajujen poistamiseksi. Jostain syystä niitä näyttää myyvän vain Japanissa.

#8
+1
piojo
2018-03-28 20:47:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos pystyt saamaan kengät 95% kuiviksi (noudattaen muiden vastausten ehdotuksia), voit saada ne loppuosan kuiviksi suihkuttamalla kengät kuivausaineella, kuten 99% isopropyylialkoholia. Ne ovat märkiä, mutta alkoholi ja vesi muodostavat seoksen, joka haihtuu helpommin kuin pelkkä vesi. (Se toimii riippumatta siitä, muodostuuko atseotrooppi vai ei.)

Pieni tuuletin puhaltaa kenkiä auttaakseen vaikutusta. Se ei vaadi suurta ilmavirtausta.

Muokkaa: Tämän vastauksen edellinen versio osoitti, että asetoni voi olla tehokas kuivausaine (jos olet varma, että se ei heikennä kumia tai kangasta), mutta wikipedia ilmoittaa, joka ei toimi:

Huolimatta yleisestä käytöstä oletettavana kuivausaineena, se ei ole tehokas paitsi irtotavarana tai laimennuksena.

#9
  0
Adam Zuckerman
2014-12-12 00:17:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kiinnitä lenkkarit auton tavaratilan kannelle (tavaratila sinulle englanninkielisille). Putkiteippi toimii hyvin tähän tarkoitukseen. Aja tietä moottoriteillä. Niin kauan kuin ei sataa tai lunta, ilmavirta ajoneuvosi katolta poistaa kosteuden hyvin nopeasti.

Huomaa: mitä kosteampi ilma on, sitä pidempi prosessi voi kestää.

Huomaa: käyttämällä päällystämätöntä tie ehdottomasti nostaa pölyä, mikä voi tehdä lenkkarista mutaisen.

Sinun on ehkä tarkasteltava tämän toimenpiteen jälkeen: Poistetaanko teippi autostani ilman maalivaurioita?

enter image description here

Miksi downvote?
Lisäsin DV: n, koska se näyttää pilkkaavan sivustoa
@Phlume: Yksi OP: n kommenteista osoitti, että lenkkarit olivat "aivan liian likaisia ​​kuivausrummun vuoksi". Vaikka sitä ei lisätty alkuperäiseen kysymykseen, ajattelin, että sillä oli merkitystä vastauksen kannalta. Tämä on myös Lifehack, joten epätavalliset vastaukset ovat sekä kohtuullisia että odotettavissa.
IMO tuntuu vähemmän vaikuttavalta ja enemmän "vitsivastaukselta" satiirin / komedian avulla. Ehkä sanan / kopion säätäminen ja tekeminen siitä vähemmän koomiseksi ääneksi, jotta toimitus tuntuu vähemmän tyhmältä?
Yritän miettiä tapaa muokata tätä vastausta, jotta se näyttäisi olevan enemmän hyvässä uskossa kirjoitettu, mutta olen tulossa tyhjäksi. Se on laillinen ehdotus, joten sitä ei poisteta. Mutta kaikki voivat vapaasti äänestää, jos et pidä siitä tai luulet sen toimivan.
Kysymyksesi sanoo "Aja tietä moottoriteillä", tämä on laitonta joillakin alueilla, pitäisikö meidän rikkoa lakeja? Entä jos eläimet tai lapset ovat tiellä, koska he ovat minun. Määritä lisäksi, mikä on nopea nopeus, ja kerro, miten tämä on toiminut sinulle. Mielestäni tämä on kelvollinen ehdotus, joten en aio DV: tä, mutta sitä on muokattava, koska se on epätäydellinen vastaus.
@iliveunderawesomerock,: n mainitsemiesi kohteiden pitäisi olla todennäköisesti tervettä järkeä, mutta täysi vastuuvapauslauseke vaatii oikeudellista neuvontaa, joka ei kuulu tämän sivuston soveltamisalaan.
#10
  0
Janice
2017-06-13 10:03:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on sähköinen vedenlämmitin, voit istuttaa sen yön yli yön ja ne ovat kuivia aamulla.

#11
  0
Drell
2018-03-28 06:08:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä kuivaa kuivaa pyyhettä, laita kuiva pyyhe kenkiin ja se imee osan vedestä ulos kengistä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...