Kysymys:
Kuinka voin välttää murusia viljalaatikon pohjassa?
Scimonster
2014-12-11 16:22:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aina kun viljarasia on lähellä tyhjää, keksit kaikki pohjalle asettuneet muruset. Kun kaadan viimeistä kulhoa muroja, haluan todella saada maissihiutaleet, ei maissitärkkelystä (OK, se ei ole oikeastaan ​​tärkkelystä, mutta tiedät, murusia).

Olen yrittänyt sijoittaa laatikon vaakasuoraan ja ravistelemalla hitaasti yrittäen saada isompien kappaleiden vauhtia siirtämään niitä eteenpäin enemmän kuin murusia, mutta se päätyi silti täyteen murusia.

Kuinka voin välttää pienen bittiä?

sokeri ja mikä ei, on paras osa
Tietenkin paitsi silloin, kun se ei ole sokerinen vilja. ;)
Saan sen myös - aina kun hengitän sitä sisään, minulla on tukehtumiskohtaus ja kerran pudotin kulhon ...
Viisi vastused:
#1
+9
Unihedron
2014-12-11 16:26:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit suorittaa viljan ensin siivilän kautta.

Kuvalähde: Wikipedia

Tämän seulan avulla muruset putoavat aukkojen läpi, joten voit pitää isommat viljapalat kulutukseen.

Voit harkita lifehack-vaihtoehdon lisäämistä tälle vastaukselle, mikä tarkoittaa hakkeroivaa tapaa * luoda * jotain siivilää, kun sellaista ei ole käytettävissä.
#2
+5
Zach Saucier
2014-12-15 03:30:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos et halua ostaa siivilää tai istua siellä, voit tehdä omasi melko helposti!

Helpoin tapa tehdä sellainen olisi käyttää viljan muovipussia. lyö muutama pieni reikä pussin pohjaan (koska se on viimeinen osa viljaa, jonka pussilla ei ole väliä) terävällä esineellä, kynä toimisi. En suosittele reikien leikkaamista pussiin, koska ne olisi helppo tehdä liian suuriksi sinne, missä vilja todennäköisesti liukastuu. Vaikka tämä on yksinkertaisin tapa, se ei todennäköisesti ole tehokkain pussin heikkouden takia.

Sellaisena on parempi käyttää jotain hieman tukevampaa. Jos haluat tehdä vakavan siivilän, voit käyttää muovikulhoa (mieluiten ohutta) ja porata siihen reikiä (tai ehkä sahaa, jos sinulla on oikeat työkalut), mutta se on hyvä työ.

Paljon helpompi tapa olisi käyttää tina-astiaa tai jotain vastaavaa - se toimisi hyvin. Koska se on tukevampi, voit leikata tai rei'ittää siihen reikiä, mikä sallii suuremmat pakenemiset murusille samalla, kun ne ovat kooltaan pitäviä viljaa.

Laita vilja joka tapauksessa sinne ja ravista sitä ympäri, etenkin edestakaisin, yrittäen saada muruset menemään tekemiinne reikiin.

#3
+3
user1306322
2014-12-11 17:53:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sen lisäksi, että käytät suodatinta murusien suodattamiseksi, voit yrittää tehdä säilytyspaikasta hieman vaimeamman. Kun vilja kuivuu, pienet palat siruivat pois, mutta jos ympäröivä ilma on tarpeeksi kosteaa, jotta ne eivät kuivu, ei synny yhtä paljon murusia. On kuitenkin vaikea hallita. Voit käyttää evästeleivämenetelmää, jossa laitat palan leipää evästepussiin ja ne imevät ylimääräistä kosteutta leivästä. Sama koskee viljaa.

#4
+2
chabzjo
2016-03-05 02:43:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • Puhalla ilmaa muropussiin, jotta se täyttyy hieman.
  • Kierrä pussin yläosaa hieman, kierrä sitten etusormi ja peukalo kierteen ympärille. (Teeskentele, että sormesi ovat kuin muovinen kieleke, jota käytetään viipaloidun säkkipussin sulkemiseen.)
  • Käännä pussi ylösalaisin ja ravista tiskialtaan yli löysäämällä kiertymää ja hakemistoa, jotta vain pieni palaa läpi.
Tervetuloa chabzjo-sivustolle! Kiitos vastauksestasi. Rikkoutuneet, pölyiset kappaleet levitetään usein laatikon läpi. Niiden saaminen tällä tavalla kuulostaa siltä, ​​että se toimisi milloin tahansa, ei vain silloin, kun laatikko on melkein tyhjä, eikä häiritsisi "koko" viljaa.
#5
+1
user46851
2016-03-05 22:07:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Poista pussi laatikosta kiertämällä sitä 180 astetta. Aseta takaisin laatikkoon ja avaa pakkaus. Muruset kulkevat pohjalle kuljetuksen aikana. Nyt päällä olevat murut alkavat leviää ylhäältä alas.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...