Kysymys:
Kuinka voin nopeuttaa banaanien kypsymistä?
JSW189
2014-12-11 02:57:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Supermarketissa oli vain erittäin vihreitä banaaneja, ja haluaisin käyttää niitä banaanileipäreseptissä ASAP. Tässä reseptissä käytän tyypillisesti hyvin kypsiä (yleensä täplikkäitä) banaaneja, kuten tämä:

enter image description here

Kuinka voin nopeuttaa sitä kestää banaanien kypsymisen? Olen yrittänyt erottaa banaanit niiden yhteisestä varresta, mutta se lisää vain vähän kypsymisnopeutta.

Mihin resepteihin haluaisit käyttää niitä? Asianmukaiset tekniikat vaihtelevat, jos banaanileipä kohdistetaan banaanihajontaan.
Kolme vastused:
#1
+13
Joachin Joseph
2014-12-11 05:16:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tapa 1: sijoittaminen lämpimään alueeseen

  1. Aseta banaanit ja peitä ne paketin sisällä tai kulho riisiä. Tai
  2. altista banaanit auringonvalolle.

Menetelmä 2: altistaminen eteenikaasulle

  1. Aseta ne uuniin, jossa on mahdollisimman alhainen lämpötila. Se päästää eteenikaasua ja nopeuttaa kypsymisprosessia. Tämä menetelmä suoritetaan yleensä banaanileivän valmistuksen aikana. (Älä tunkeudu niihin, ilman täytyy kiertää)

  2. Aseta banaanit muovipussiin. tomaatti tai muu hedelmä pussin sisällä. Se tuottaa enemmän eteenikaasua kypsymisen aikana.

IIRC, omenat ovat myös melko hyviä menetelmälle 2.2.
#2
+9
Simon Featherstone
2014-12-11 03:18:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Säilytä niitä paperipussissa. Ne kaikki päästävät kypsyessään eteenikaasua. Pussin sisälle jäänyt kaasu nopeuttaa kypsymisprosessia, koska se ei pääse pakenemaan.

Voitteko laajentaa tätä ollenkaan? Se on hyvin lyhyt. Katso: http://meta.lifehacks.stackexchange.com/questions/82/do-answers-need-explanations-does-the-answerer-need-to-know-why-it-works
Mielestäni se on riittävästi selitetty sellaisenaan. Jos joku lukee sitä, haluaa tietää, mikä on eteenikaasu ja miten se toimii, hän voi löytää nämä tiedot helposti.
#3
+1
skv
2014-12-12 22:13:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tunnen kahta tapaa hidastaa vauhtia, kun ne kypsyvät

  1. Erota ne toisistaan ​​

  2. Kääri varret muovilla. asuinpaikassa yleisimmin käytetyt tavarat ovat kuivia banaanilehtiä.

  3. Käärittyään on yleensä käytännössä sytyttää suitsukkeita (pohjimmiltaan savun tekemiseen, mutta ei pilaantumiseen) se)

  4. Sijoita koko tämä huone huoneeseen, jossa ei ole lainkaan ilmankiertoa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...