Kysymys:
Kuinka irrotetut ruuvit irrotetaan?
L.B.
2014-12-10 07:46:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten kysymyksessä todetaan, aion poistaa kiintolevyltä perusteellisesti irrotetun ruuvin (pää on irrotettu). Pääasiani on, että minulla ei ole sähkötyökaluja ruuvin poistamiseksi. Kuinka voin pystyä poistamaan ruuvin poraamatta sitä ulos?

Kahdeksan vastused:
#1
+29
hairboat
2014-12-10 09:09:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä sijoittaa kuminauha ruuvin pään ja ruuvimeisselin väliin.

enter image description here

Tämä auttaa yleensä lisäämään kitkaa.

Uskon, että olen riisunut sen pidemmälle.
@L.B. Kyllä, en usko, että tämä toimisi niin hyvin todella riisuttuihin päihin.
@abby hiusvene voitko selittää hieman yksityiskohtaisemmin miten kumi auttaa? Kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta en voi kuvitella kuinka se auttaa
@pythonstarter-kumilla on todella hyvä kitka. Oletko yrittänyt hieroa kumia jonkin pinnan päälle? Se tarttuu todella hyvin. Tällöin kuminauha puristetaan myös pään halkeaman jäljelle jäävään osaan (mitä tahansa asiaa kutsutaankin), mikä parantaa pitoa.
#2
+10
Angelo Fuchs
2014-12-10 18:58:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää hyvää veistä tai muuta erittäin terävää ja erittäin kovaa työkalua ja tehdä pieniä yhdensuuntaisia ​​naarmuja ruuviin (mikä tahansa siitä jäljellä) tai vaihtoehtoisesti yhden syvemmän naarmu keskellä. Käytä sitten abby-hakkerointia ja tasaista työkalua . Pidin hyödyllisimmäksi käyttää työkaluni inbus (kuusikulmainen ruuvi) -kappaletta täydelliseksi tähän. Pyöristetyllä työkalulla voi olla enemmän hyötyä käytettävissä olevasta tilanteesta riippuen.

Sinun on kohdistettava tähän työkaluun paljon alaspäin suuntautuvaa voimaa.

Näin voit painaa kuminauhaa pieniin naarmuihin ja kun käännät työkalua, se alkaa nykimään hieman. Tulosten tuottaminen vie jonkin aikaa, mutta toimii. Voit seurata edistymistä, jos teet naarmut rinnakkain lähellä olevan kanssa.

Tämä olettaa, että ruuvi pyörii ollenkaan, joten sinun on ehkä voiteltava se ennen tämän tekemistä. Jos se on ruostunut tai muuten täysin kääntymätön, olet ehkä menettänyt.

"hakkerointi abby", tämä vastaus puuttuu!
AiliplhxbsCMT 'abby' was part of the nick of the user 'hairboat' when I wrote this answer. I added a link.
Olen samaa mieltä, hiusvene = abby. Hänen profiilissaan sanotaan.
#3
+9
James Jenkins
2014-12-11 00:13:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos päätä ei ole laskettu vastakkain, lukituskahvan pihteillä (ruuvikahvoilla) voidaan tarttua ruuvin päähän ja kääntää sitä.

#4
+5
subjectivist
2015-02-07 04:17:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin on käytettävä oikeaa ruuvimeisseliä. Usein oikea ruuvimeisseli tarttuu ruuviin, kun se näyttää irrotetulta. On myös käytettävä terävää ruuvimeisseliä, jolla ei ole pyöristettyjä reunoja. Oikea ruuvimeisseli tarkoittaa yleensä phillipsin käyttöä ruoko-prinssin sijasta, jolla on terävämpi kärki, ja # 2 ruuvimeisseliä # 1 sijaan. Hyvin harvoin tietokoneelta löytyy ruuvi # 1. Ruuvit voivat olla pieniä, mutta ovat silti # 2. Jos # 2 edes alkaa sovittaa ruuvinkantaa, se on # 2 -ruuvi. Samaa ei voida sanoa # 1: stä.

Ilmavoimissa opin oikean tavan poistaa ruuvi. Monet näennäisesti irrotetut ruuvit voidaan irrottaa tällä tavalla. Kuten mainittiin, käytä oikeaa ruuvimeisseliä. Toiseksi, käytä alaspäin voimaa. Kolmanneksi, kolhi ruuvimeisseli ja älä kierrä. Yleensä pieni tartunta tuntuu, mutta ruuvimeisseli pyörii siitä. Tätä pientä otetta voidaan hyödyntää. Käyttämällä terävää ruuvimeisseliä ja törmäämällä siihen, palataan edestakaisin ja neljänneksi, tämä pieni tarttuja kuluu olkapäähän, joka on riittävän suuri käärimään ruuvia. Tämän tekeminen vaatii tietyn tunteen, jota ei ole vaikea hankkia.

Haluan seurata sanomalla, kuinka estää ruuvin irtoaminen. Mene eteenpäin ja kiertele suurimman osan matkaa sisään. Kun se saavuttaa viimeisen ja alkaa tulla tiukaksi, lopeta kiertyminen ja aloita kolahtaa. Käytä pieniä kolhuja äläkä koskaan suuria liikkeitä.

Vau! En koskaan tiennyt mitään siitä! Kiitos tiedoista, pidän sen mielessä myöhempää tarvetta varten!
#5
+1
Lindsay Morsillo
2015-02-07 00:53:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Entä jos yrität epoksilla tai superliimata työkalun ruuviin? Tai liimaa jotain ruuvin jäljelle, jotta voit tarttua siihen pihdeillä tai jakoavaimella?

Tämä voi olla tarkkaa työtä, joten kannattaa ehkä peittää alueet, joita et halua tarttua päällä. Voit käyttää mitä ikinä liimaat ruuviin lyönninä nauhan läpi maskin luomiseen.

#6
+1
michaelpri
2015-02-26 04:05:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että tämä on hyvin myöhäistä, mutta tiedän suuren hakkeroinnin tälle. Kaikki mitä tarvitset tulitikun. Sinun tarvitsee vain käyttää tulitikun neliönmuotoista pohjaa ja laittaa se ruuviin. Nyt voit saada ruuvin ulos käyttämällä tulitikkua kuin tavallista ruuvimeisseliä.

match

Vau! Se on niin siistiä! En olisi koskaan ajatellut sitä!
#7
+1
niels nielsen
2017-11-24 12:27:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

on olemassa työkalu, jota kutsutaan helppokäyttöiseksi ja jonka voit tarttua puristettuun ruuvimeisselin reikään phillips-tyyppisen ruuvin kannassa ja avata pihdillä tarttumalla helppokäyttöiseen ruuviin. Kiintolevyllesi voi olla vaikea löytää tarpeeksi pientä, mutta hyvin varustetuissa rautakaupoissa niitä on erikokoisia.

Niitä kutsutaan myös "ruuvin ulosvetimiksi". Heillä on käänteinen ruuvikierre, joka kaivuu kuluneeseen kuljettajan pistorasiaan, kun kierrät ruuvia.
täsmälleen oikea @stan
#8
+1
Stan
2019-10-08 20:00:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä unohda, että voit leikata uran minkä tahansa ruuvin päähän, jossa on kulunut hylsy. Pieni hiomakone, kuten Dremel Tool, tai hienohampainen rautasaha, jos pääset ruuvin kärkeen tai et halua vahingoittaa kehystä, varsinkin jos se on aluslevy tai kehys, joka voidaan vaihtaa.

Lisäksi on olemassa useita muita muotoisia kuljettimen teriä, jotka sopivat kuluneeseen / irrotettuun Phillips-, posi-driveriin tai ruuvikiinnitteiseen ruuvikantaan, kuten neliöpäinen Robertson-kuljettaja.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...