Kysymys:
Improvisoidut lasit
michaelpri
2014-12-12 04:12:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joskus on asioita, jotka minun on luettava nopeasti, mutta minulla ei ole silmälaseja. Olen kaukonäköinen, joten ilmeisesti näkeminen ilman silmälaseja ei ole vaihtoehto. Olen yrittänyt käyttää pientä työpöydän suurennuslasia, mutta en myöskään näe sitä. Voinko tehdä mitään auttaakseni lukemaan sanomalehtiartikkelin tai jotain muuta suhteellisen lyhyttä, kun minulla ei ole silmälaseja?

Kehotan olemaan käyttämättä improvisoituja laseja, elleivät ne ole optisesti vastaavia määrättyjen silmälasien kanssa. Voisit pahentaa näköäsi, jos yrität käyttää jotain väärää.
Ei pelastusrengas vaan kaupallinen tuote: luottokortin kokoisia muovisia suurennuslasi on lompakossa. Et halua lukea kirjaa heidän kanssaan, mutta ne ovat hyviä, kun sinun on luettava valikko tai tarra supermarketissa.
üks vastaus:
#1
+10
michaelpri
2014-12-12 04:24:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin tämän Lifehacker-artikkelin, jolla oli hyvä vastaus.

Kiinnitysreikien lukulasit

Laita etusormi, keskisormi ja peukalo ympyrään ja jätä pieni reikä keskelle (saman käden kolme sormea ​​sallivat pienen kolmiomaisen aukon, jota pidetään alle yhden tuuman päässä silmästä). Tuo reikä silmäsi ja katso läpi.

Kuinka tämä toimii

Tällöin rajoitat silmän linssin läpi kulkevan valon määrää. Tämä antaa pienen suurennuksen ja lisää selkeän näköalasi (syväterävyys).

Kuinka paljon suurennusta saat tekemällä sen? Luulen, että tämä toimisi vain, jos olet lyhytnäköinen?
Tämä toimii minulle, mutta olen lyhytnäköinen, joten en ole koskaan tarvinnut silmälaseja lukemiseen. Etkö ole varma, toimiiko se päinvastoin.
Tämä toimii lyhytnäköisyydessä, koska se tekee karkeasta reikäkamerasta. Sama tapahtuu, kun kuristat - silmäripsi aiheuttavat saman vaikutuksen, mikä terävöittää näköäsi hieman. Tämä ei kuitenkaan toimi suurennuksessa. Pienikuvan lukeminen melkein suljetun nyrkin läpi on todennäköisesti huomattavasti vaikeampaa.
@TomMedley Se toimi minulle
Olen kaukonäköinen ja tämä toimii minulle, se on hämmästyttävä temppu!
Lävistetään pieni reikä paperiin esim. myös kuulakärkikynä toimii.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...