Kysymys:
Kuinka voin estää ruiskuttamasta itseäni ketsupilla aina, kun käytän ketsupipaketteja?
Sterno
2014-12-10 23:51:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Syötessäni lounasta työpöydälläni puristan joitain ketsupipaketteja voileipäpakkaukseeni, jotta voisin kastaa perunani ketsuppiin, ja lopulta yksi epäonnistumatta ampuu kulma tai nopeus, jota en odota, ja päädyin vaatteilleni. Olen yrittänyt repiä suurempia viivoja pakettiin, ja vaikka se yleensä korjaa ongelman, se tarkoittaa, että saan yleensä ketsuppia kaikkialla sormissani.

Mikä on paras tapa välttää tämä?

Asuu Australiassa. Meillä on "helppo avata" tomaattikastikkeessa yksittäisiä annoksia. Ne ovat puolijäykästä muovista, kovaa päältä ja pehmeää alapuolelta. Taitat sen kahtia, yläpintaan ilmestyy pieni aukko ja pehmeään osaan puristuva paine painaa kastikkeen aukon läpi hallitusti. Tämä on ainoa muoto, jonka olen nähnyt kahviloissa viimeisten 15, lähes 20 vuoden ajan. Olisin uskonut, että niitä olisi jo nyt saatavilla useimmissa englanninkielisissä ja Euroopan maissa.
Kolme vastused:
#1
+6
James Webster
2014-12-10 23:54:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska viittaat toimistoon nimenomaan ongelmassasi, pidä saksia työpöydällesi ja leikkaa suurempi reikä paketin yläosaan pienen reiän repimisen sijaan.

Suurempi reikä = vähemmän painetta = vähemmän "äärimmäisten nopeuksien" riski

#2
+2
J. Musser
2014-12-11 00:31:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidä mukanasi jotain tällaista:

enter image description here

(tietysti kuminauhalla, joka pitää sen kiinni). Voit saada sen nopeasti ja käyttää sitä milloin tahansa, ja todennäköisesti päätät käyttää sitä myös muihin asioihin. :)

Älä ** älä ** yritä tuoda sitä lentokentän turvallisuuden kautta. _ "Se on tarkoitettu ketsupipakettien avaamiseen!" _ Ei ole tarpeeksi hyvä tekosyy TSA: n vartijoille.
@IQAndreas Ha, totta. Ei kuin ne olisivat todella vaarallisia saksiin verrattuna.
@J.Musser: Kyllä, koska terve järki on niin arvostettu TSA: ssa.
#3
  0
aparente001
2015-07-15 23:26:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Purista repeytyneen aukon alapuolella kahdella sormella, niin että sormesi ohjaavat kissan suuntaan - mieluiten alaspäin. Tämä toimii minulle.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...