Kysymys:
Kuinka voin pitää pizzan lämpimänä kotimatkalla?
CodeFanatic
2014-12-11 00:00:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monet teistä tietävät tämän ongelman, töiden jälkeen menet noutamaan pizzaa italialaisesta ravintolasta. Kun saavut kotiin, se ei ole enää todella lämmin riippumatta siitä, laitatko sen pussiin vai ei. Tietääkö kukaan lifehackin, joka voisi auttaa minua pitämään sen lämpimämpänä?

Viisi vastused:
#1
+14
Mooseman
2014-12-11 00:15:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki vanha huopa ja aseta se istuimen pizzalaatikoiden päälle peittäen laatikoiden sivut, jos mahdollista. Jos huopa on tarpeeksi suuri, taita se ensin niin, että sinulla on 2 tai 4 kerrosta pitämällä pizzasi kuumana.

Olen huomannut tämän olevan tehokkaampi kuin eristetyt pussit, etenkin kun viltti kaksinkertaistetaan.

* (Vanha viltti, joten jos ulkopuolella on kastiketta / rasvaa, et ole suosikki huopasi ulkopuolella)

Kyllä, olen samaa mieltä siitä, että tämä on parempi kuin eristetty pussi, koska ilma voi edelleen kiertää, joten et saa kondensoitumista, joka johtaa märkäpizzaan - eikä kukaan pidä märästä pizzasta!
Voisitko laittaa jotain lämmintä myös huovan päälle?
@TrajanEspelien Mahdollisesti, mutta en näe sen olevan erityisen tehokas, koska se menettää lämpönsä autoon pikemminkin pizzaan.
#2
+12
Pam
2015-06-03 21:32:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen pizzakaupan omistaja. Myyn usein puoliksi paistettuja pizzoja asiakkaille, jotka haluavat lopettaa sen paistamisen kotona. Kymmenen minuuttia uunissa ja sinulla on upea pizzakaupan maku ja lämmin pizza, jota kaipaat. Pyydä suosikkikauppasi "leipomaan puoliksi" piirasi sinulle tai tule kauppaani ja minä korjaan sinut;)

Tervetuloa lifehacks-yhteisöön. Hyvä ehdotus, mutta erittäin varovainen mainonnan (sekä itse mainostamisen että muiden tuotteiden mainostamisen) suhteen. :-D
Luulen, että hän tarkoitti sitä enemmän vitsi.
#3
+9
J. Musser
2014-12-11 00:11:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedätkö eristetyt pussit, joita käytetään pitämään päivittäistavarat kylmänä kotimatkalla? Ne näyttävät tältä tai vastaavilta:

enter image description here

He myös työskentelevät pitääkseen asiat lämpimänä. Jos sinulla on yksi tarpeeksi iso pizzaa varten, laita se pussiin mieluiten kaupassa, hanki niin paljon ilmaa kuin mahdollista ja aseta se autoon (joka tulisi ensin lämmittää talvella) yhdelle istuimesta, sitten laita pyyhe / taitettu huopa sen päälle. Syö mahdollisimman pian saapuessasi määränpäähän.

Luuletko, että he pitävät myös lämpimänä? Humm oletko varma siitä? Kokeilen sitä.
-1
Siistiä, en tiennyt, että voit ostaa näitä.
Laukku saattaa aiheuttaa kondensaatiota pizzalaatikossa, mikä tekisi piirakasta märkä jne.
Pizzatoimittajat käyttävät isompaa pussia tai laatikkoa, joka tekee saman, toimitettaessa polkupyörällä tai skootterilla (mikä on normi monissa paikoissa).
#4
+4
Kaz Wolfe
2014-12-11 00:26:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos autossasi on istuimenlämmitin (nykyaikaisimmissa), kytke se päälle ja aseta pizza (laatikkoon) istuimelle. Jos haluat todella lämmintä pizzaa, aseta sen päälle takki / viltti / jotain.

#5
+1
user31728
2020-07-02 01:34:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan vielä muutama hakkerointi pitämään pizza lämpimänä kotimatkalla:

  1. Kuumavesipullo - Toimii, jos satut matkustamaan kotoa tai jonnekin vedenkeittimen kanssa täyttämään se
  2. Piknik-kylmälaatikko, jos sinulla on sellainen, koska se pitää myös lämpöä sisällä.
Hei user31728, Tervetuloa Lifehacksiin. Älä unohda käydä [kiertueella] ja [ohjeessa] saadaksesi tietää, miten saat kaiken irti tästä Q- ja A-sivustosta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...