Kysymys:
Kuinka voin estää pissan lentämisen kohteen ulkopuolella?
Aman Thakkar
2016-01-04 09:01:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimmat miehet tietävät, että joskus pissavirta voi mennä johonkin ei-toivottuun suuntaan, mikä voi aiheuttaa ongelmia, kuten likaiset vaatteet tai likainen lattia. Onko olemassa tapa estää tämä tapahtumasta, tai ehkä varotoimenpide?

Yritä istua alas
Yksitoista vastused:
#1
+24
mr-matt
2016-01-04 11:43:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Istu vain, kun sinun on mentävä!

Se ei ole aina mahdollista farkuissa ja pisuaaleissa
ei ole väliä julkisessa pissuaarissa, he ovat silti aina miehisiä, mutta istu kotona, se on ainoa tapa olla varma.
Mitä, et ole koskaan istunut pissuaarissa? ;)
Jos farkut ovat liian tiukat istumaan, olet ostanut väärät farkut.
#2
+13
Arsaceus
2016-02-05 15:24:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä kauemmin se on, sitä tarkempi se on. enter image description here

Tämä ratkaisu ei todellakaan ole ratkaisu. Se on hauska (jonka tiedän olevan aikomuksesi), mutta täysin epäkäytännöllinen melkein kaikissa tilanteissa. Puhumattakaan siitä, että sinun on pidettävä kirottu asia puhtaana.
@goodguy5 Se pysyisi puhtaana, jos putken sisäpuoli on päällystetty [hydrofobisella materiaalilla] (https://www.ted.com/talks/mark_shaw_one_very_dry_demo). Mutta se on todennäköisesti myös täysin epäkäytännöllistä!
#3
+6
BrettFromLA
2016-01-05 04:45:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihtoehto istumiselle on polvistua wc: n edessä, jos olet tarpeeksi pitkä. Jos reisiluusi ovat liian lyhyitä, wc-kulhon huuli on korkeampi kuin mitä tarvitset. (Olen 5'10 "ja se toimii minulle.)

enter image description here

Pidän tästä, mutta entä julkiset vessat?
Tämä ei toimi missään paikassa, jota MUUT miehet ovat kaipanneet ja roiskuneet. Sinun on todennäköisesti istuttava.
Miksi kukaan tekisi tämän istuen sijaan
@GnomeSlice Miksi kukaan istuisi polvistumisen sijaan?
@ShadowWizard Hahaha kiitos! Ajattelin, että se herättäisi huomiota. (Tietysti käytin juuri MS Paintia.)
Polvistu pyhän valtaistuimen edessä!
#4
+5
Vanessa De La Fuente Caro
2017-09-11 06:29:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet ympärileikkaamaton, vedä esinahka takaisin. Se voi parantaa tavoitettasi dramaattisesti ja saada sinut tavoitteeseen!

nöyrä mielestäni tämä on oikea vastaus. Voin turvallisesti sanoa, etten ole koskaan virtsannut lattialle käyttäessäni tätä tekniikkaa.
#5
+4
ExtremeMachinist
2016-01-05 02:21:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

okei, ensin tässä ... ei ole mitään tapaa estää "roiskeita" kuin istuminen, mutta käyttämällä pientä lihasten hallintaa ja yksinkertaista käden manipulointia "roiskeita " voi heikentyä voimakkaasti ja kokonaistavoitetta parantaa. Vaikka tämä ei olekaan paras neuvo "korkeapainevirrat" , se näyttää toimivan parhaiten "matala tai keskeytynyt" virroille. Ensimmäinen purista varsi / virtsaputki irti ja rentoudu tai työnnä kevyesti käyttämällä virtsarakon lihaksia. Toinen kun PRIMED järjestelmä on saavutettu, vapauta puristuspiste samalla kun työnnät samalla tavalla kuin normaalisti. Kolmas kerran virtauspaine on laski epätyydyttävälle tasolle, purista ja toista prosessi toistuvasti.

HUOMAUTUS : Minusta on parasta käyttää sulkijalihaksen joustoa pysäyttämään virta ennen "minimipaine" paine saavutetaan, koska tämä auttaa pumpun esitäyttöä seuraavan pulssin ajaksi. Muuten saatat olla purkissa jonkin aikaa.

Koska tämä on Lifehacks Stackexchange -yhteisö, muut jäsenet keksivät aina valmiita ratkaisuja. Suosittelen välttämään lauseita, kuten "ei ole muuta tapaa kuin _____"! :)
Tämä on hyvä!
myös sen ihon takia, pisuaarin aukko on taipuvainen "tarttumaan" yhteen, voit vain antaa lempeän venytyksen, tämä toimii minulle
Tarkalleen. Kaikki nämä nynnypojat äänestivät neuvoni. Anna elin toimia kunnolla ... kiinnitä huomiota sen kuntoon ja tavoitteeseesi. Perusmiesjutut.
#6
+4
goodguy5
2016-03-12 00:41:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Erityisesti "splitstream" -ongelmasta:

Joskus osa virtsaputken aukosta jumittuu toiseen osaan (minulle se on usein sukupuolen jälkeen). Jos sinulla on mielentila ajatella sitä, voit vetää varovasti virtsaputken aukon varmistaaksesi, että se on esteetön. Vapauta sitten penis ja pissa tavalliseen tapaan.

Tämä ratkaisu liittyy joskus 45 asteen laukauksen ulkopuoliseen ongelmaan, mutta ei aina.

#7
+3
CustomX
2016-01-05 17:15:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Istun AINA tavallisissa wc-istuimissa, on parasta antaa wc-istuimelle puhdas wc-paperi (mikään ei voita istua jonkun toisen pissassa ..).

Minun on outoa mahdollisuus pissata pisuaari, vedän ihoni takaisin tiedät mitä varmistaakseni, että se ei esty. Teen myös banaanimuotoisen taipuman, joten olen todella lähellä pisuaari.

#8
+2
holroy
2016-01-05 01:05:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pohjimmiltaan istuminen on ainoa turvallinen vaihtoehto, mutta jos jokin outo olosuhde määrää, että et voi tehdä niin, voit käyttää kuppia tai pulloa pissataksesi ja / tai ohjataasi streamisi. Kohde-alue olisi tällöin lähempänä, ja pienennät vuotoriskiä.

Tämä kuitenkin epäonnistuu, jos sinulla on "korkeapaineinen" pissavirta ... Sitten toinen vaihtoehto on yksinkertaisesti päästä lähemmäksi kohdistaa jotenkin. Torilla voit taivuttaa alas kohti wc-kulhoa ja päästä pisuaari niin lähelle kuin mahdollista. Huomaa, että saatat roiskua, jos kulmat ovat väärät.

Joten lyhyesti sanottuna, istu alas, jos olet epävarma ja se on mahdollista. Jos ei, olet vaarassa vuotaa, mutta voit vähentää riskiä hieman tulemalla lähemmäksi kohdetta tai käyttämällä jonkinlaista sieppaajaa.

kenenkään miehen, jolla ei ole lääketieteellistä ongelmaa, ei tarvitse istua alas välttääkseen tämän, @vanessadelafuentecaro: llä on oikea idea.
#9
+1
Kevin_Kinsey
2016-02-04 23:21:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vakiomiehelle ja tavalliselle wc: lle on tuskin mahdotonta virtsata "puhtaasti" 99,5% ajasta.

Ota riittävästi aikaa varmistaaksesi, että peniksesi on rasittamaton (venytetty suoraan, ei vaatteet, karvat jne.).

Sitten harjoittele , kunnes voit ampua suoraan. Suuntaa kättäsi, kuin käyttäisit vesiletkua.

Tavoita wc: n vettä. Tarvittaessa, kun virtauspaine muuttuu, siirrä lonkat (ja siten peniksesi) lähemmäs kohdetta, suorassa linjassa.

Poikien peruskurssit lapsuudesta ;-)

mistä saat tämän * 99,5% * "tilaston"?
No, olen harjoittanut 18 vuotta, mutta menen silti pieleen
Videoitin itseni 1000 kertaa * ja laskin tulokset. : P
Joten otan sen, että sinulla ei ole koskaan ollut kokemusta varmistaa, että olet kuormittamaton, ja sitten kohdistaa suoraan eteenpäin vain kokeaksesi tämän kahden vastakkaisiin suuntiin tulevan virran ärsytyksen, etkä suoraan eteenpäin? Voisin lisätä, että iän myötä tämä vaikuttaa rakenteellisiin muutoksiin, joten lapsuudessa oppimasi oppitunnit eivät välttämättä ole voimassa koko elämäsi ajan.
Ongelmia niille, joilla on pieni virtsaputki? ;-)
@Stan LOL Minulla ei ole aavistustakaan, mitä ajattelin kirjoittaessani sanan. Ehkä rasittamaton? Etkö ole varma, että sana sopii tähän asiaan, paitsi vastauksen käyttämässä merkityksessä.
Ystäväni on huomauttanut (ei sanaa ole tarkoitettu), että tätä sääntöä ei todennäköisesti sovelleta, jos kyseinen mies on juonut ...;)
#10
+1
Troy Buerge
2018-03-15 18:40:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nähnyt tämän aiemmin ja tutkin sitä. Näyttää siltä, ​​että pissuaarissa on paikka, joka pyrkii tuottamaan vähemmän roiskeita, ja ne nuo pienet insertit asetetaan tälle paikalle. En löytänyt artikkelia, jossa se mainittiin, mutta olen huomannut, että jos näen yhden niistä ja osun siihen, roiskeet vähenevät. Myös sen hyvä tavoite!

Tervetuloa Lifehacksiin! Vaikka tämä voi teoreettisesti vastata kysymykseen, [olisi parempi] (// meta.stackoverflow.com/q/8259) sisällyttää vastauksen olennaiset osat tähän ja tarjota linkki viitteeksi.
#11
  0
aaa
2018-03-19 21:08:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Virtsateesi on se, mikä luo virran, ja kaikki siinä olevat esteet voivat aiheuttaa roiskeita tai virran siirtymisen pois kohdasta. Tähän voi kuulua sukupuolen / itsetyydytyksen ja tartunnan / tulehduksen aiheuttama kuivattu siemenneste.

Karpalot voivat auttaa tässä. Huolellinen pesu seksi / itsetyydytys voi myös auttaa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...