Kysymys:
Kuinka voin nopeammin lämmittää autoni sisätiloja talvella?
JSW189
2014-12-10 10:28:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Talvella sytytysvirran kytkemisen jälkeen kestää noin 15 minuuttia, ennen kuin autoni tuuletusaukot alkavat puhaltaa kuumaa ilmaa. Ennen sitä tuuletusaukot puhaltavat kylmää ilmaa, vaikka "lämpö" -asetus olisi päällä. Joskus on hyvä, jos odotan 15 minuuttia, mutta jos minulla on kiire, tämä menetelmä ei toimi.

Mitä voin tehdä tämän ajan lyhentämiseksi? Leikkaako se esimerkiksi aikaa, jos en käynnistänyt lämpöä vasta tietyn ajan kuluttua? Onko sillä väliä, ajaanko vai onko auto tyhjäkäynnillä lämmetessä?

Oppiminen [kuinka autonlämmitin toimii] (http://www.howacarworks.com/basics/how-car-heating-and-ventilation-systems-work) vastaisi suurimpaan osaan kysymystäsi. Auton on oltava käynnissä, koska ilmalämmitin (yleensä) perustuu moottorin lämmitettyyn veteen
Epäilen, että tähän kysymykseen on monia hakkeroivia tapoja vastata
@J.Musser: Lisäsin kokeilemani menetelmän. Valitettavasti, koska en tiedä paljon autoista, en tiedä monia tapoja yrittää. Siksi kysyin sitä täällä.
Yksi asia, jonka voit tehdä, on puoliso, joka valittaa ja ei ymmärrä, miksi lämpö ei tule heti. Voit lämmetä itseäsi selittämällä, kuinka auton lämmitysjärjestelmä toimii, ja auton kehon lämpö ja suuttumus lieventävät ohjaamon lämpötilaa. Tämä toimii yleensä noin kolmekymmentä kertaa, koska he eivät kuuntele selitystä, joten voit luottaa sen toimivuuteen hetkeksi.
Kymmenen vastused:
#1
+12
Jon
2014-12-10 10:40:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En usko, että lämmön pitäminen pois päältä ennen kuin moottori lämpenee. Ehdotan pistoketta moottorinlämmittimeen, ne ovat halpoja ja helppo asentaa. Ne lyhentävät moottorin lämpenemisaikaa puoleen tai paremmin ja auttavat myös säilyttämään moottorin todella kylmässä ilmastossa. Pysäköinti auringossa, jos voit myös auttaa.

Hyvin myöhäinen lisäys:

Aloita ajaminen! Se lämmittää autosi nopeammin kuin mitä tahansa. Nykyaikaiset polttoaineruiskutusajoneuvot eivät tarvitse pitkiä lämpenemisaikoja, jotta ne voisivat toimia kunnolla ja turvallisesti asianmukaisella öljyllä ja jäätymisenestolla. Kaikki, mikä kestää pidempään kuin öljynpaineen saaminen, on polttoaineen tuhlausta. Moottorin lämmittäminen tyhjäkäynnillä on yksinkertaisesti polttoaineen tuhlausta ja aiheuttaa paljon enemmän moottorin kulumista ja sitten ajamista pois. ja öljy muuttuu rasvaksi, kuten gunk. Jos sinulla on moottorinlämmitin, sinun ei tarvitse lämmittää modernia polttoaineruiskutettua moottoria erittäin lyhyessä ajassa äärimmäisen kylmässä. Myös äärimmäinen kylmä on erittäin vaarallista ajaa sisään, ja ellei sitä todella tarvita, älä.

Dieselmoottorit ovat hieman erilaisia. Diesel palaa huonosti, kun moottori on kylmä. Kylmässä dieselmoottorissa suorituskyky voi olla niin huono, että ajaminen voi olla vaarallista ja polttoaineet menevät hukkaan.

+1 pysäköinnille auringossa. Yritän pysäköidä autoni aamuauringon suuntaan, koska tuulilasi päästää maksimaalisen määrän aurinkoa sisätiloihin. Rajatapauksissa se säästää myös huurretta etuikkunasta.
Toivon, että tarkoitat polttopohjaista "moottorinlämmitintä"? Jos kyllä, annan sinulle äänen :) Jos se on sähköinen, se lyhentää akun käyttöikää.
Sähkömoottorilämmittimet ovat verkkovirtaa.
Pysäköinti auringossa ei aina ole mahdollista, kun yöllä yrität pysäköidä valopylvään alle. Säästää myös raapimisaikaa!
@virolino Kytke moottorinlämmitin pistorasiaan seinätulppaan talossa, jossa pysäköit. Ne ovat tyypillisesti pieni lämmitinelementti, joka kiertää alemman jäähdyttimen letkun tai liittää moottorilohkoon jollain tavalla. erittäin halpa <100 dollaria. Suuremmat moottorit, kuten dieselmoottorit, tarvitsevat jotain enemmän, ja sitä voidaan pitää kalliina polttolämmittiminä.
#2
+3
TheEskimo
2016-11-29 23:48:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

-30 tänä aamuna Fairbanks Alaskassa. Jos haluat todella tietää kuinka lämmittää ja huoltaa ajoneuvoa todella kylmän talven aikana (ei tavaraa, jota alempi 48-vuotias pitää kylmänä), sinun on kysyttävä Alaskan tai Kanadan alueelta. / p>

 • lohkolämmitin
 • öljypannun lämmitin
 • akku; huopa, kattilalämmitin tai virtalaite
 • voimansiirtolämmitin
 • jäähdyttimen termostaatti (talvi)
 • grillikotelo
 • istuimenlämmitin (nämä ovat mukavia )
 • matala viskositeettiöljy (talvipaino)
 • talvijäähdytysneste
 • korkea tyhjäkäyntikytkin tai tyhjäkäynnin säätö
 • automaattinen käynnistys

... tai jos haluat säästää rahaa, rakenna vain lämmitetty autotalli

#3
+1
Rory Alsop
2014-12-10 15:11:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lämmittimesi saavuttaa käyttölämpötilan nopeammin, jos moottori lämpenee nopeammin, kun se ottaa lämmön suoraan moottorista (yleensä moottorilohkon lämmittämällä vedellä) - ja moottorilohko lämpenee nopeammin kuormitettuna, joten:

 • kytke etu- ja takalasinlämmittimet päälle
 • sytytä valot
 • käännä moottori, jonka lämpötila on saavuttanut (mieluiten kiihdytä kovasti laajalla kaasulla )
 • käytä ilmanvaihtoa
 • jopa käännä stereoasi ylöspäin (vaikka tällä on todennäköisesti vaikutusta vain, jos sinulla on tehokas vahvistin)

Kun moottori lämpenee, valitse kierrätys, jos ilmavirrallasi on tämä vaihtoehto. Tämä tarkoittaa, että lämmität vain auton ilmaa, eikä sinun tarvitse lämmittää sisään tulevaa kylmää ilmaa.

Pidä ilmanvaihtotuulettimet matalalla, kunnes tunnet lämpimän ilman, ja valitse sitten tuleva ilma.

Pidä mielessä, että kylmää moottoria ei saa käydä liikaa ennen kuin se alkaa lämmetä. Paitsi kovaa kylmää, 1-2 minuutin pitäisi olla OK.
+1 TomG: lle. Vaikka tämä on tehokasta, pidän sitä parhaimmillaan vaarallisena neuvona johtuen moottorin kohtuuttomasta kulumisesta käyttämästä sitä kovasti ennen kuin se osuu käyttötempoihin.
Missään vaiheessa en sanonut Rev sitä ennen kuin se sai temp. Odota, päivitän sen selkeyttämiseksi
@RoryAlsop, kun se on käyttölämpötilassa, termostaatti avautuu, jolloin lämmin vesi pääsee kiertämään ja lämmittää ohjaamon. Etkö ole varma, että tämä vaihe tekee mitään hyvää.
@jamesjenkins Ehkä ajattelemme termostaattia erilaisina asioina, mutta kommenttisi voi olla epätarkka; Kun moottori on kylmä, t-stat estää jäähdytysnestettä kiertämästä moottoria jäähdyttävän jäähdyttimen läpi, mutta ei matkustamon lämmittävää lämmitinmatriisia. Kun moottori saavuttaa käyttölämpötilan, t-stat alkaa avautua päästäkseen kuuman jäähdytysnesteen radin läpi, minkä jälkeen se jäähtyy ja sitä voidaan käyttää moottorin lämpötilan säätämiseen. Autot, joissa on ilmastointilaite, eivät välttämättä aktivoi puhallinta (automaattinen), ennen kuin lämmitinmatriisi on tarpeeksi lämmin, mutta tämä ei ole suoraan t-stat-toiminto
"Tavallasi" todella vahingoittaa moottoria, ja sinun on tehtävä enemmän työtä ilman hyvää voitelua. Kylmänä öljy muuttuu melko jäykäksi ja kestää jonkin aikaa, ennen kuin sillä on muutos aloittaakseen työnsä - voitele sylinterit.
Virolino - ei, lue kolmas luetelmakohta. Tänä päivänä odottaa erityisesti, kunnes se on temp.
#4
  0
jamesqf
2014-12-27 12:03:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Estä ilmavirta jäähdyttimen läpi käyttämällä pahvia tai Coroplast-palaa. Tee yksityiskohtia etsimällä "säleikkö".

@darthness: Ainoa todellinen vaara, jonka voin ajatella, on, että unohdat ottaa sen pois kesällä (tai jos joudut kiipeämään vuorille), ja moottori ylikuumenee. Mutta siksi meillä on lämpötilamittarit ja jälkimarkkinoiden OBDII-skannerit :-) Minulla ei ole kuvia, ja yksityiskohdat vaihtelevat autosi mukaan.

@yankeekilo: Tietyssä määrin se saattaa olla totta, riippuen siitä, onko sinulla termostaattiohjattu puhallin vai ei. Oletan kuitenkin, että koulutetut kuljettajat tietävät tarpeeksi, jotta he eivät tuhlaa kaasua jättämällä moottorin joutokäynnille pitkäksi aikaa

Vau! Tämä menetelmä on todella mielenkiintoinen :) Jos lisäät vaaroja, lisää yksityiskohtia ja ehkä kuvan, jonka haluan enemmän kuin äänestää kekseliäisyydestä.
Tämä ei todennäköisesti ole tehokasta ennen kuin auto liikkuu ja saat merkittävän ilmavirran. Myös ventilaattori alkaa toimia vakavasti vasta kun riittävä veden lämpötila on saavutettu, mutta ei heti.
Usein voit tuntea hetken, jolloin termostaatti avautuu ja antaa moottorilohkon ympärillä kiertäneen jäähdytysnesteen mennä matkustamon lämmittimen ytimeen ja jäähdyttimeen. Joskus jäähdytin on märkä ja voit nähdä, että siitä tulee hieman vesihöyryä. Siihen asti ei iloa. Jos termostaatti on jumissa auki, moottori saavuttaa käyttölämpötilan hitaammin, ja se on haitallista autolle. Jos se on jumissa kiinni, se ei anna sinulle lämpöä ja ylikuumenee, ja sinun on pysähdyttävä, päästävä kylmään ja kävelemään.
Tämä ei aio lämmittää autoa nopeammin. Jos auto on liian viileä moottoritiellä, käytä tätä.
Ei todennäköisesti toimi, ellei autosi termostaatti ole viallinen, jolloin sinun on vaihdettava termostaatti
@Caius Jard: Kyllä, se toimii. Käytin sitä Honda Insight -laitteellani nyt ~ 15 vuotta. Tee ehdottamani haku, niin löydät monia esimerkkejä. Itse omistin kerran 60-luvun Volvon, joka tuli tehtaalta sellaisen kanssa, jonka voit rullata ylös ja alas kuin ikkunan sävy.
@jamesqf: llä ei ole mitään järkeä; auton moottorin käyttölämpötila-alue on optimaalinen ja termostaatti pitää sen optimaalisella alueella. Kun termostaatti toimii tarkoitetulla tavalla, se saavuttaa saman vaikutuksen, joka estää ilmavirran radan läpi (vähentää radin jäähdytystehoa ja vähentää siten jäähdytyksen määrää, koska se ei ole kovin kylmä ja sitä on paljon). hidastaa veden virtausta radin läpi valumaan (vähentää radista lähtevän veden jäähdytystehoa, koska se on erittäin kylmä ja sitä ei ole paljon)
Joko termostaatti on viallinen (kiinni auki ja päästää liian paljon vettä radiin, joten sinun on estettävä osa siitä, jotta voidaan vähentää jäähdytyksen määrää, jota se suorittaa vedellä, jotta radista lähtevä vesi on lämpimämpää) tai asut jossain niin kylmässä, että se pystyy jäädyttämään radista lähtevän jäähdytysnesteen, jos rad toimii täydellä kapasiteetilla, joten estät osan radista pois sen jäähdytystehon vähentämiseksi - mutta (kaikki) tällä ei ole merkitystä lämmittimen matriisille, mikä ei ei yleensä ota lämpimän veden syöttöä termostaatin rad-puolelta. Tarkista termostaatin toiminta
@Caius Jard: Anteeksi, mutta on järkevää, jos ymmärrät automekaniikan. Ensinnäkin, jäähdytin ei ole ainoa tapa, jolla moottori menettää lämpöä. Se jäähtyy myös moottorilohkon säteilyllä ja konvektiolla. (Äärimmäiseen suuntaan sinulla on ilmajäähdytteisiä moottoreita, kuten moottoripyörissä ja kevyissä lentokoneissa.) Jos moottori ei polta tarpeeksi polttoainetta tämän ylimääräisen jäähdytyksen voittamiseksi, jota Insightin kaltainen tehokas auto ei ole tasaisella alustalla eikä auto tekee, kun esim laskevilla vuorilla talvella, jäähdytysnesteen lämpötila ei koskaan nouse termostaatin asetukseen.
@Caius Jard: Voit tarkistaa tämän helposti käyttämällä OBDII-lukijaa (esim. Vääntömomentti tai ScanGauge), joka näyttää tarkan jäähdytysnesteen lämpötilan (ja monia muita hyödyllisiä / mielenkiintoisia asioita). Lämpötila nousee vähitellen, kun aloitat ajon, kunnes se saavuttaa termostaatin asetuksen. Kylminä päivinä ja laskevilla vuorilla kestää pitkään päästä sinne (jos se koskaan tapahtuu). Grillilohkon avulla näet, että se lämpenee nopeammin. Päinvastoin, kiipeettäessä vuorille kuumina päivinä, lämpötila voi ylittää termostaatin asetuksen. Tämä on havainnointitodisteita.
Näissä kahdessa viimeisessä kommentissa on niin paljon vikaa, etten edes yritä käsitellä niitä. Vastauksesi on väärä; oikein toimiva termostaatti sulkee kokonaan veden virtauksen jäähdyttimen läpi, kun moottori on kylmä, joten ei ole väliä, estätkö radion tai jopa poistatko sen kokonaan; sen läpi ei virtaa vettä, joten se ei tee mitään estääkseen moottorin lämpenemistä
@Caius Jard: 1) Termostaatit eivät sulje jäähdytysnesteen virtausta kokonaan, ainakin useimmissa autoissa. Poista jäähdyttimen korkki, käynnistä moottori, kun se on kylmä, ja katso. 2) Jäähdyttimen läpi virtaava ilma pääsee moottoritilaan, jossa se jäähdyttää moottoria konvektiolla. Tämän virtauksen estäminen antaa moottorin lämmetä nopeammin. 3) Galileota muotoilemalla se toimii edelleen. Ei vain minulle, vaan monille tuhansille ihmisille. (Saan 87 miljoonaa osumaa "säleikkölohkossa".) Jos päätät jättää huomiotta tämän havainnon virheellisten teorioidenne hyväksi, se on etuoikeutesi.
Ja saan 284 miljoonaa osumaa "tasaisesta maasta". Jopa päättelymittauksesi on puutteellinen. Ymmärrän, että olet muodostanut väärän mielipiteesi ja elät nyt sen mukaan, mutta onko sinulla riittävää omatuntoa, ettet suosittele sitä jollekin, joka myöntää avoimesti, että heidän mekaanisista taidoistaan ​​puuttuu; neuvojasi noudattaen ne voivat nähdä auton ylikuumenevan ja aiheuttavan vakavia moottorivaurioita. On useita syitä, miksi valmistaja määritteli asentamansa jäähdytysjärjestelmän komponentit, ja he tietävät varmasti kaiken OP-auton suunnittelusta, mitä et tiedä. (Et edes tiedä mitä autoa!)
@Caius Jard: Lyön vetoa siitä, että monet näistä Flat Earth -hittiistä eivät ole astronauttien lähettämiä :-) Voin vain sanoa, että voit kokeilla sitä itse täysin. Osta tai lainaa OBDII-lukija, kytke se autosi porttiin ja testaa grillilohkoilla tai ilman. Kokeellinen näyttö kertoo teorian joka kerta.
#5
  0
Zeiss Ikon
2016-11-30 01:15:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen asia, pysäköi auringossa.

Tämän lisäksi oletamme bensiini- tai dieselmoottorin, ei hybridi- tai sähköajoneuvon (useimmissa niistä on sähkölämmittimet ja ne alkavat puhaltaa melko kauniisti nopeasti.) kuten jäähdytin, mutta ilman hyötyä termostaatista jäähdytysnesteen virtauksen säätämiseksi sydämen läpi) ja kuormitettuna Älä kytke ilmastointia päälle, mutta sytytä valot ja (sähköinen) takasumuvalo, jos sellaisia ​​on. Älä käytä lämmittimen tuuletinta ja aseta lämpötilan säätö kylmäksi (haluat sulkea jäähdytysnesteen virtauksen lämmittimen sydämen läpi).

Siirry nyt heti, kun öljynpaine on normaali (varoitus (valo pois tai mittari alueelta). Tarkkaile moottorin lämpötilamittaria ja kytke lämpö tai etusumutin päälle (valitset tai tarvitset) heti, kun lämpötila on irti tapista, tai vähintään kaksi minuuttia käynnistyksen jälkeen, jos sinulla ei ole mittaria.

Nämä vaiheet antavat sinulle nopeimman moottorin lämpenemisen, siten nopeimman hyötylämmön, ja välttävät polttoaineen tuhlaamista joutokäynnillä (kun saat nolla mailia gallonaa kohti) sekä rajoittamalla moottorin kulumista (kylmä moottori ei t kuluvat nopeammin kuormitettuna kuin joutokäynnillä, mutta lämpenevät nopeammin kuormitettuna). Tässä valossa, jos sinun on poistettava tuulilasi ja ikkunat ennen lähtöä, kaavi ennen moottorin käynnistämistä. Harjoitus voi lämmittää sinua vähän, ja jos olet pukeutunut kunnolla, sää ei jäähdytä sinua tai käsiäsi.

Kun olet matkalla, aja ajoissa varoen; varo jään varsinkin siltoja ja ylityksiä.

#6
  0
paparazzo
2016-11-30 02:27:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Moottorin kierrosluku lämpenee nopeammin, mutta kylmää moottoria ei ole hyvä käydä. Metalliosat ovat supistuneet niin, että ylimääräisiä rakoja. Öljyä ei lämmitetä. Sinun pitäisi antaa sen vain käydä tyhjäkäynnillä ainakin pari minuuttia. Öljy lämpenee melko nopeasti. Sinun pitäisi nähdä öljynpaineen laskevan hieman öljyn lämmetessä. Odotan joutokäyntinopeuden laskua.

Kun se on kylmä, moottori vain kiertää vettä lohkossa. Lohko on massiivinen, joten lämpökapasitanssia on paljon. Voimansiirto vetää myös lämpöä.

Odotan nähdäksesi lämpötilamittarin liikkuvan ja kytken sitten lämmön / sulatuslaitteen päälle.

Tai voit vain kytkeä lämmittimen / sulatuslaitteen päälle ensin asia. Kyllä, moottorin lämpeneminen kestää kauemmin, mutta saat myös lämpöä ajoneuvossasi.

Älä käännä moottoria tai kiihdytä kovaa, kunnes se on normaalissa käyttölämpötilassa.

Kytke valot päälle ja sähkölämmittimet sopivat kevyelle kuormitukselle.

Jos sinulla on kiire, ehdotan raskasta takkia, hattua ja käsineitä. Jos annat sen joutokäynnillä 15 minuuttia lämmetä, se on vähän polttoainetta. Jos haluat ajaa helposti, ajoneuvo on käyttövalmis muutaman minuutin kuluttua. Jos sinun tarvitsee ajaa vain muutama maili, suori se vain.

Ikkunoiden sumutus ja jäänpoisto on toinen asia. Kierrätä pitämään lämpöä, mutta sinun on tuotava ulkoilmaa, jos ikkunat sumuutuvat.

Hakkerini on käyttää enemmän vaatteita.

Sivuhuomautus Yksi ilmakytkimen toiminnoista on ilman kuivaus; jos juokset kierroksella ja sinulla on ilmankierto, voit aktivoida sen, jotta ikkunat huurtuvat / huuruvat nopeammin ja estävät huurtumisen pitämällä ilman kuivana
#7
  0
Maksym Shysha
2016-11-30 02:57:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikuttaa siltä, ​​että autossasi on jotain vikaa. 15 min on luultavasti liian pitkä aika.Tarkista, onko termostaatti juuttunut "pitkän piirin" asentoon, kun pääsäteilijästä tulee osa vesipiiriä .. Koska moottorin ollessa kylmä, termostaatin on oltava "oikosulussa" ja pääsäteilijä on irrotettu jäähdytyspiiristä moottorin nopeamman lämmityksen aikaansaamiseksi.

15 minuuttia on kohtuullinen kylmässä ilmastossa. Ei tarvitse odottaa, että lämpötilamittari saavuttaa käyttölämpötilan ennen kuin lämmin ilma koetaan, mutta 15 minuutin kevyt ajo hyvin kylmässä ilmastossa ei ole kohtuutonta
#8
  0
Caius Jard
2019-10-09 02:08:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elämäni hakkerointi on ajaa jatkojohto ulos autoon tuuletinlämmittimellä ja yhdellä näistä mekaanisista ajastimista (pienillä muovitunnisteilla, joita painat sisään aktivoidaksesi 15 minuutin välein).

Puoli tuntia omistettua lämpöä aamulla, ennen kuin työmatka kestää riittävän kauan, jotta matkustamon lämpö voi vallata moottorin lämmetessä, ja lasin lämmittäminen auttaa sulattamaan ulkopuolen, huuhtoutuu / puhdista sisäpuoli ja estä lasin jäätymistä / huurtumista.

On eniten hyötyä, jos älä käytä puhallinta, koska se tuo kylmää ilmaa ulkopuolelta, ellei kierrätysohjausta ole päällä (mikä voi estää kylmää raitista ilmaa) suuremmilla autonopeuksilla ja auttaa pitämään matkustamon lämpöä, vaikka muistat vaihtaa kiertoajon takaisin tuoreeksi, jotta kosteuden kertyminen ei heikennä sumua / sumua huomenna)

Aja vain moottorin lämmityksen kannalta. Älä käytä moottoria tyhjäkäynnillä - se ei ole vain laitonta joillakin lainkäyttöalueilla, se voi vaarantaa auton varastamisen, se maksaa enemmän rahaa kuin tuulettimen käyttö, eikä se ole ympäristöystävällinen toimintatapa. Lämmittimen ajastaminen tarkoittaa, että auto varoittaa, kun olet kiireinen tekemällä muita asioita. Pyri ostamaan puhallinlämmitin, joka deaktivoituu, jos se kaatuu tai jos poistopuhaltimen virta on tukossa (ylikuumenemissuoja).

Vältä puhaltimen käyttöä; kylmän ilman puhaltaminen omiin kasvoihisi ei pidentä sitä huomattavasti ennen kuin moottori on lämmittänyt jäähdytysnestettä tarpeeksi antamaan jonkin verran matkustamon lämpöä, mutta se saa sen varmasti tuntemaan niin. Ihmiset kokevat virtaavan ilman viileämmäksi kuin pysähtynyt ilma parista fyysisestä syystä (etsi "tuulenjää")

Pidä ilmanvaihto päällä; se päättää itse, kun se on poistettava käytöstä (useimmat järjestelmät sammuu, jos tuleva ilma on liian kylmää ja ilmastointilaite ei onnistu vähentämään piilevää kosteutta) ja suurimmaksi osaksi se pitää ilman kuivana auton sisällä. Auto, jossa on kostea sisätila, lämpenee hitaammin, koska lämpöenergiaa käytetään kosteuden haihduttamiseen pinnoilta.

Ohjaamon lasin peittäminen peitolla voi auttaa tässä "esilämmityksessä ulkoisella lämmönlähteellä" sekä auttaa estämään lasin jäätyminen

Muita harkittavia vaihtoehtoja, vaikka mikään niistä ei ole oikeastaan ​​lifehacky, ellet tee niitä itse, koska ne kaikki luottavat tähän tarkoitukseen tarkoitetun tuotteen ostettuun ratkaisuun:

 • tupakansytyttimellä toimivia tuulettimia - ei kuitenkaan kommentoida niiden tehokkuutta; En voi kuvitella, että liität sen verkkovirtaan ja tuntuu siltä, ​​että istut mölyn takan edessä.
 • sovi yhteen järjestelmistä, joita rutiininomaisesti kylmät maat auttavat ajoneuvon käyttäjiä selviytymään kylmästä - moottorin esilämmittimet, ohjaamon esilämmitys jne. Pohjimmiltaan voimakkaampi, omistettu versio tuulettimen lämmittimestä
 • sovita jälkimarkkinoilla lämmitettävät istuinsuojat tai vaihda istuimet sellaisiin, joissa on sisäänrakennettu lämmitys, jos autossasi sen johdotus (tai kiinnitä ohjain / kytkin, jos näin ei ole)
 • joissakin autoissa on sähköiset kanavalämmittimet, jotka tuottavat ilmalämpöä ilman jäähdytysnesteen lämpöä tai tyhjöpulloja, jotka pidättävät kuuman jäähdytysnesteen moottorin edellisen käyttökerran jälkeen, ja saattaa olla mahdollista (vaikkakaan todennäköisesti taloudellisesti kannattavaa) näiden jälkiasennus
tupakansytyttimellä varustettuja tuulettimia on olemassa - kokeilin yhtä, enkä voi suositella sitä. Ne ovat rajoitettuja ~ 150 W: iin, mikä on aivan liian vähän lämmittämään sisätilaa huomattavasti. Tuulilasia ei voi sulattaa edes yhdellä. Haaskaa rahaa, ne kaikki.
Sähkökäyttöiset kanavalämmittimet ovat parempi vaihtoehto, ne ovat paljon tehokkaampia (VW: llä on yksi Golfille, nimellisarvo 60 A, noin 800 W).
#9
  0
SurpriseDog
2019-10-09 03:23:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rungonsiirto: Älä odota, että auto lämpenee. Lämmitä itseäsi suoraan:

Source: https://www.amazon.com/Naipo-Ventilation-Function-Breathable-All-Season/dp/B07SYKJM6V/ref=sr_1_10?keywords=car+seat+warmer

turvaistuimen lämmitin vetää energiaa suoraan sähköjärjestelmästä lämmityksen aloittamiseksi 60 sekunnin kuluessa sen sijaan, että odottaisit, että moottorin koko massa lämpenee, ennen kuin alat tuntea lämpimää ilmaa.

Tällä ei pitäisi olla paljon vaikutusta akkuun tai sähköjärjestelmään, koska istuin kuluttaa vain 45 wattia energiaa verrattuna auton moottoriin, joka vaatii jopa 4800–12 000 wattia sytytykseen. (400-1000 ampeeria x 12v)

Tällä ratkaisulla on valtava dramaattinen vaikutus akkuun. Kun se on kylmä, akku kärsii paljon stressiä, elektrolyytit eivät tee työtä oikein jne. Sähkölämmittimen lisäjännitys takaa mainitun akun ennenaikaisen kuoleman.
Olettaen, että auto on käynnissä, se ei oikeastaan ​​ota virtaa "akusta", joka se ottaa virtaa sähköjärjestelmästä, useimmissa tapauksissa laturista. Se ei ole erilainen kuin sitten sytyttää valot. P.S. sama kuin valot, älä jätä päälle, kun auto ei ole käynnissä.
@virolino Istuin vetää alle 50 wattia täydellä teholla. Vertaa sitä siihen, että auto käynnistetään noin ** 5000 watin ** (200-1000A * 12v) kylmässä ja se on merkityksetön verrattuna.
#10
-4
Dan
2019-10-08 22:10:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Varmista, että jäähdytysneste ei ole kulunut. Päivitä se, huuhtele ja vaihda jäätymisenestoaine, jotta näet, korjaako se sen.

Tämä vastaus on niin väärä ...
"Ei edes väärin" :-(


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...