Kysymys:
Mikä on paras tapa puhdistaa lasi puuhella?
Simon Featherstone
2014-12-10 03:59:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on puuhella ja joskus lasi peittyy tulesta mustalla nokella. On erittäin vaikea puhdistaa puhdistus sienellä ja vedellä / pesuaineella.

Onko lasi helppo puhdistaa?

'Mustaa' kutsutaan nokeksi tai likaksi
Olen kokeillut monia menetelmiä ja paras on (mutta ei-hakkeroida) erityinen puuhellapuhdistusaine puuhellaoville. Anteeksi.
Viisi vastused:
#1
+20
Vogel612
2014-12-10 04:09:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Ota jokin sanomalehti (tai mikä tahansa paperi, joka säilyttää muotonsa hyvin joutuessaan kosteuden ja paineen kohteeksi) ja murenna se palloksi.

  2. Kasta sanomalehtipallo veteen. (Kuulen, että vaikutus on parempi pienellä etikalla vedessä.)

  3. Kasta se sitten uunin tuhkaan märällä puolella

  4. Pyyhi lasi sanomalehdellä. Tämä saattaa tarvita jonkin verran painetta.

Siinä kaikki :)

Tämä prosessi toimii, koska tuhka voi helposti sitoa nokea. Tuhka ja noki ovat kaksi toisiaan täydentävää osaa, jotka syntyvät puun polttamisen yhteydessä

Toimii vielä paremmin, jos lisäät vähän etikkaa veden kanssa
Tämä toimii hyvin. Pehmopaperin käyttö toimii myös, jos sanomalehteä ei ole saatavilla. Mutta ole varovainen tuhkan suhteen. Jos suhteellisen suuret, palamattomat, tuhkaan piilotetut puukappaleet kiinnittyvät sanomalehtiisi, ne saattavat naarmuttaa lasia lopullisesti.
#2
+3
Kitalda
2015-08-14 16:36:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Noki on hiukkasia, joita ei palanut ja jotka palavat oikeissa olosuhteissa. Hyvä, täydellinen palaminen polttaa noken heti. Yritä tehdä tulipalo, joka palaa hyvin (ts. Paljon happea), sitten nokea ei pitäisi olla vähän tai ei ollenkaan.

Saatat joutua tutkimaan, palaako liesi tehottomasti, jos saat suuria nokikerrostumia lasi. Jos liesi palaa hyvin, sen pitäisi palaa noki itsestään.

Suuri määrä nokea on osoitus epätäydellisestä palamisesta.

Tämä voi (kuten onkin) usein tapaus) johtuu liian vähän happea uunissa - liian alhainen ilmavirta.

Tervetuloa Lifehacksiin! Vaikka annat hyvää tietoa, tämä ei ole todellinen vastaus lasin puhdistamiseen. Joten sen pitäisi olla vain kommentti. Vastaa kysymykseen tulevaisuudessa.
Se on, ehdotan sen polttamista. Pitäisikö minun muokata vastausta, jotta se olisi selkeämpi? Ja olisin kommentoinut epätäydellistä palamisosaa, mutta valitettavasti en voi kommentoida, koska minulla ei ole edustajaa täällä.
Luin kysymyksesi siitä, kuinka välttää noken joutumista lasille, ei miten puhdistaa se. Ja sinulla on oikea piste, että täydellisempi palaminen jättää vähemmän nokea. (Mitä tulee edustajaan, hanki lisää vanhempien edustajia (ts.> 200), ja saat automaattisesti 100 edustajaa kaikilla muilla sivustoilla. :)
Voi, en tiennyt siitä ominaisuudesta. Nyt tiedän:) Onko editoinnin kanssa nyt parempi? BTW mielestäni tarkoitat vastausta, ei kysymystä;)
#3
+1
Simon Featherstone
2014-12-11 03:41:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oma suosikkini on aloittaa seuraava tulipalo, ja ennen kuin tulipalo kuumenee liian nopeasti (5 minuutin kuluttua?), puhdista lasi halvalla hankauslaitteella ja vedellä. Jos lasi on tarpeeksi kuuma kääntämään vettä höyryksi, se on liian kuuma (ja saat palovamman). Kylmään puhdistamiseen tarvittava kyynärpäärasva kylmään verrattuna on vähäpätöinen.

#4
+1
pa1983
2015-03-16 18:10:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Erittäin hieno lankavilla (1000 laatua) on paras tapa tehdä tämä. Suihkuta lasi pienellä vedellä ja hiero sitten tiukasti lankavillalla.

Tämän ehdotti minulle uunimyyjä, ja se on ainoa löytämäni menetelmä, joka poistaa paksimmat palaneet kerrokset. talletuksista.

Olen myös havainnut, että hienoimmasta (0000) vaijeripuusta on upea lasinpuhdistusaine!
#5
  0
jane
2017-01-23 05:19:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen havainnut, että kostealla froteekankaalla tai paperipyyhkeellä olevan puuhellin tuhka tekee ihmeitä. Ota sitten toinen kuiva froteekangas tai kuiva paperipyyhe ja pyyhi se uudelleen. Seuraa vain säiliön ohjeita. 'Nothings Better' tulee kuivana ja tahnana. Puuuuni toimii parhaiten kuiva.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...