Kysymys:
Kuinka voin lisätä öljyä autoon ilman suppiloa?
Mooseman
2014-12-11 07:51:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sano, että öljyvalo syttyy autossani, joten tarkistan mittatikku ja se on alhainen. Minulla on ylimääräinen litra tavaratilassa ...

... mutta minulla ei ole suppiloa öljyn kaatamiseen.

Yritin kerran kaataa suoraan pullosta , mutta koska oli tuulinen päivä, öljy meni sinne, missä sen ei olisi pitänyt olla. Kuinka voin kaataa kaikki öljyn moottoriin?

Yleensä voit kaataa suoraan pullosta. Mikä auto sinulla on?
@J.Musser I * voi * kaataa suoraan pullosta, mutta tuulenpuuska voi puhaltaa, jolloin muutama tippuminen (tai enemmän) pääsee muualle. Se on huoleni.
Ei, jos pidät pullon kaulaa vasten.
Löydä vähemmän tuulinen paikka tehdä tämä. Sinun ei tarvitse lukita jarrujasi, jotta voit tehdä tämän kuopan miehistön nopeuksilla. Sinulla ei ole hätätilanteita estämään sinua etsimästä mitä tarvitset, mukaan lukien suojainen paikka öljyn kaatamiseen huolellisesti. Jos tarvitset, käytä paperipyyhettä aukon suun ympärillä kiinni tippa tai kaksi tai moppi, jos et.
On tärkeää huomata, että öljyvalo riippuu öljynpaineesta, ei öljytasosta. Voit helposti suositellun määrän öljyä (tarkista mittatikulla) tai jopa liikaa, ja öljynpaine on silti alhainen mekaanisten ongelmien takia.
Mikä olisi ongelma öljyn vuotamisessa? sikäli kuin tiedän, se ei ole syövyttävää, eikä yksikään vastuullinen autonvalmistaja aseta mitään moottoriöljylle herkkää öljyn täyttöpaikan viereen (tai edes moottorin vieressä).
@FlorianCastellane Kuumassa moottorissa oleva öljy alkaa savuaa. Se on sotkuisempaa kuin mikään muu, mutta joillakin komponenteilla voi syttyä tulipalo.
Kahdeksan vastused:
#1
+14
CRABOLO
2014-12-11 07:54:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tarttua yhteen tai useampaan paperipalaan, pinottuina yhteen, ja tehdä oma suppilon / takalevyn kaltainen mekanismi. Jos sinulla on pahvipaperia, käytän sitä, koska se on vahvempaa. Voisit käyttää teippiä tekemään jotain, joka muistuttaa muovisuppilon muotoa, tai voit pitää vain yhdessä kädelläsi. Kun olet valmis, heitä paperi roskakoriin.

enter image description here

Kiva! Valitse ehdottomasti pahvipaperi, jos aiot käyttää sitä öljyyn.
#2
+14
michaelpri
2014-12-11 09:07:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tehdä suppilon itse muovisesta vesi- tai soodapullosta, jonka saatat istua autossasi. Saksilla, veitsellä tai jopa hampaillasi voit repiä vesipullon läpi ja tehdä siitä näyttävän alla olevalta kuvalta.

Water Bottle Funnel

Lähde: wikiHow

Mainitsin tämän jo vastauksessani.
Minä todella pidän tästä! (En kuitenkaan suosittele * hampaiden * käyttöä!)
@Mooseman Se on vain, jos todella epätoivoinen
Käytän tätä itse asiassa koko ajan. Varmista, että pullossa ei ole vettä tai muuta
Jos sakset tai leikkuri puuttuvat, turvautun parempaan avaimeen kuin hampaat.
#3
+6
Pobrecita
2014-12-11 08:09:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaataminen auttaa nopeasti, mutta jos pidät astiaa lähellä reikää, sen kaatamisen pitäisi toimia.

Vaihtoehtoisesti

  • Alumiinifolio-suppilon tekemisen pitäisi toimia. Voit kuitenkin kieltäytyä käyttämästä kalvoa ja leikata vesipullon yläosan ja kaataa öljyä tällä tavalla. Muovi ja folio voivat myös kestää kauemmin kuin paperi tai pahvi.
#4
+3
Jon
2014-12-12 02:29:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Moderneissa muovisissa 1 litran öljypulloissa suppilo on sisäänrakennettu. Vanhoina aikoina yhden litran öljypurkkeissa joko käytit nokkaa tai avasit tölkin tölkinavaajalla ja kaadoit suppiloon.

Huomaa, että nykyaikaisessa öljysäiliössä nokka on siirtynyt toiselle puolelle. Suunnittelun on tarkoitus olla lähellä moottorin öljyaukkoa, ja kun käynnistät, kallistat sitä yksinkertaisesti pystysuoraan asettamalla nokan aukkoon.

Vaikka suppilon käyttö saattaa olla tarpeen joissakin moottoreissa hankalan öljykorkin sijoittelun takia, yleisesti ottaen suppilon käyttäminen öljyn lisäämiseen keksii pyörän uudelleen ja aiheuttaa enemmän sotkua ja ongelmia kuin se ratkaisee. .

Jos päivä ei ole tuulinen, voit saada nokan ylöspäin, kun aloitat kaatamisen. Tämä estää "niskaamisen", jota voi esiintyä, kun se yrittää tasoittaa ilmanpainetta.
#5
+1
Topher Brink
2016-08-01 19:43:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

muut vastaukset ovat hyviä, mutta myös auttavat vähentämään nukkumista, mikä lisää tarkkuutta, kaada se niin, että puolessa kaatopaikasta virtaa öljyä. tämä voidaan tehdä kaatamalla pulloa hitaasti tai kääntämällä pulloa siten, että parralellin pisin reuna maan kanssa.

  gluggs ----- | | dosnt glug | | | `` `` `` `` `|| _o_ | | _o _______ |  
#6
  0
Jon Leibowitz
2017-02-08 11:52:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huoltoasema antaa sinulle kertakäyttöisen paperisuppilon (ne näyttävät tältä: https://www.freshwatersystems.com/p-9496-1000-konie-10-oz-disposable-paper-funnels- 8-hihaiset-125.aspx). Käytä tehtävään oikeaa työkalua, älä yritä luoda välitöntä suppiloa, ellei se ole viimeinen vaihtoehto.

#7
-1
Andrei
2017-01-30 17:49:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on videolinkki: https://youtu.be/cOBn_I-6olw Videon ensimmäisessä osassa hän kaataa hitaita nesteitä, kuten moottoriöljyä, jotain itse tekemistä

Tervetuloa lifehacks! Kirjoita vastaus, joka voi auttaa meitä avaamatta uutta linkkiä. Kiitos!
#8
-2
RedRiderX
2014-12-12 03:07:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat nopean, helposti uudelleenkäytettävän ratkaisun, joka toimii kaikille nesteillesi (kaasu, tuulilasineste jne.), kokeile vesipistoolia .

Täytä pistooli vain tarvitsemallasi nesteellä ja osoita suutin suoraan mihin tahansa nokkaan, jolla autollasi voi olla, riippumatta siitä, kuinka vaikeaa siihen on päästä.

Vaikka se riippuu siitä, mitä sinun on annettava, minä Suosittelisin pienempää, kannettavampaa mallia helposti siirrettävyyden ja ohjattavuuden saavuttamiseksi niille, jotka ovat vaikeasti tavoitettavissa.

Mitä voisin suositella:

enter image description here

Seuraanko ehdotustanne, että sinun tulisi käyttää ruiskupistoolia öljyn JA pesunestesäiliöiden täyttämiseen? Tai kenties pitää autossani sarja erilaisia ​​suihkupistooleja kaikille tarvitsemilleni nesteille?
Kyllä, ihanteellinen olisi, että jokaisella nesteellä olisi sarja aseita, mieluiten värikoodattu itse nesteeseen.
Tässä suosittelemasi vesipistooli pitää sisällään vain 3,7 nesteunssia, ei läheskään tarpeeksi lähellä täyttämään mitään autojen nestettä, josta olen tietoinen. Myös moottoriöljy on paljon paksumpaa kuin vesi, joten mahdollisuudet tähän todella toimivat eivät ole suuria. Eikä vesipistoolin täyttäminen olisi vieläkin vaikeampi kuin täyttää auton astia, mikä vaatii vielä pienemmän suppilon?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...