Kysymys:
Kuinka voin improvisoida aurinkolasit?
user100
2014-12-12 02:08:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asuinpaikassa talvella on yleensä pilvistä ja sateista, joten aurinkolasit ovat harvoin mukanani. Mutta kun aurinko tulee ulos sateen jälkeen (kutsumme tätä "aurinkokatkaiseksi"), auringon häikäisy märkää jalkakäytävää vasten on sokaiseva.

Kuinka voin improvisoida aurinkolasit? Korkin käyttäminen tai karsiminen ei toimi.

Suosittelen tässä varovaisuutta. Hyvin tehdyissä aurinkolaseissa on UV-suodatus. Silmiin menevän valon vähentäminen johtaa oppilaidesi laajenemiseen, joten huonosti suoritetut valonsuodattimet silmillesi voivat aiheuttaa UV-säteilyn silmissäsi
üks vastaus:
#1
+7
user100
2014-12-12 06:08:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaksi tapaa improvisoida aurinkolasit

1. Tee halkaistut aurinkolasit

Rakotut aurinkolasit toimivat rajoittamalla silmiesi ylä- ja alavalon kulmia.

Näiden lasien improvisointiin voit käyttää nidottu kirjan kantta, muovikortteja tai muuta jäykkä mutta taivutettavaa materiaalia. Tee rakot penkillä. Nenä ja kuulokkeet voidaan rakentaa naruista, kuminauhoista, kierretangoista tai itse materiaalista.

enter image description here

2. Tee Pinhole-aurinkolasit

Pinhole-aurinkolasit toimiviksi rajoittamalla silmiesi valon kokonaismäärää. Rei'itysvaikutuksen vuoksi sinulla on silti koko näkökenttä, vaikka sinulla voi olla joitain visuaalisia esineitä, joissa nämä kaksi näkökenttää kohtaavat. Kiinnitysreikälaseilla on myös etuna näkökyvyn korjaaminen, myös neulanreiän vaikutuksen ansiosta.

Voit tehdä reikälaseja samasta materiaalista kuin halkaistut aurinkolasit ja tehdä neulalla tai jäykällä langalla. reikät.

enter image description here

Nämä heikentävät huomattavasti näkyvyyttä, eikä sinun pitäisi käyttää niitä pyöräillessä.
@J.Musser Olen eri mieltä. Käytin muutaman kuukauden ajan reseptilääkäreitä "silmälaseja" silmäni lisäämiseksi (ne vaativat silmäsi keskittymään uudelleen hyvin usein, jotta harjoittelet silmälihaksiasi heidän kanssaan). He tummentivat valoa huomattavasti, mutta minulla ei ollut mitään ongelmia sivunäkyvyydessä, ainakaan enempää kuin tavallisilla aurinkolasilla.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...