Kysymys:
Kuinka voin avata tölkin ilman tölkinavaajaa?
user100
2014-12-11 03:04:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joskus olen leirintäalueella ja ruokani on tölkissä, mutta olen ilman tölkinavaajaa. Kuinka voin avata tölkin siististi? Sen tyhjentäminen kivellä on turhaa.

Kolme vastused:
#1
+15
fredley
2014-12-11 03:09:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toivon, että et telttaile ilman veistä. Tukevalla veitsellä voidaan leikata yläosa. Ole varovainen reunojen suhteen!

Jos sinulla ei ole veistä tai muuta terävää, vaihtoehtosi ovat rajalliset. Parasta voi olla löytää terävä kallio ja räjäyttää se tölkin yläosaan toisella kivellä, 'piikkaamalla' vähitellen tölkin yläosaa.

Mutta jos olet onnistunut saamaan itsesi tähän tilanteeseen, miten leirit jonnekin, jossa on virta ja datayhteys, mutta ei veistä? Voinko ehdottaa uutta harrastusta?

#2
+9
Adam Miller
2014-12-11 06:23:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Juoksin tämän videon kanssa jonkin aikaa sitten, ja mielestäni sillä on merkitystä tässä kysymyksessä. Jos sinulla ei ole mitään, mutta löydät tasaisen kiven, voit saada tölkin auki hieromalla yläosaa kalliota vasten ja hiomalla / hiomalla purkin päällä olevan sinetin: https://www.youtube. com / watch? v = XG-yZT3VH0M

#3
+6
James Jenkins
2014-12-11 06:10:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Leirintä ilman kahta tölkinavainta on kuin taputus yhdellä kädellä. Kuten Tom mainitsee vastauksessaan, voit käyttää veistä kuin tölkinavaaja. Työnnä veitsi tölkin yläosan läpi ja heiluta sitä takaisin tölkin reunaa vasten, kiertele samalla tavalla kuin tölkinavaaja.

Jos etsit tätä vastausta verkossa, unohda tölkki tarvittaessa ja tilaa pizza.

Paras ratkaisu on ennaltaehkäisy. P38-purkinavaaja voidaan ostaa alle yhdellä dollarilla, osta joukko niitä ja laita ne autoon, avaimenperääsi ja pari retkeilyvarusteisiin.

enter image description hereTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...