Kysymys:
Ruiskumaalin poistaminen iholta (esim. Käsistä)
Shevliaskovic
2014-12-11 03:37:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun maalaan jotain ruiskumaalilla, käteni ovat yleensä todella sotkuisia.

Kuinka voin helposti poistaa maalin niistä?

Pelkkä peseminen vedellä ei ole paras ratkaisu.

Muu kuin maalin ohentimen käyttö?
En tiedä maalauksesi koostumusta, mutta jotkut käyttämäni maalit eivät mene ihoni pinnan alle. Jos odotan muutaman minuutin, kunnes se kuivuu, voin vain kuori sen heti.
Käytä Vauvaöljy-toimii hyvin ..
Yritän hammastahnalla. ;)
Aloita myös käsineiden käyttö. Mutta luultavasti tiesit sen heti, kun maali pääsi käsillesi. :)
Viisitoista vastused:
#1
+19
user100
2014-12-11 03:43:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska vesi ei toimi, se ei ole vesipohjainen maali.

Jos se on öljypohjainen maali, aloita hieromalla ruokaöljyä käsien yli ja hiero sitten astianpesu pesuainetta öljyn päälle ja hankaa sitten. Jos se ei auta, yritä pestä ja pestä kynsilakanpoistoaineella (asetoni).

Toinen liuotin, jota voit kokeilla, on lakkabensiini. Pese kätesi (vedellä ja saippualla) jälkeenpäin.
Kaiken tämän jälkeen suosittelen, että sinulla on hyvä voide valmiina!
#2
+11
Jon
2014-12-11 11:31:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Maalin (ja muiden ikävien, kuten männytervan, tahrojen, liimojen jne.) poistamisen suuri salaisuus on, ettei ainetta päästetä kosketuksiin ihon kanssa. (älä ole lukenut SA: n vastausta)

Vaikka lateksikäsine on yksinkertaisin tapa tehdä tämä, se ei ole aina käytännöllisin tapa. Ja vaikka käyttäisitkin tällaista käsinettä, olet silti todennäköisempi kuin et tule saamaan maalia ihollesi. Käytä ennen maalausta öljyistä käsivoidetta tai jotain sellaista. Käytin aiemmin tuotetta, jonka saisin teolliselta toimittajalta, unohdan tarkan tuotemerkin, mutta sitä kutsuttiin nestemäiseksi käsineeksi. Näillä tavaroilla tapasin huonekaluja rätillä, laittoin koko paljaan käteni vaaleaan, ja tarvitsin vain saippuaa ja vettä.

Kuitenkin kaikki käsivoiteet tai turvalliset öljyiset tavarat, joita voit käyttää kädet helpottavat kätesi puhdistamista jälkikäteen.

Käytän aina lateksikäsineitä ruiskumaalauksessa. Niin kauan kuin käsine ei repeydy, en koskaan saa maalia iholleni.
#3
+6
Phlume
2014-12-11 03:49:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olen ulkona synkillä käsillä (olin aikoinaan maisemanhoitaja ja lasin kiveä ja saisin kalkkia / laastia tai maaperää / nurmea likaa käsilleni ennen lounasta) vähän vettä ja hienoa hiekkaa (tien reunasta, hiekkalaatikko jne.). Vesi ja hiekka toimivat pienenä hankaavana tyynynä, ja se toimii nopeasti kuorittamaan ihon poistamalla lika samalla.

Ehkä tämä toimisi myös maalisi kanssa?

#4
+3
JoErNanO
2016-03-22 21:20:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käsinpesutahna saattaa tehdä temppun tässä. Se on sekä saippuaa että hankaavaa ja auttaa puhdistamaan kätesi syvemmälle kuin tavallinen saippua. Tässä on video, joka näyttää tahnan toiminnassa rasvan ja lian yhdistelmästä. Saatat jopa löytää merkkituotteen, joka on nimenomaan maali. Kaiken kaikkiaan tämä on halpa tuote, joten voit ostaa ammeen ja kokeilla. Lisäksi se on erittäin pitkäikäinen, joten et tuhlaa rahaasi liikaa, jos se ei toimi.

#5
+3
Elizabeth
2017-06-05 18:18:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kultaista suihkemaalia voi vuotaa (ja kuivua) kaikkialle käteeni. Ruiskutettiin goo läinud spray -geelille ja maali kirjaimellisesti suli heti. Puhdistetut kynnet puhtaalla valkoisella sienellä! Kaikki puhtaat

#6
+2
Simon Featherstone
2014-12-11 03:47:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on myös ongelmia polttopuun mäntymehun kanssa. Olen aiemmin käyttänyt väkeviä alkoholijuomia, WD-40 ja hierontaöljyä öljypohjaisen maalin siirtämiseen. Suolan lisääminen hankausaineena auttaa myös.

Poista männyn mehu käyttämällä voita. Ei vitsi. Poista voin jälkeen astianpesuaine.
#7
+2
Toby
2018-04-25 03:41:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joten työskentelen maisemoinnissa ja kukkakuvioinnissa, maalasin kukkia ja peitin käteni spraymaalilla. Yritin kaikkia aiemmin lueteltuja ratkaisuja, ja achoholin hierominen toimii parhaiten, se vie jonkin verran hankaa, mutta se tulee kivuttomasti, ja jos maali on kynsillesi, niin se myös poistuu.

Mihin tarkalleen ruiskutat maalikukkia?
#8
+1
Donald Sensing
2017-05-29 22:29:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on juuri musta Rust-o-Leum koko vasemmassa kädessäni, joten googlasin tähän samaan kysymykseen. Yritin ruokaöljyä, ei. Yritin hankaa alkoholia, ei. Yritin WD-40, nopeus. Joten otin hiontatyynyn, työnsin käteni lämpimän veden alle ja menin kaupunkiin. Maali oli kadonnut muutamassa minuutissa.

Sama kuin hohkakivi.
#9
+1
RikiC
2018-05-26 00:35:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli spraymaali jumissa käsiini ja purellin käsinpuhdistusaine otti sen heti!

#10
  0
Wha2wear
2016-03-26 16:04:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä vain kookosöljyä ja ruokasoodaa puhdistaaksesi spraymaalin iholta. Yksinkertainen ja luonnollinen!

Käytän kuppia ja laitan 1/2 kookosöljyä lusikalla ja toinen puoli on ruokasoodaa (vähän vähemmän kuin se, jos seos on hyvin nestemäinen), sekoita se ja käytä sitä saippua :)

Onko sinun käytettävä tiettyä seosta?
Pese kätesi sillä
Kuinka paljon jokaisesta ainesosasta keskimääräinen kokoinen henkilö tarvitsee maalin poistamiseksi? Ja vaatiiko paksumpi maali enemmän ainesosia?
Muokkasin vastaustani :)
#11
  0
Noor
2018-04-05 01:06:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomasin, että Goo Gone toimii hienosti. Jatka niiden alueiden hieromista, joissa on maalia, ja se lopulta irtoaa. Viimeistele saippuavedellä ja hyvällä käsivoideella.

Tämä vastaus on jo annettu.
#12
  0
niels nielsen
2018-04-30 10:53:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun seuraavan kerran teet sen, pyyhi ensin kätesi runsaalla määrällä käsivoitetta ja suorita sitten suihkutustyö. käsivoide estää maalin tarttumisen käsiin.

#13
  0
KentD
2018-08-16 20:54:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli käsissä Krylon-suihkemaali viallisesta suihkupainikkeesta. Se näyttää olevan erilainen kuin useimmat liuotinpohjaiset maalit. Saippua ja vesi, jopa Lava tai GoJo eivät tehneet mitään. Öljy ei toiminut edes ruokasoodan kanssa. Öljy näytti pehmentävän sitä hieman, mutta päädyin raaputtamaan sen kynsilleni ja jäykällä harjalla. Käytin kynsilakanpoistajaa kynsilleni ja muutama itsepäinen paikka. Seuraavan kerran käytän käsineitä. Mutta lateksikäsineet liukenevat joihinkin liuottimiin. Hanki nitriilikäsineet. Ne kestävät melkein mitä tahansa liuotinta. Jos käytät liuotinta maalin poistamiseen iholta, ota huomioon kaikki astian varoitukset kosketuksesta ihon kanssa! Naptha ja jotkut muut ovat sinulle erittäin huonoja.

#14
-1
user13146
2016-03-26 15:42:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asetoni kynsilakanpoistoaineessa tai WD-40

jos voisit lisätä hieman enemmän yksityiskohtia, se todennäköisesti saisi sinut vastaamaan paljon hyödyllisempään
#15
-1
Carlos Guerrero
2018-09-26 15:46:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ruskea tahra sormellani. Ei aavistustakaan, mistä sain sen, eikä aavistustakaan, mikä se oli. Aloitin tavallisella saippualla ja vedellä. Ei mitään. Joten kokeilin kynsilakanpoistajaa, Goo Gone, alkoholin hieromista, ruokaöljyä suolalla, bensiinillä, WD-40, ruokasoodaa sekä etikkaa, vauvaöljyä ja CLOROXia. Mikään ei poista mitä ikinä olen saanut sormelleni. Viimeiseksi käytin saippuatyynyä. Se toimi hyvin poistamalla kaikenlaisen tahran, joka minulla oli sormellani.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...