Kysymys:
Kuinka unohtaa puhelimeni kylpyhuoneessa?
Shadow Wizard is Ear For You
2019-02-18 19:51:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monta kertaa menen vessaan vain nopean pissin vuoksi, kun taas keskellä jotain, mieleni on siis varattu, enkä kiinnitä paljon huomiota.

Otan puhelimen ulos taskustani ja aseta se jonnekin muualle, koska minulla oli kerran se pudonnut wc-veteen. (Kun otan housuni alas puhelimeni taskussa)

Joten lopputulos on, että monta kertaa (noin kerran viikossa) unohdan puhelimen kylpyhuoneeseen ja huomaan, että olen tehty niin minuuttia myöhemmin. Toistaiseksi mitään pahaa ei ole tapahtunut, mutta pelkään jonain päivänä, että joku saattaa ottaa puhelimen sen ollessa siellä.

Onko mitään temppuja, jotka auttavat minua muistamaan puhelimen ottamisen, kun olen valmis?

Ei vastausta (paras vastaus on IMO saada taskut toimimaan), mutta vaihtoehto: Kaikenlainen Bluetooth-laite, joka varoittaa yhteyden katkaisemisesta. Bluetooth-kuuloke, kuuloke, kuntokeskukset, mitä tahansa. Ne yleensä piippaavat, värisevät, jos irrotat yhteyden. Menet liian kauas puhelimestasi (ts. Se ei ole sinun kanssasi), se huomaa sinut.
@Shiki mukava idea, oikeastaan ​​oman IMOn vastauksen arvoinen.
En ole lifehack-vastaus, mutta muistutan aina "henkilökohtaisen kolmioni" aina, kun poistun huoneesta napauttamalla fyysisesti: puhelin vasemmassa taskussa, lompakko oikeassa taskussa ja lasit kasvoillani ...
Eikö siellä ole jonkinlaista puhelinkaulaa. Voit vain ripustaa sinut.
@AndrewT. No, se toimii kun menee ulos, mutta siinä tapauksessa kyse on nopeasta käymisestä wc: ssä, koko juttu on pari minuuttia, joten en edes ota lompakkoa. :)
@fja3omega-puhelimen kaulakoru? Ensin kuulen sellaisesta, lol. Jos muut vaihtoehdot epäonnistuvat, katsotaan.
"* Sain sen kerran pudota wc-veteen. (Ottaessani housut alas puhelimeni taskussa) *" kuulostaa sekvensointiongelmalta. Ota housut alas ennen kuin nostat wc: n kannen, ja mikä tahansa taskustasi putoava ei voi päätyä veteen.
@Peter on helpompi sanoa kuin tehdä ... kun kiire ei muista asioiden järjestystä. Lisäksi siitä tuli vaisto, on vaikea muuttaa sitä nyt. :)
@PeterTaylor Koska tämä näyttää olevan julkisten käymälöiden tilanne, ei voida tietää, onko kansi auki vai kiinni, kun ne tulevat. Minusta se on yleensä auki.
Käytän etutaskuani, eikä puhelin putoa.
Pidätkö puhelinta takataskussa?
@Acccumulation kyllä, aina farkkujen takataskussa, mutta otat sen pois, kun otat housut alas. (selitetty kysymyksessä.)
Saanen kysyä, miksi teillä on niin kiire? Olet kommentoinut muutaman kerran, että asiat, jotka lisäävät vain puoli minuuttia absoluuttisessa maksimissa, vievät liian kauan, mutta mielestäni paras ja tehokkain ratkaisu on vain hidastaa. Mutta koska se näyttää olevan poissa, en kirjoita sitä vastaukseksi.
@Aethenosity keskellä jotain kiireellistä, esim. tuotantovirheen korjaaminen. Se ei tapahdu paljon, ehkä kerran tai kahdesti päivässä.
@ShadowWizard woah! kerran tai kahdesti päivässä, jolloin jotain, kuten 30 sekuntia, tekee niin suuren eron, olisi se, jota kutsuisin liian usein. Kerran tai kaksi kuukaudessa tuntuu liian usein. Mutta se olen vain minä. Mielestäni enintään 30 sekuntia istuimen tarkistamiseksi, puhdistamiseksi, paperin asettamiseksi ja istumiseksi ei oikeastaan ​​hidasta asioita lainkaan (no, se luultavasti hidastaa asioita 30 sekunnilla haha). Mutta tietysti se on hyvin subjektiivinen mielipide. Minusta tuntuu vain siltä, ​​että tappaminen itsesi varaamaan sekunteja ei ole henkisen tai fyysisen terveyden kannalta. Kiitos vastauksesta! Toivon, ettei se tullut röyhkeäksi tai töykeäksi!
@Aethenosity heh, kaikki hyvä. Tarkastellessani sivutoimintaani näen, että olet oikeassa, mutta kuten sanoin kommentissa joihinkin vastauksiin, pelkään myös, että istumapaikka on liian houkuttelevaa ja minä pysyn siellä kauemmin kuin haluan. Jotain mitä en sanonut tässä, on se, että pidän myös pitkiä kylpyhuoneiden taukoja päivällä (yleensä kaksi, toisinaan kolme), joten lyhyen vierailun muuttaminen pitkäksi vierailuksi tuntuisi tältä osin "liikaa", laittaa tuotantovirheet syrjään . Joten käytän tätä virhettä eräänlaisena "itsenäisenä tekosyynä". Toivottavasti ymmärrät mielipiteeni, eräänlainen sekaisin lol.
Jos teet tämän töissä, harkitse puhelimesi jättämistä työpöydällesi.
@AndrewT. siellä on vanha vitsi, jossa näyttää siltä, ​​että joku ylittää itsensä katolisen kristillisen perinteen mukaan, mutta itse asiassa he tarkistavat kellonsa, lompakonsa, silmälasit ja kivekset. :)
@Artelius hyvä asia, mutta katso [tämä toinen kommentti] (https://lifehacks.stackexchange.com/questions/20357/how-to-not-not-forget-my-phone-in-the-bathroom?noredirect=1#comment30110_20359) tietää miksi ei hyvä vaihtoehto minun tapauksessani. :)
@ShadowWizard, joka on todella hyvä asia pysyä siellä. Saan itseni myös tekevän sen.
@Aethenosity yup, istun alas, otan puhelimen, avaan jotain ja .... ennen kuin huomaan viiden minuutin kuluneen. : O
Klassinen "puhelin takataskussa" -kutsu taskutaskulle? Rehellisesti, puhelimesi on paljon turvallisempi kylpyhuoneessa!
Liitä laturi puhelimen porttiin (tai molempiin suuntiin kuulokkeisiin) ja sido se sitten solmuun vyölenkkisi ympärille. Bam, et koskaan unohda puhelinta enää!
@Klaws-taskuvaraskaus työpaikalla? Jotenkin epäilen, että se tapahtuu. :)
@Dylan ja vaarassa pudottaa puhelimen lataus? Ei kiitos. :-)
Onko tämä mitä maailma on keksinyt ...: | joka tapauksessa .. varmista, ettet käytä sitä .. vain siemenpelko wc-bakteereista mielessäsi .. välttääksesi puhelimen käyttöä wc: ssä. .. Vaihtoehtoisesti u voi olla taustakuva jostakin, joka muistuttaa sinua lopettamaan puhelimen käyttö wc: ssä.
@Vikash ymmärsit täysin väärin kysymyksen. Ole hyvä, lue se uudelleen.
@Shadow Wizard monta vuotta sitten työpaikoihini kuuluisivat diskot, rautatieasemat, hotellit, ulkoilmafestivaalit. Muiden joukossa. Olen kuitenkin samaa mieltä siitä, että monissa näistä paikoista tätä ongelmaa ei syntyisi, yksinkertaisesti siksi, että yritän välttää mm. Koskematonta kylpyhuonetta joka hintaan.
@Klaws pitämällä pissaa koko päivän on ihailtavaa, mutta ei jotain, mitä voin (tai haluan) tehdä. ;)
Kolmetoista vastused:
#1
+23
DoctorPenguin
2019-02-18 21:42:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos istun pissaamaan, laitan puhelimen housuihini. Ehkä karkea joillekin ihmisille, mutta en unohda sitä ja voin käyttää sitä myös pudottamatta.

No, kun minulla on kiire, minulla ei ole aikaa istua, joten vähemmän merkityksellistä. Kun istun alas, pidän puhelinta aina kädessäni, kunnes olen valmis, joten en unohda sitä. Ongelma on vain, kun pissaan seisomaan ja puhelin on poissa.
AiliyfkgmmCMT Ei taskuja?
@Luris Minulla on taskuja, mutta kuten sanoin kysymyksessä, se putosi kerran taskusta veteen, ja siitä lähtien kun en koskaan jättänyt sitä taskun sisään, siitä tuli vaisto. :)
Joo, minusta alkaa tuntua, että ratkaisu voisi olla parempia taskuja, puhelimesi ei todellakaan pitäisi pudota niistä. Käytän laihoja työhousuja, eikä puhelimessani ole koskaan ollut ongelmaa edes törmätä niistä. Eikö sinulla ole takataskua?
Anteeksi, minun olisi pitänyt olla selvempi, tarkoitin kun seisot. "Taskutaskut" tulisi olla riittävän kaukana, jotta puhelin ei putoa veteen.
iloinen siitä, että en ole ainoa!
@Luris se putosi takataskusta, tavallisissa farkuissa, ei laiha. Takataskut ovat syviä ja leveitä, jotta puhelin voi helposti pudota. Vaikka ohuissa farkuissa se ei todellakaan putoa, en mene vain laihojen farkkujen kanssa vain ongelman ratkaisemiseksi. :-)
AilixzccmoCMT storing your phone in back pockets is an easy way to crush it when sitting on it
@d33tah, mutta viittaamme nimenomaan siihen, milloin OP pissaa seisomaan. Ihannetapauksessa pidät niitä vain etutaskuissasi, mutta jos OP aikoo todella olla pitämättä heitä siellä, se näyttää todellakin ainoalta väliaikaiselta tilalta, jolla on järkevää IMO: ta.
@ShadowWizard Minulla on vaikeuksia kuvitella puhelimesi putoavan, jos teet sitä seisomassa. Minulla ei ole koskaan ollut tätä ongelmaa. Voin vain ehdottaa, ettei joko anna housuidesi takaosan pudota vetämällä hiukan eteenpäin, kun teet tavaraa, tai laitat puhelimesi taskuun, johon se todella sopii. Laitoin aina sivutaskuuni.
@JoL en ehkä ollut tarpeeksi selkeä, anteeksi ... Otan housut alas, koska napeilla sekoittaminen (useimmissa farkuissani ei ole vetoketjua) vie minulta liikaa aikaa. Joten kyllä, puhelin putoaa siinä vaiheessa, kun housut otetaan alas, kun se on takataskussa. Mikä on "sivutasku"? Kaikissa farkuissani on kaksi etutaskua ja kaksi takataskua. :)
@d33tah-pingviini on oikea, jos aion istua alas, otan puhelimen aina taskuista, se on vaisto. Joten ei ole vaaraa murskata se. :)
Välttääksesi epäselvyydet, päivitä vastauksesi selvittääkseen, tarkoitteletko "housut" (amerikkalainen sana housut) vai "housut" (brittiläinen sana alusvaatteet)
En ole varma, että sillä on väliä. Jätin sen epäselväksi, koska voit tehdä joko saman lopputuloksen.
@ShadowWizard Sivutaskut ovat niitä, joita kutsut etutaskuiksi. Vain he ovat enemmän sivussa kuin edessä. Jopa farkkujen taskut ovat enemmän sivulle kuin eteen, joten on vähän outoa, että niitä näyttää kutsuvan etutaskuiksi.
@ShadowWizard Juuri nyt ajattelen housujesi suunnittelua, mies. Housuni ovat halpoja ja puhelimeni iso, eivätkä ne koskaan anna minulle näitä ongelmia. Uusi ehdotus: hanki vähemmän hankalia housuja ja testaa puhelimesi sopivuus.
@JoL lol, tarkasin farkut nyt vain varmistaakseni, taskut ovat ilmeisesti vain edessä, esim. kun istun alas, taskut ovat 100% näkyvissä. Löysit [kuvan verkossa] (https://i.stack.imgur.com/mdr7P.jpg) hyvin samanlaisia ​​farkkuja, joten sinulla on jotain erilaista ??
@JBentley, Penguin on oikeassa, puhelin voidaan joko laittaa housujen taskuun istuessasi tai suoraan alusvaatteiden päälle, kun se on alas. Joka tapauksessa, ei ollut aavistustakaan, että housut tarkoittaa alusvaatteita englanniksi, joten kiitos! :)
@d33tah Lähes kaikki tuntemani laittaa puhelimen takataskuunsa, sitä ei koskaan murskattu - se on pystyssä istuessasi.
@corsiKa Etkö muista iPhoneen liittyviä ongelmia muutama vuosi sitten? He yrittävät tehdä heistä joustavampia nykyään, mutta silti sitä tapahtuu. enkä tiedä takaosastasi, mutta housuissani taskut ulottuvat takaosan alle.
@corsiKa Istun puhelimellani tarkoituksella vain autossa, istuin on pehmeä, joten puhelin on turvallinen. Kun otat sen pois ennen kuin istut kovan kovaasi, älä testaa puhelimen joustavuutta. ;)
@ShadowWizard Minulla on vaikeuksia ratkaista lausunto: "Otan housut alas ... koska sotku napeilla vie liikaa aikaa" Pystytkö poistamaan housusi avaamatta nappeja? Millä lifehackillä pidät heitä yllä kävellessäsi?
@Mr.Mavivyö. Farkut eivät ole kovin leveät, joten vyö riittää pitämään niitä minussa. Joten minun on vain avattava vyö ja yksi "pääpainike". :-)
@ShadowWizard Yritän edelleen selvittää tämän koko housut. Onko sinulla tarpeeksi aikaa irrottaa vyösi, mutta ei tarpeeksi aikaa purkaa ja "piiskaa se"? Vedätkö housusi alas takapuolesi alle? Ei yrittää pilkata, vain yrittää ymmärtää tilannetta
@Kevin pätevä kysymys. No, aikaisemman "trauman" takia en koskaan vedä sitä vetoketjun läpi (voitte kuvitella, mikä on trauma;)), joten nyt useimmissa farkuissani on vain napit ja koska "kaksi vasenta kättä" naputtelee napeilla vie liikaa aikaa. Joten viimeinen rivi (sanaleikki tarkoitettu) kyllä, vedän housuni takapuolen alapuolelle, kuten sanoit. Ja hihnan purkaminen / uudelleen tekeminen on minulle todella nopeaa. :)
#2
+15
Michael Hampton
2019-02-18 22:12:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän puhelinta etutaskussa enkä poista sitä kylpyhuoneessa. Silloinkin kun istun. Tässä asennossa sillä ei ole vaaraa pudota wc: hen, enkä unohda sitä, kun lähden.

Yritti sitä useita kertoja, mutta puhelin on liian iso etutaskuun, joten se ei ole mukava.
Puhelimessani on vain 5,5 tuuman näyttö, joten tämä ei ole minulle iso ongelma.
Siirrä se etutaskuusi juuri ennen kuin vedät housusi alas. Sinun ei tarvitse pitää sitä siellä koko ajan.
@chepner, se on mielenkiintoinen idea. Kiitos!
Jos annat housujen pudota nilkoihin ja housut ovat riittävän painavat yläosassa (esim. Vyö), huomaan, että puhelin (etutaskujen sisäpuolella) lepää jalkani päällä ja housut putoavat alaspäin, täten "työntää" puhelimen ulos. Juuri siksi otan puhelimen taskustani istuessani wc: llä.
#3
+15
ErikE
2019-02-19 01:42:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muistuta itse puhelimesta omalla tavallasi

Hanki pieni silmukka, hihna tai kaulanauha, joka voidaan kiinnittää puhelimeesi tai muulla tavoin pitää sitä (esimerkiksi pieni pussi). Kun astut toriin, ripusta tai kiinnitä puhelin / laukku lukkoon, kahvaan tai nupiin, jota sinun on käytettävä poistuttaaksesi.

  1. Unohda puhelin.
  2. Poistu vessasta .
  3. Voi, mikä tuo asia ovenkahvassa on? Voi joo, puhelimeni.
  4. Jätä puhelimeni kanssa , älä ilman.

kiinnitä puhelin sinulle turvallisesti

Hanki sellainen silmukka, hihna tai kaulanauha, joka kiinnittyy housuihisi tai vyölenkkisi tai kiinnittyy ranteeseesi. Kiinnitä se ennen kuin istut, joko pitämällä puhelinta housujen sivulla tai housujen taskussa tai kädessäsi kiinnityspaikkaa kohti.

Voit myös sijoittaa puhelimen paikkaan, joka on on turvallinen siitä näkökulmasta, että se on turvallinen putoamasta wc: hen tai lattialle eikä mitään helposti unohtuvaa, mutta mikä paikka ei toimisi normaalissa kantamisessa / pitämisessä - voit esimerkiksi laittaa sen etutaskuusi, vaikka tämä on normaalisti epämiellyttävä sinulle, tai voit vain laittaa sen niputettuihin housuihisi nilkkojen lähelle. Voit laittaa sen paidallesi ja kiertää paitasi sen ympärille (ehkä).

Muistuta sinua jollakin muulla tavallasi

Solmi merkkijono housuistasi ovenkahvaan tai aseta haluamaasi esineeseen mikä tahansa esine, joka estäisi sinua poistumasta: merkkijono roikkuu polun yli tai mikä tahansa esine, joka roikkuu nupista / salvasta.

Teen tämän, kun minun täytyy saada polttoainetta autoon, mutta en voi tehdä sitä heti sillä hetkellä: asetan jonkin satunnaisen esineen ohjauspyörän taakse, nopeusmittarini eteen ja muut valitsimet, kuten tyhjä soodakannu. Kaikki mikä saa minut menemään "mitä hittoa tuo tekee siellä?" ja muistakaa yhtäkkiä ... oi, hanki kaasua. Hei, olen niin iloinen, että muistan!

Hanki Bluetooth-laite, joka hälyttää, kun puhelin poistuu läsnäolostasi

Monet Bluetooth-fob-tyyliset laitteet, jotka on tarkoitettu hälyttämään, kun jätit lompakon tai avaimet takana, voi myös varoittaa sinua (itse laitteen äänen kautta), kun puhelimesi menee poispäin sinusta.

Minulla ei ole aikaa tutkia tätä, jotta voisin antaa vankan suosituksen, mutta tarkista bluetooth-seurantalaitteet esittelyyn tällaisiin laitteisiin. En tiedä, tukeeko joku tällä sivulla todellakin tätä käyttötapaa, mutta voit etsiä joitain.

Olen lukenut, että he voivat olla hieman epäluotettavia ja tehdä hälytyksen, kun heidän ei pitäisi, tai että heillä voi olla viivästys, jota ei voida hyväksyä, mutta ehkä löydät hyvän, joka sopii käyttötapaukseesi, tai voit elää minkä tahansa alemman puolen kanssa, koska yläpuoli ei jätä puhelinta pitkään taakse tai menee hyvin pitkälle. / p>

Samanlainen kaulanauha-idea: kiinnitä puhelin ranteeseesi. Sitten voit tarkistaa sen ilman mahdollisuutta, että se putoaa wc: hen tai ei-puhtaan lattialle.
@BrettFromLA Lisätty vastaukseeni.
Mielenkiintoisia ehdotuksia, vaikkakin useimmat vaativat ylimääräisen ajan käyttämistä, jota minulla ei vain ole, kun menen noihin pissakokouksiin. Olen paha leikkeissä ja nauhoissa, sekaisin aina heidän kanssaan.
@ShadowWizard Olen lisännyt toisen vaihtoehdon, jota voit harkita.
Heh, joo, tällainen laite olisi siisti. En ole suuri faneja laitteista (joo, tiedän, ei tyypillinen nörtti;)), mutta se on syytä tutkia. Kiitos!
Myönnetty viimeisestä ehdotuksesta. Ostin vuosia sitten BT-kuulokemomentin kädet vapaana puhumiseen tukemalla asiakkaita, ja olin melko iloinen yllättynyt siitä, että sain alennuksessa ilmaiseksi "jätät puhelimesi taakse" -varoituslaitteen! Se tallensi pekoni (puhelin) niin monta kertaa. Voit jopa käyttää sitä kolmiomuotoon karkeasti sinne missä jätit, jos olet unohtanut. Jos olet henkilö, joka kykenee pudottamaan ja unohtamaan puhelimen, en voi suositella tätä tarpeeksi.
#4
+11
Elmy
2019-02-18 20:29:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aseta puhelin jonnekin sinne, missä sinun täytyy nähdä se lähtemällä.

Yksi tällainen paikka on kaapin / wc: n ovenkahva. Jos siellä on vanhanaikainen kahva, voit asettaa puhelimen varovasti päälle. Nyt on mahdotonta unohtaa puhelinta.

Mutta kaikkia wc-tiloja ei rakenneta tällä tavalla. Voit:

  • aseta puhelin vessapaperiautomaatin päälle (jos siinä on vaakasuora yläosa)
  • aseta puhelin painikkeen päälle (tai aivan sen viereen) huuhdella wc
  • Aseta puhelin lattialle aivan oven eteen (jos lattia on puhdas). Jos sinulla on kirjasetyyppinen puhelinkotelo, voit seistä sen auki olevan kirjan tavoin, jotta minimoisit lattian kanssa kosketuksiin joutuvan alueen.
  • Tasapainota puhelin kengän päällä tai aseta se kengässäsi kuin nilkkuveitsi.
  • Pidä sitä vain hallitsemattomassa kädessäsi
Mielenkiintoisia ehdotuksia. Asetan sen vessapaperiautomaatille ja unohdan, että se on siellä, kun se on valmis. Lattia on yleensä märkä (ei vedestä) tai vain ei puhdas, joten myöskään vaihtoehto. Sijoittaminen kengän sisälle kuulostaa parhaalta vaihtoehdolta, kokeile sitä, kiitos! Seuraava kysymys tulee olemaan "Kuinka poistaa sukan haju puhelimestani?" .... ;-) (mutta hei, parempi on haiseva puhelin kuin ei puhelinta ollenkaan ...)
@ShadowWizard No, seuraavaksi paras ehdotukseni on pitää jotkut aivosolut omistautuneina muistamaan puhelimesi ;-)
Hehe, se olisi todella mahtavaa. : P
Anteeksi, mutta kuinka kirjaimellisesti kompastat jonkun päälle, joka on ovenkahvassa? Ja vaikka oletamme kuvaannollisen kompastumisen, tämä on loistava tapa kehittää ilkeä halkeama koko näytöllä. Ellei sinulla ole pörröistä kylpyhuoneen lattiaa, jota ei täysin suositella ...
Päivitys: yritti sijoittaa puhelin kenkään tai sukkaan ja saatiin vaihtelevia tuloksia. Eilen se epäonnistui, puhelin ei vain sopinut, ja tänään se toimi, koska minulla oli eri tuotemerkin sukat. Silti parempi kuin ei mitään, joten kiitos vielä kerran!
#5
+11
Kate Gregory
2019-02-18 22:34:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkustaessani, kuten lentokoneessa tai junassa, otan puhelimeni mukanani, jos minun on odotettava kylpyhuonetta. Kun menen kylpyhuoneeseen, työnnän puhelimen rintaliiviini.

Voi, sinulla ei ole rintaliivejä? Ehkä sinulla on paitatasku. Tai voit laittaa sen kainalosi alle, jos käytät molempia käsiä mihin tahansa. Tai pidä sitä toisessa kädessä ja käytä vain toista kättä. Jos istut alas ja suunnittelet paljon nojaamista ja kiertämistä, aseta puhelin sukkaasi. Paljon vaihtoehtoja.

Älä laita sitä kylpyhuoneen pinnalle. Bakteerit syrjään, voit unohtaa sen, kuten mainitsit kysymyksessä.

Teen juuri tämän asian. Otan puhelimen takataskustani, kun menen ottamaan housuni pois peläten, että se putoaa vessaan, ja pidän sitä sitten, kunnes minun on huuhdeltava. Se pysyy turvallisesti työnnettynä rintaliivit, kunnes olen lopettanut käteni, mikä pitää sen turvassa myös itävistä käsistäni.
Sukka, tarkalleen. Saatat joutua taipumaan hieman, mikä voi olla epämukavaa pienessä kylpyhuoneessa, mutta sen pitäisi olla siellä turvallista, kunnes aloitat lenkkeilyn. Joka tapauksessa, jos puhelin vahingossa poistaa itsensä sukasta, se todennäköisesti selviää pudotuksesta. Älä kuitenkaan pelaa yhdistyksen jalkapalloa kylpyhuoneessa.
#6
+5
BrettFromLA
2019-02-18 20:32:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voisiko viedä puhelimesi taskustasi, ennen kuin edes kävelet vessaan? Jos esimerkiksi olet pöydän tai pöydän ääressä, aseta puhelin pöydälle tai pöydälle ja sitten kävele vessaan. Se on siellä, missä jätit sen palatessasi (edellyttäen, että joku muu ei ole pyyhkäissyt sitä; en ole varma, onko tämä ongelma kotona vai koulussa / työssä).

Ongelma on vain töissä, ja koska toimistossa on ovi, joka voi lukittua automaattisesti suljettuna, otan aina puhelimen, jos ovi lukittuu ja olen ilman avaimia.
@ShadowWizard Muistat ottaa puhelimesi mukanasi, mutta et avaimia?
@JAB-avaimet ovat hankalia, paljon niitä yhdessä, erittäin epämiellyttäviä taskussa, ja jätän vain muutaman minuutin, joten en ota niitä tarkoituksella, kun joku on toimistossa. Joten jos olen lukittu, voin kutsua jonkun sisälle tulemaan avaamaan. :)
@ShadowWizard Hanki vyö tai ulkoinen pidike avaimillesi! Erittäin hyödyllinen, ellei avaimet ole riittävän herkkiä huolehtimaan siitä, että joku ottaa ne sisälle missä tahansa. Sinun on silti käsiteltävä niiden aiheuttamaa melua. :(
Ota vain yksi avain, joka avaa kylpyhuoneen oven.
@Daw tarkoitat toimiston ovea, mutta päänsärky on ottaa yksi avain, ne kaikki ovat sidottuina yhteen.
On kaksi avaimenperää, erittäin tärkeät avaimet ja vähemmän tärkeät avaimet.
#7
+2
user26984
2019-02-19 14:07:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

**** Hanki kaulanauha **** Halpa ja vikasietoinen ratkaisu Neckband

En ymmärrä ... joten sinulla on nyt koko * puhelin * roikkuu kaulastasi koko ajan?
@T.E.D. ei aina, vain käymällä vessassa.
Joten mitä, kiinnität sen vain pissatessa? Mikä estää tällöin kämmentä yrittäessäsi kiinnittää sitä ja pudota posliinimurhaajaan?
Minulla on pienempi rannehihna puhelimessani, koska pelkään pudottaa sitä junaan. Toimii hyvin ja sitä voidaan käyttää puhelimen ripustamiseen oven lukosta, kuten toisessa vastauksessa ehdotettiin.
@T.E.D. En käytä sitä (vielä?), Mutta jos aion, kiinnitän sen ennen kylpyhuoneeseen menemistä. Se on pöydällä tai laukussa, käyttövalmis. :)
Puhelimessani ei ole naruhihnaa.
#8
+1
TheWolfEmperor
2019-02-19 00:22:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on melkein aina paitatasku, joka vie puhelimen sisään käydessäni vessa. Vaihtoehtoisesti minä vain työnnän sen housut taskuuni ennen kuin nousen.

p>
Ei paitataskuja minulle, yleensä niin vähemmän merkityksellisiä.
#9
+1
AVLien
2019-02-19 08:26:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Smartwatch

Älykello oli ratkaisuni tähän (samoin kuin jätin puhelimen mihin tahansa muuhun). Kuten Shadow Wizard ja ErikE huomauttivat, useimmat Bluetooth-laitteet sisältävät tämän toiminnon joko suunnitellusti tai vahingossa (koska jotkut piippaavat yksinkertaisesti siksi, että ne ovat kantaman ulkopuolella), mutta useimmat älykellot ilmoita, että jätät puhelimesi ja / tai saat puhelimesi hälyttämään hälytyksellä.

Uskon, että tämän ei pitäisi riippua liikaa kahden laitteen merkistä, mutta joillakin on tiukemmin toisiinsa kietoutuneet sovellusten ekosysteemit.

Esimerkki: Minulla on Samsung Galaxy S3 Frontier, joka toimii Tizen OS -käyttöjärjestelmällä. Sen sovellukset voivat olla yhteydessä joihinkin Android-sovelluksiin edellyttäen, että ne on suunniteltu kommunikoimaan. Sen lisäksi yhteentoimivuus on hyvin alkeellista, joten jos ajattelet tämän reitin valitsemista, kouluta itseäsi tästä aiheesta harkitsemallasi laitteella. Toinen alan standardi on Googlen "Wear OS", ja rajallinen tietoni siitä saa minut uskomaan, että se tarjoaa hieman enemmän vuorovaikutteisuutta. Tiedän, että tämä näyttää olevan vähän tietoa, mutta se vaikuttaa suoraan alkuperäisen kyselyn lopulliseen hyödyllisyyteen.


Oma Bluetooth-seuranta

Erillinen Bluetooth-seurantalaite on toinen ratkaisu, kuten ErikE mainitsi. He ovat erittäin halpoja ( TrackR, jota olen käyttänyt henkilökohtaisesti jonkin aikaa, myy niitä 9,99 dollaria). Niitä voidaan käyttää myös päinvastaisella tavalla: Niillä voidaan etsiä muita esineitä puhelimestasi (näppäimet, kamera jne.).

Lisäetu: TrackR (ja oletettavasti muut yritykset, joilla on vastaavia tuotteita) laitteet voivat myös ilmoittaa nimettömästi sijainnistaan ​​sovelluksen muille käyttäjille , mikä tarkoittaa, että jos pudotat avaimesi puhelimen ollessa kuollut, ymmärrä se myöhemmin, sovelluksesi voi silti löytää tarkan sijaintinsa, jos muut TrackR-käyttäjät ovat tulleet sen läheisyyteen.


Sivut: Jos sinulla on jokin uusista Samsung Galaxy Note -puhelimista, kynä (vain mallit, joissa on Bluetooth-kynä) saa puhelimen myös äänimerkiksi, jos se menettää signaalin.

No, en osta älykelloa vain tätä tarkoitusta varten, mutta ... hyödyllinen muille tai minulle tulevaisuudessa, kun ostan sellaisen. Kiitos!
#10
+1
George
2019-02-19 12:30:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeile kännykkäkoteloa (ei varma, että se on oikea sana), jonka voit kiinnittää vyösi ja johon puhelin on kiinnitetty hihnalla.

Joo, melko varma, että tämä on jo mainittu muissa vastauksissa. Kiitos kuitenkin.
#11
+1
bodqhrohro
2019-02-19 20:33:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käännä puhelin suljetussa taskussa

Jos mahdollista, laitan puhelimen aina taskuun, jossa on vetoketju, painike tai ainakin lukko, joten olen varma, että sen sisältö ei putoa ulos.

Jos sinulla ei ole suljettavia taskuja, voit tuoda sen ompelupaikalle ja pyytää heitä ompelemaan siihen tyylikkään napin ;-)

, tämä ratkaisu ei ehkä sovellu nykyaikaisiin "langattomiin puhelimiin", koska ne eivät usein sovi täysin edes isoihin taskuihin.

Farkkuissani ei ole tällaisia ​​taskuja, niin vähemmän merkityksellisiä minulle, mutta silti hyödyllisiä muillekin, joilla on tällaisia ​​taskuja, joten kiitos. :)
Työhousuissani ja aktiviteettihousuissani (eniten käytän näinä päivinä) on erityinen tasku, joka on tarpeeksi iso puhelinta varten, reiden keskiosa, erittäin hyödyllinen puhelimen unohtamatta jättämisessä.
Minulla on kevyt takki, jota käytän matkoilla; yksi syy, miksi pidän erityisesti tästä takista, johtuu vetoketjutaskuista. Vaikka tämä ei välttämättä toimi toimenpideohjelman tilanteessa, tämä on hyvä vaihtoehto monille muille, joilla on samanlaisia ​​haittoja.
#12
  0
Caius Jard
2019-02-19 12:26:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisää painike / painonappi / tarranauha tai vastaava kiinnitin mihin tahansa puhelimesi mieluiseen taskuun, jotta puhelimesi voidaan tasoittaa ja painike on valmis. Pienennä taskuaukon kokoa puhelimen ei tule loppu

Ompele ommellinja taskuun, jotta syntyy tasku, joka on puhelimen kokoisempi / sopii paremmin puhelimesi muotoon

Ompele joustavaa materiaalia ympärille tasku muodostaen alueen, jossa tasku puristetaan puhelinta pienempään kokoon. Puhelimen työntäminen taskuun saa elastisen tarttumaan siihen. Saatat myös joutua kiinnittämään taskun pohjan housuhaaraan, jotta taskumateriaalia ei vedetä ulos, kun puhelin poistetaan.

Vaihda taskun muodostava materiaali syvemmälle ja paremmin muotoillulle pitää puhelinta. Jos se on etutasku, on parempi välttää puhelimen vahingoittuminen istumalla siihen / taivuttamalla sitä, pidä se kulmassa niin, että se osoittaa alaspäin, kun istut. Useimpien etutaskujen ongelma on, että ne osoittavat haaraa kohti ja asiat liukuvat helposti ulos istuessasi - kuten kuka tahansa, jolla on täynnä taskuja, joka istui turvaistuimessa ja sai kaiken kaatua ulos ja alas istuin vahvistaa

Hanki tahmea / tarttuva kumikotelo kannustaaksesi puhelinta pysymään taskussa kitkan kautta

Työnnä puhelimesi väliaikaisesti sukkaasi yläosaan

Aseta ääni / musiikki toistettavaksi ennen puhelimesi asettamista. Sen pitäisi olla vaikeampi jättää taakseen, jos se aiheuttaa jatkuvasti melua

Viimeinen osa on yksinkertaisin, saattaa kokeilla sitä, vaikka se onkin julkinen kylpyhuone (kaikille rakennuksen lattian työntekijöille) on hieman kiusallista laittaa musiikkia wc-tiloihin.
#13
  0
pipe
2019-02-19 22:31:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on tähän ratkaisu, joka toimii joka kerta, ja huomaan, ettei kukaan ole vielä lähettänyt sitä.

Istun alas kun pissaan!

Näen, että sinä kirjoitti kommentissa, että sinulla ei joskus ole aikaa tehdä sitä, mutta tosissaan, kestää korkeintaan kolme sekuntia kannen kääntämiseen ja istumiseen, sitten seisomaan ja kääntämään kannen taaksepäin. Voit säästää aikaa tarvitsematta kohdistaa!

Todellisuudessa ylimmässä vastauksessa mainitaan tämä: "Jos istun pissalle, laitan puhelimen housuihini", joten vastaus on merkityksellinen vain istuville. Joka tapauksessa, kun istun alas (ja yleensä teen, kun ei ole kiirettä), teen juuri tämän, joten puhelin on turvallinen. Ongelma on vain silloin, kun olen kiireessä ja se on enemmän kuin "käännä kansi ylös ja istu alas", koska: 1) täytyy tarkistaa, onko istuin puhdas, 2) yleensä ei ole puhdas, joten on puhdistettava se, 3) kun istuminen alas on liian houkuttelevaa pysyä siellä kauemmin kuin tarvitsen, 4) istumisen jälkeen käytän wc-paperia viimeisten tippojen puhdistamiseen, kun seisoin, en.
(Arvaa # 4 tarvitsee erillisen keskustelun lol, mutta niin se on. :))
@ShadowWizard Joo, jätän vain huomiotta nro 4, koska olen sivistynyt ihminen 2000-luvulla. : P Voin myötätuntoa # 2: lle, mutta luulen, että sitä ei koskaan tapahdu minulle, minkä vuoksi minulla ei ole tapana ottaa sitä huomioon.
Onnekas sitten siitä, että sinulla on hyvä työpaikka, lol.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...